2010 m. Rugsėjo 30 d. Ketvirtadienis

273 metų diena, 39 metų savaitė.

Saulė teka 07:16, leidžiasi 19:01. Dienos ilgumas 11:45. Pilnatis.

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +11 iki +13, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Tiesa – visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, o tai, kas viską daro paprasta ir suprantama. (A. DE SENT-EGZIUPERI)

Sveikiname – Jeronimus, Sofijas, Žymantus, Bytautes, Zofijas.

Šiandien –  Tarptautinė vertėjų diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Puiki diena, jei nesivelsite į avantiūras ir neskubinsite įvykių. Būkite atidesni vaikams ir nepykite ant jų. Beje, antrą dienos pusę labiau tikėtini konfliktai. Galima nerami naktis, pasisaugokit vagysčių.

Tauras – Kad nereikėtų nervintis, nesiimkite daug darbų ir juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų ir kolegų, vadovo pastabų dėl atlikto darbo kokybės. Saugokite sveikatą.

Dvyniai – Atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas atitaisyti savo klaidas, būkite nuoširdūs. Neverta ką nors įsipareigoti tvarkant dalykinius reikalus: jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

Vėžys – Sąžinė primins, kam ir ką esate skolingi (ne tik materialiai). Tačiau šiandien svarbiausia ką nors gera nuveikti šeimai. Šiuo metu būsite impulsyvesni ar net piktesni, dėl niekų galite užsiplieksti. Būkite apdairesni dirbdami su aštriais instrumentais ar ginklais: galimos netikėtos traumos, gedimai.

Liūtas – Nors ši diena jums palanki, tačiau pirmą dienos pusę venkite veltis į konfliktus ir nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Vakarop būsite ramesni, savaime imsite išmintingiau vertinti naujienas.

Mergelė – Nebloga proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, tiesa, duoti pažadai nebus greit ištesėti. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų.

Svarstyklės – Nieko neplanuokite: kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Jus parems seni draugai. Tai džiugių susitikimų, malonių staigmenų laikas, kai reikia daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius.

Skorpionas – Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite, atidėkite tai rytdienai. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio, dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti.

Šaulys – Būsite energingi, tiesa, ir gana impulsyvūs, tad svarbu neskubėti daryti išvadų, kad ir ką išgirsite. Dažniau nusišypsokite, net po patirtos nesėkmės – greičiau atsigausite ir rasite naują išeitį. Ir labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms: į jus bus kreipiama daug dėmesio.

Ožiaragis – Viskas šiandien tik į gera: nenusiminkite, jei kas nors nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite. Tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam. Palanku vakare ką nors įteikti mylimam asmeniui.

Vandenis – Neatsisakykite padėti seniems draugams (nors per tai galite ir patirti nemalonumų). Būkite atidūs, jei teks pasirašyti dokumentus. Neklausykite apkalbų apie artimuosius. Svarbiam pokalbiui su mylimu žmogumi geras vakaras.

Žuvys – Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}