,,Darom 2010“ abejingi neliko ir mokesčių inspekcijos darbuotojai

Visuotinėje tvarkymosi akcijoje ,,Darom 2010“ dalyvavo ir Telšių apskrities valstybinė mokesčių inspekcija – praėjusį penktadienį beveik pusė šios institucijos darbuotojų prisidėjo prie aplinkos švarinimosi Telšiuose, Mažeikiuose ir  Plungėje. Apie 70 akcijos dalyvių per keletą valandų surinko daugiau kaip 80 maišų šiukšlių.

Tvarkytos priemiesčių pakelės, miestų teritorijų viešosios prieigos. Akcijos dalyviai surinko įvairiausių šiukšlių sankaupų – nuo plastikinių ir stiklinių butelių, maisto atliekų ir rūbų, padangų iki atsuktuvų, replių ir laužtuvų, aptiktų Mažeikiuose.

,,Po visuotinės akcijos, išjudinusios visą Lietuvą, mūsų šalis tapo švaresnė, – apie pilietinę akciją kalbėjo Telšių AVMI viršininkas Algimantas Laucevičius. – Jeigu kiekvienas žmogus nors maža dalele prisidėtų prie tokio sumanymo, švaros virusas sparčiais tempais paplistų po visą Lietuvą ir ateityje visuotinių atliekų tvarkymo akcijos galbūt nebereikėtų – nuo žemės pakėlę kažkieno kito, o gal ir savo numestą šiukšlę, taptume sąmoningesni, įprastume gyventi švariau, rūpintis ne tik savimi, bet ir aplinka, išdrįstume sudrausminti ne tik save, bet ir kiekvieną, kuris leidžia sau šiukšles mėtyti kur papuola“.

{parasas}