2010 m. Liepos 03 d. Šeštadienis

184 metų diena, 26 metų savaitė.  

Saulė teka 04:47, leidžiasi 21:58. Dienos ilgumas 17:11. Pilnatis. 

Oro temperatūra dieną nuo +24 iki +26, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +11 iki +13, giedra, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Daryk su savo galva ir Dievo pagalba. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Anatolijus, Leonus, Tomus, Vaidilus, Liaudminas.

Dienos horoskopas:

Avinas – ši diena gana palanki bendradarbiavimo ryšiams užmegzti, deryboms. Yra tikimybė, kad atgausite skolą arba susitarsite dėl paskolos, paramos. Vakaras gali būti kupinas pagundų, aistringas. Pernelyg neišlaidaukite.

Jautis – jei turite tikslą, rasite galimybių jį pasiekti. Palanku bendrauti su tais žmonėmis, specialistais, iš kurių galima tikėtis protingo patarimo, konsultacijos, postūmio reikaluose ir pan. Turbūt susižavėsite įdomiu nepažįstamu asmeniu.

Dvyniai – oficialus dalykinis susitikimas bus paprastesnis ir malonesnis nei tikėjotės, ypač jei jis vyks popiet. Nuslūgs ilgai kamavę rūpesčiai, norėsis padaryti kažką tokio, kad pagražėtų darbo aplinka ir namai. Gali megztis tarnybinis romanas (jei šiandien dirbate).

Vėžys – ši diena turėtų būti nuotaikinga, netrūks įdomių kontaktų, kolektyvinių renginių, susirinkimų. Galite pakliūti į gerą draugiją, kuri paskatins jūsų kūrybines galias, norą tikslingai veikti. Vakaras žada romantikos, smagių pramogų.

Liūtas – panašu, kad keistai jausitės, būsite užsisvajoję, išsiblaškę. Galbūt taps akivaizdu, kad jums trūksta poilsio, ramybės. Tuo pačiu pagilės vaizduotė, intuicija. Sugebėsite ”skaityti tarp eilučių”, išgirsti tai, kas nutylima, slepiama.

Mergelė – mintys šiandien suksis ne tiek apie darbą, karjerą, kiek apie tai, kaip sutvirtinti šeimos židinį, geriau įsikurti ar kur nors persikelti. Žavių potyrių teiks meilė, draugystė. Šį vakarą neatsisakykite pabūti malonių žmonių draugijoje.

Svarstyklės – šiandien jums neblogai seksis užmegzti ryšius, būti suprastiems ir suprasti kitus. Paaštrės uoslė naudingiems sandoriams. Reikalingą prekę galite įsigyti su nemaža nuolaida. Itin trauks gurmaniški ir kiti žemiški malonumai.

Skorpionas – šiandien jums užteks ir valios, ir kūrybingumo, kad laiku atliktumėte suplanuotus darbus. Į vakarą apims romantiškas svaigulys, imsite svajoti apie nuotykius, meilę. Galbūt gausite svarbių žinių iš išvykusio giminaičio, draugo.

Šaulys – nemažų pastangų pareikalaus profesiniai ir ūkiniai darbai. Geriausiai jausitės, jei galėsite apsiriboti tik namų ruoša, kasdieniniais reikalais. Jausite poreikį globoti, rūpintis artimaisiais, gerinti jų ir savo gyvenimo sąlygas, teikti komfortą.

Ožiaragis – iki vidurdienio nestigs įtampos, vargins konkurencija. Popiet jums seksis atskleisti vertingas savo savybes, talentus. Daugės meilės, romantiško polėkio. Turėsite galimybę išsiaiškinti pašlijusius santykius ir sušvelninti situaciją.

Vandenis – diena turėtų būti miela ir jauki. Jūsų mintys suksis apie meilę, grožį ir ateities planus. Vienokiu ar kitokiu būdu laimėtos trumpalaikės iliuzijos jus sušildys. Galite žaviai atsinaujinti, pakeisti įvaizdį.

Žuvys – šiandien jums seksis ginti savo ar kitų jums patikėtus interesus, įrodinėti teisybę, tartis dėl informacijos pateikimo ar paneigimo. Vakare nusimato meilės avantiūra. Jei esate vienišas, užmegsite perspektyvią pažintį.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}