Kaip atsisiųsti mp3 muziką iš YouTube

Jus nuolat kamuoja naujos muzikos paieškos instinktas? Deja ne visur jos įmanoma rasti, tačiau didžiausia tikimybė ją aptikti yra populiariajame YouTube, įsitikinęs naujos muzikos žurnalo, Sharkeen.lt įkūrėjas.

„Kol nemokėjau siųstis muzikos iš jos, tol mano naujos muzikos diskografijoje žiojėjo skylės. Taigi pagaliau atsakysiu į visus taip ilgai kamavusį klausimą, kaip gi parsisiųsti muziką mp3 formatu iš YouTube“, – žada A. Butnorius.

 

Štai instrukcijos, kurias pateikia Sharkeen.lt įkūrėjas, leisiančios jums atsisiųsti mp3 muziką iš YouTube.

 

Visų pirma nueikite į www.youtube.com, susiraskite video dainos, kurią norite parsisiųsti, ir kopijuokite adreso URL. Tai padaryti galite tiek adresyno juostoje, tiek po video klipu. Nukopijavę nuorodą, eikite į kitą svetainę adresu www.tunenabber.com.

 

Šioje svetainėje reikia kopijuotą adresą įklijuoti į tam skirtą eilutę („Video URL“), kitoje eilutėje įrašyti savo elektroninio pašto adresą (tai būtina, nes ten jums ir ateis mp3 nuoroda) ir spausti „Nab mp3″. Jums reikės palaukti keletą minučių, kol video bus konvertuojamas į mp3 failą, o tada šios dainos nuoroda bus jums atsiųsta į elektroninį paštą. Atsidarę gautą laišką, spauskite nuorodą, iš kurios iš galėsite atsisiųsti dainą.

 

Malonaus klausymo!