Penkios emocijos… ir ji – Tavo

Norėdamas suvilioti merginą, turi joje sužadinti penkias emocijas… tai emocijos, kurios būtinos santykių pradžioje. Jeigu sugebėsi sukelti šias penkias emocijas – ji bus tavo.

Atsipalaidavimas. Tai pirma emocija, kurią tu turi sukelti merginai. Nesvarbu kaip ji jautėsi prieš tai… Dabar, kai tu prie jos priėjai, ji turi jaustis atsipalaidavusi būdama šalia tavęs. Šypsokis, atlošk pečius atgal, laikyk akių kontaktą.

Kalbėk ir judėk lėtai, sklandžiai. Tik tada, kai tu būsi atsipalaidavęs – atsipalaiduos ir ji. Jei būsi įsitempęs – ji niekada neatsipalaiduos. Merginos puikiai jaučia tai, ką tu jauti.

 

Potraukis. Po to, ir tik po to, kada mergina yra atsipalaidavusi, gali jai sukelti potraukį,  susidomėjimą tavimi. Būk dominuojantis lyderis, savimi pasitikintis, seksualus, linksmas, įdomus, spontaniškas ir nuotykingas. Šias patrauklias savybes dievina visos merginos. 

 

Pasitikėjimas. Kai ji tavimi susidomės, turi stengtis, kad sukeltum ir pasitikėjimo jausmą tavimi.  Šį jausmą gali sukurti būdamas dominuojantis, priimdamas už merginą sprendimus, kur nors ją kviesdamas (pvz: išsirinkdamas kavinę į kurią eisite atsigerti kavos ir pan..), būdamas su ja kartu ir nuoširdžiai bendraudamas. Ji turi jausti, jog gali tavimi pasitikėti įvairiose situacijose.

 

Komfortas. Nuo pat bendravimo pradžios turi sukurti komforto jausmą savo prisilietimais. Mergina turi jaustis patogiai, kada ją lieti, ji liečia tavę. Liesk jos delnus, rankas, pečius, plaukus, – daryk tai sklandžiai, žaismingai, pasitikėdamas savimi. Neskubėk. Pradėk nuo paprasto rankos paspaudimo susipažįstant. Svarbu palengva progresuoti ją liečiant. Prisilietimai turėtų būti jūsų pokalbio, bendravimo dalimi. Fizinis kontaktas yra labai svarbus tolimesnei santykių eigai, jei norite prieiti prie intymesnių santykių. 

 

Ryšys. Paskutinė ir labai svarbi emocija – tarpusavio ryšys, kai mergina pradeda jausti, kad tu esi jos sielos draugas ir jūs esate tarsi vienos sielos pora. Šią emociją sukursi kalbėdamas su ja apie bendrus pomėgius, hobį, muziką, santykius ir pan. Bendraudamas su mergina, turi atrasti bendrų pomėgių, kurie jus sieja, pasidalinti troškimais, kurių siekiate,  ir baimėmis, kurios jus daro pažeidžiamais. Tarpusavio ryšys – tai vienintelė ilgai išliekanti emocija. O be to, merginai tai labai svarbi priežastis, lemianti buvimą kartu.

Kai sukursi šias penkias emocijas, tik tada ji bus pasiruošusi…tavo suviliojimui. 

 

ŠALTINIS: PUA Lifestyle

{parasas}