2009 m. vasario 20 d.

51 metų diena, 08 metų savaitė.

Saulė teka 07:29, leidžiasi 17:37. Dienos ilgumas 10:08. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo -2 iki -4, debesuota, sniegas. Vėjas šiaurės, 2-5m/s. Oro temperatūra naktį  nuo -3 iki -5, debesuota, sniegas. Vėjas vakarų, 2-5 m/s.
 
Dienos patarimas – Gerb save, jeigu nori, kad tave gerbtų. ( B.G.I. Moralis)

Dienos prietaras – Varlės iš vakaro kurkia – rytui giedrą neša.

Nepamiršk pasveikinti –Leono, Eitvydės, Visginto.

Dienos vaizdelis.

Vasario 20 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

 

Avinas

Nuo nemalonių netikėtumų fortūna šiandien jus saugos. Ar sulauksite malonių – čia jau kitas klausimas. Viskas priklausys nuo jūsų paties noro ir sugebėjimo veikti.

Tauras

Šiandien gali atsitikti tai, apie ką iki šiol ir pagalvoti nedrįsote ar bijojote. Ar užsirakinti vienam rūsyje, ar sukviesti draugus į triukšmingą pokylį, dar neaišku. Ir paaiškės, ko gero, tik tada, kai jau bus vėlu daryti ir viena, ir kita.

Dvyniai

Netikėta nemaloni žinia gali apversti aukštyn kojom visos dienos planus. Apie jums kilusius sunkumus turėtų žinoti kiek galima mažiau žmonių. Paslaptį atskleiskite tik tiems, kurie realiai gali jums padėti.

Vėžys

Galimos netikėtos permainos, rūpesčiai dėl nekilnojamojo turto, paskolų, mokesčių. Energijos jums pakaks su kaupu, o štai paprasčiausios sėkmės gali ir pritrūkti. Vyrai neturėtų numoti ranka į, atrodytų, nedidelį negalavimą.

Liūtas

Tarnyboje turite būti itin atidus ir dėmesingas. Nepasikliaukite kolegų pareigingumu – už galutinį bendro darbo rezultatą atsakyti veikiausiai teks jums. Jei turite draugų ar giminaičių užsienyje, susisiekite su jais šiandien.

Mergelė

Galite turėti rūpesčių dėl paskolos ar kitų finansinių įsipareigojimų bankams, kitiems juridiniams asmenims. Gera diena studijuoti, kelti kvalifikaciją. Būkite itin atsargus su nuodingomis medžiagomis, skalbimo priemonėmis, vaistais.

Svarstyklės

Gera diena statybininkams, paslaugų ir aptarnavimo sferos darbuotojams. Šiandien paskolintus pinigus atgausite negreit, jei apskritai atgausite. Pats skolinkitės drąsiai. Venkite kategoriškų sprendimų ir asmeninės atsakomybės.

Skorpionas

Darbinga nuotaika ir gera savijauta padės įveikti visas problemas, gal tik išskyrus tas, kurios susijusios su valdiškomis įstaigomis ar kitomis organizacijomis. Imkitės kelių darbų iš karto – šiandien tai jums pagal jėgas.

Šaulys

Laukia įtempta ir nervinga diena. Didelių problemų neturėsite, bet smulkių reikalų lavina peržengs visas įmanomas ribas. Nuo emocinės krizės gali išgelbėti tik aiškus ir tikslus dienos planas.

Ožiaragis

Neužmikite ant laurų, nelauktai lengvai pasiekęs išsvajotą tikslą. Ir nesumenkinkite savo nuopelnų – pagrįstai galite savimi didžiuotis. Kita vertus, nesišaipykite iš mažiau pasiekusių – tai jums garbės nesuteiks.

Vandenis

Džiaukitės likimo dovanojamais malonumais ir nesukite sau galvos dėl rytdienos. Radikalūs sprendimai kol kas neduos laukiamo efekto. Situacija gali pasirodyti pernelyg subtili, kad būtų galima kirsti iš peties.

Žuvys

Šiandien visa, prie ko tik prisiliesite, stosis į savo vietas. Tik prisiminkite, kad rizikuojate įgyti stebukladario reputaciją. Ją bus labai sunku išsaugoti.

 

www.vytautus.com