Ketvirtadienio astrologinė prognozė 02-24

Avinas – Būsite įžvalgus, seksis gilintis į psichologijos klausimus. Nors kantrybę gali sekinti savalaikis neatsiskaitymas už darbą, skolų negrąžinimas, bet sugebėsite elgtis korektiškai, protingai. Iš energingo pažįstamo galite gauti neblogą pasiūlymą.

Tauras – Gana palanki diena reikalams, susijusiems su teisėtvarka, tarptautiniais ryšiais, studijomis. Galbūt teks vykti į kelionę, priimti užsienio svečius, dalyvauti konferencijoje. Seksis įgyti didesnį pasitikėjimą, plėsti įtakos sferą. Džiugins meilė.


Dvyniai –
Nestokosite energijos, kūrybingumo. Veikiausiai pavyks padaryti gerą įspūdį vadovams, kolegoms. Galima nebloga naujiena ar pasiūlymas iš gerbėjų, pažįstamų. Svarbiausia, laikykitės savo nuomonės ir pildykite duotus pažadus.

Vėžys – Tikėtinas bendraminčių susiėjimas arba netikėtas susitikimas su senu pažįstamu, bičiuliu. Jei ką gero šiandien pasieksite, tai tik drauge su kitais arba su jų pagalba. Vakaras atneš šaunių įspūdžių. Galimas aistringas susižavėjimas, nuotykis.

Liūtas –
Gera diena lankytis parodoje, muziejuje, vesti diskusijas apie meną, moralę, religiją. Galbūt teiksite ar gausite labdarą, pirksite medikamentų arba turėsite su tuo susijusių rūpesčių. Daugiau laimėsite, jei būsite kuklus ir įžvalgus.

Mergelė –
Ši diena bus gana maloni ir sėkminga, leis įgyvendinti planus, suteiks pasitikėjimo ir nepašykštės aplinkinių palankumo, simpatijų. Stiprių emocijų gali sukelti kažkoks susitikimas, trumpa kelionė, netikėtai gauta žinia, pakvietimas.

Svarstyklės – Galite imtis naujo projekto ir siekti jums patinkančio žmogaus palankumo. Galbūt gausite reikiamą informaciją, susijusią su pinigais, nuosavybe, apskaita. Neabejotinai pasiseks, jeigu būsite išradingas, aktyvus ir išmintingas.

Skorpionas – Šiandien dirbsite efektyviai ir mokėsite išnaudoti kiekvieną minutę. Galite be vargo susitarti dėl aktualių jums dalykų. Tik būkite atidesnis artimiesiems, stenkitės siekti tarpusavio supratimo, nekritikuokite. Tikėtina įspūdinga kelionė.

Šaulys – Nedramatizuokite gyvenimo smulkmenų, pamąstykite apie tai, kas iš tikrųjų svarbu. Jus puikiai atpalaiduotų gardus maistas, jauki aplinka. Galite sulaukti rėmėjų finansinės pagalbos verslui, tik būtina rimtai ir motyvuotai išreikšti pageidavimus.

Ožiaragis –
Diena turėtų būti sėkminga. Laukia malonūs susitikimai, žavios pažintys. Turbūt pajusite norą atsiliepti į jums reiškiamus jausmus. Tiktų nueiti į teatrą, koncertą, sporto klubą. Panašu, kad menkos kliūtys jūsų kelyje neteks reikšmės.

Vandenis – Turėtų pavykti derybos svarbiu klausimu. Pasitelkite kolegas, pasiskirstykite pareigas pagal jėgas ir sugebėjimus. Rimtai gvildensite aktualius klausimus, susijusius su nuosavybe, finansais, komercija, buhalterija.

Žuvys – Stenkitės suprasti save ir kitus žmones, būti objektyvus, mokytis iš tų, kurie labiau patyrę. Tuomet galėsite tikėtis, kad atsinaujins, užsimegs, sutvirtės jums svarbūs ryšiai. Vakaras gali padovanoti romantikos ir gerų vilčių.

 

Šaltinis: vytautus.com