2009 m. vasario 04 d.

35 metų diena, 06 metų savaitė.

Saulė teka 08:03, leidžiasi 17:03. Dienos ilgumas 09:00. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo -2 iki -4, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -3 iki -5, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas rytų, 2-5 m/s.

Dienos patarimas – Apie save mes sprendžiame pagal savo idealus, paie kitus – pagal jų darbus. (Nikelsonas)

Dienos prietaras – Jei kutena dešinę akį – juoksiesi, o jei kairę – verksi.

Nepamiršk pasveikinti – Vidmanto, Arvilės, Andriaus, Joanos.

Dienos vaizdelis.

Vasario 04 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Produktyvi ir stimuliuojanti diena. Būsite nusiteikę imtis svarbių darbų, sumanymų, aplankyti įtakingus asmenis, arba tai daryti vers aplinkybės. Galite sulaukti siūlymo keisti darbo vietą, metodus, imtis neatidėliotinų reformų.

Tauras

Ši diena turėtų būti gana įdomi. Jus prisimins seni draugai, galite užmegzti reikšmingą pažintį, sulaukti reikalingos pagalbos ar bent jau rimtų pažadų, padrąsinimų. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus ne juokais įpareigos.

Dvyniai

Šiandien stengsitės atsiriboti nuo bet kokios įtampos, rutinos, svetimos įtakos. Tai nebus paprasta, nes jūsų pasąmonė trokš įsakymų, nuorodų. Galimas slaptas neįprastas potyris. Įveikite pavojingą pagundą.

Vėžys

Būsite gana įsitempę, stengsitės kontroliuoti situaciją ir kitus žmones. Jei pasiseks, šiandien įvyks pažintis su įtakingu asmeniu, kuris vėliau gali padėti versle, karjeros reikaluose. Arba sulauksite pastabų, kurios privers kažką rimtai keisti.

Liūtas

Šiandien ieškosite galimybių pasireikšti, praturtėti. Tikėtini verslo pasiūlymai arba bus reikalų, susijusių su nekilnojamuoju turtu. Galbūt ką nors vertingo pirksite, stambiai investuosite, tarsitės dėl kredito, rimto įsipareigojimo.

Mergelė

Šiandien puikiai susivoksite situacijose, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų, deramai sutvarkyti pribrendusius reikalus. Galbūt gausite laišką iš turinčio ką pasiūlyti ar neabejingo jums asmens.

Svarstyklės

Įtemptai darbuositės, tad greitai pasijusite išsisėmę, norėsis ramybės, komforto. Stigs sutarimo su artimiausiais žmonėmis, jei jie pernelyg įkyriai lįs į akis, reikalaus dėmesio. Pasitelkite kantrybę.

Skorpionas

Sudėtingiems darbams diena nepalanki, bet romantikai – kaip tik. Galbūt norėsis nustebinti mylimą žmogų aistringu dėmesiu, o gal – palepinti vaikus. Ir viena, ir kita seksis neblogai. Su sąlyga, kad diktatoriškai neprimesite savo valios.

Šaulys

Darbe galimos kažkokios reformos, naujovės. Galite sudaryti naudingą komercinę ar tiekimo sutartį. Tikėtinas pasiūlymas dėl geresnio darbo, nuomos ar panašiai. Noriai griebsitės ir namų ūkio darbų, sieksite tvarkos.

Ožiaragis

Norėsite aktyviau veikti profesijos srityje, versle. Tačiau teks skaitytis su kitų žmonių interesais bei norais. Šiandienos aktualijos labai siesis su jūsų ateitimi. Verta konsultuotis teisės klausimais, planuoti kelionę.

Vandenis

Šiandien būsite linkę suvokti, pripažinti ir taisyti savo klaidas. Tikriausiai gausite neblogą finansinį pasiūlymą arba sugebėsite naudingai išnaudoti kitus. Geras laikas ieškoti pelningesnio užsiėmimo. Itin domins erotika.

Žuvys

Galite sulaukti žinių, susijusių su jūsų ateitimi, finansinėmis, teisinėmis perspektyvomis, turto ar pelno dalybomis ir panašiai. Palaikymo ir supratimo galite tikėtis iš beveik nepažįstamų žmonių ar specialistų, gerų patarimų – taip pat.

www.vytautus.com