Naujas, pozityvus gyvenimo būdo žurnalas "Būk laimingas"!

 Gruodžio 7-11 d. spaudos lentynose pasirodys vienintelis pozityvus, gyvenimo būdo žurnalas „Būk laimingas”! Šiandieninė žiniasklaida Lietuvoje pateikia nerimą keliančias naujienas, skandalus, o geros žinios lieka už kadro. Žurnalo „Būk laimingas” kūrėjai siekia keisti įsišaknijusį beviltiškumą, visuotinę depresiją, skatinti žmones mąstyti pozityviai, didinti pasitikėjimą savimi, patiems valdyti savo gyvenimą.

Mums svarbus kiekvienas skaitytojas, neskirstant jų pagal amžiaus grupę, lytį, socialinę ar finansinę padėtį. Nagrinėjamos temos aktualios kiekvienam – tiek studentams, verslininkams, tiek ir namų šeimininkėms ar menininkams. Žurnale „Būk laimingas” niūrios žinios ir skandalai nenagrinėjami, – sako Edgaras Valaitis, UAB „Kaizen Media“ direktorius.

 

Jau pirmajame numeryje Nomeda Marčėnaitė užkrečia nepaliaujamu optimizmu, o benamis Adomas tikina, kad Lietuvoje žmonės geri! Patirtimi dalinasi žmonės, iš naujo atradę gyvenimo džiaugsmą, prasmę, siekiantys savo svajonių ir jas realizuojantys.

 

„Būk Laimingas” gvildenamos svarbiausios asmeninio ir profesinio gyvenimo sritys – ekologija, žmogiškosios vertybės, tarpusavio santykiai, laiko planavimas, verslo idėjos, asmeninių finansų valdymas, mokymo kompanijų patarimai, įžymių ir paprastų žmonių sėkmės istorijos. Kiekvienas ras reikalingų patarimų, informacijos, pasisems geros nuotaikos ir įkvepiančių minčių.

 

Žurnalas bus leidžiamas kartą per mėnesį 10 000 vnt. tiražu. Leidinį bus galima įsigyti visuose didžiuosiuose Lietuvos prekybos centruose bei degalinėse už mažą kainą – tik už 3,49 Lt.

 

Žurnalo „Būk Laimingas” tikslas – padėti siekti sėkmės, keisti žmonių mąstymą ir požiūrį į gyvenimą. Mūsų misija – tapti patikimu šaltiniu asmeniniam tobulėjimui, kaip virusą skleisti gerą energiją. Dalindamiesi savo patirtimi ir energija kiekvienas atraskime savo laimę!

 

www.infomazeikiai.lt