2010 m. Gegužės 27 d. Ketvirtadienis

147 metų diena, 21 metų savaitė.  

Saulė teka 04:57, leidžiasi 21:36. Dienos ilgumas 16:39. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +16 iki +18, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį  +9 iki +11, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s. 

Dienos mintis – Apgaulė – kaip bumerangas. Kai galvoji, kad viskas gerai, ji smogia tau iš užnugario. (ANONIMAS) 

Sveikiname – Augustinus, Genadijus, Virgaudus, Žymantes, Brunonus.

Dienos horoskopas:

Avinas – mintys suksis apie keliones, su jomis susijusius rūpesčius, būsimus ar įvykusius susitikimus. Tikėtini kontaktai su užsieniečiais, lauktos žinios iš toli arba iš švietimo, kultūros įstaigos, kitos institucijos. Panašu, kad nenusivilsite.

Jautis – ši diena leis suvokti, ko galite tikėtis iš besiklostančios situacijos. Atsipalaiduoti ir pamiršti atsakingų darbų dar negalėsite. Netrūks patarėjų iš aplinkinių, tačiau jie nebūtinai bus nuoširdūs. Laimei, žinosite, kuo pasikliauti.

Dvyniai – nusimato įdomūs įvykiai. Galimos daug žadančios pažintys, arba pavyks taikiai išsiaiškinti santykius su tais, kurie jus apvylė ar dėl jūsų pragmatiškumo patys šiek tiek jumis nusivylė.

Vėžys – ši diena jums gali atrodyti pernelyg šurmulinga, erzins didelis įvykių ar darbų tempas, jausitės pasiilgę ramybės, tylos. Raskite galimybių atsiriboti ir pasimėgauti vienatve ar maloniu intymumu dviese.

Liūtas – noriai bendrausite su giminaičiais, bendradarbiais, draugais. Tikriausiai sulauksite įvairių pasiūlymų, pastabų, tarp jų netikėtų ir susijusių su pasipelnymu. Kūrybiniai sumanymai su kitų pagalba gana lengvai virs tikrove.

Mergelė – galite išplėsti naudingų pažinčių ratą, užsidirbti iš prekybos, reklamos, tarpininkavimo. Tačiau kai kuriems planams gali priešintis šeimos nariai ar nelinkę rizikuoti verslo partneriai. Arba atvirkščiai jie jus beatodairiškai skatins.

Svarstyklės – kils didelis noras dalyvauti rimtuose projektuose, įgyvendinti naujas idėjas. Nedelsdami kibsite į svarbiausius darbus, neatidėliokite reikšmingų vizitų. Galima žaisminga meilės intriga, netikėta pramoga. Galite išspręsti opią problemą.

Skorpionas – kils idėjų, susijusių su namų aplinkos modernizavimu, šeimyninėmis atostogomis. Norėsis palepinti artimuosius, suteikti jiems daugiau komforto, pramogų. Tik pirmiausia sužinokite, kas jiems, o ne vien jums būtų malonu bei pageidautina.

Šaulys – seksis improvizuoti, daryti įspūdį aplinkiniams, stebinti antrąją pusę, džiuginti vaikus. Puiki diena pasimatymams, pramogoms, pobūviams. Kūrybinė ir sceninė veikla, dalyvavimas žaidimuose taip pat nenuvils.

Ožiaragis – šiandien dėmesio sulauksite iš tų, kurie šiaip jau nelinkę būti dosnūs ir paslaugūs. Galbūt jus parems arba pasiūlys kažką abipusiai naudinga. Labai svarbu mokėti bendradarbiauti, derinti veiksmus, interesus. Palanku lankytis grožio salone.

Vandenis – galite sėkmingai pristatyti savo veiklą, dalyvauti svarbiuose renginiuose. Tikriausiai neišvengsite kontaktų su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais. Galbūt išgirsite viliojamų pasiūlymų papildomai užsidirbti ar paviešėti toli nuo namų.

Žuvys – jus labiausiai domins finansiniai jūsų pastangų rezultatai. Galbūt ims ryškėti neblogos galimybės, susijusios su kreditavimu, investicijomis. Realiai vertinkite savo galimybes ir jėgas, pernelyg neišlaidaukite.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}