Plaukų stilius 2009/2010-aisiais

 Šiuo šaltuoju sezonu viešpatauja garbanos bei griežtai kampuoti kirpimai. Plaukų spalva, svarbiausia, kad būtų sodri ir tiktų prie jūsų veido. Atminkite: gražiausiai atrodysite, jei jausitės gerai, todėl nepersistenkite kurdamos šukuosenas. O jeigu norite išbandyti naujas spalvas arba naują kirpimą, keliaukite pas patyrusį stilistą ir atsiduokite į jo rankas.

 

Išsipūtę smulkios garbanos šio sezono topas. Jos gali laisvai plaikstytis pučiant žvarbiam vėjui arba gali būti tvirtai surištos ir smarkiai „papešiotos“. Standžios didelės bangos suteiks jums romantiškumo ir atrodys ypač viliojančiai ir gundančiai.

 

Atkreipsite į save dėmesį, jei išbandysite smarkiai suveltų plaukų šukuoseną. Pirma tvarkingai sušukuokite ir po to pavelkite plaukus arba tvarkingai suriškite juos, kad viršugalvis liktų tvarkingas, o apačią smarkiai suvelkite ir įsekite kokį nors akcentą ar įriškite kaspiną.  

 

Labai madingos šiais metais juostelės ant palaidų plaukų. Išmėginkite! Taip pat labai madingi avangardinių formų trumpų plaukų stiliai, sluoksniuoti kirpčiai bei aštrių kampų kirpimai.

 

www.ledi.lt