Pasitikrink, ar ilgai truks jūsų santykiai

Dabar būtų labai pravartu visiems gerai pasukti galvą ir prisiminti pažinties datą su savo „antra pusele“. Mat pažinties data turi įtakos poros tarpusavio santykiams. Norint sužinoti, koks skaičius palaimino dviejų žmonių meilės romaną, reikia sudėti pažinties dienos datą: metus, mėnesį ir dieną.

Tarkim, pora susipažino 2010.01.28

2+0+1+0+0+1+2+8=14

1+4=5

Šios datos pažintį sutvirtino skaičius „penki“. Pažinties datos skaičiai taip pat turi įtakos poros bendrai ateičiai, tačiau kiek mažiau. Gali kiek pakoreguoti įvykius skaičius „aštuoni“, du dvejetai ir du vienetai.

1 – Saulės skaičius

Šis skaičius simbolizuoja ambicingumą, pasitikėjimą savo jėgomis. Porą taip pat jungia mėgstamas darbas ir karjeros ar aukšto statuso siekimas. Svarbiausia vengti lenktyniavimo ir palaikyti tą „puselę“, kuriai labiau sekasi. taip pat nereikėtų leisti, kad į jų santykius kištųsi pašaliniai žmonės, net jei tai būtų mylimi tėvai ar artimi draugai. Mat įvairūs kitų patarimai gali tik pakenkti romano vientisumui.

„Vienetas“ negali pakęsti monotonijos, todėl reikėtų pasistenkti užsiimti mėgstamais pomėgiais ir daug keliauti.


2 – Mėnulio skaičius

Tai – romantiškumo ir sentimentalumo simbolis. Net jei pradžioje porą jungia tik seksas ir kažkokia nauda ar išskaičiavimas, tai po kiek laiko Mėnulio skaičiaus įtakoje jiems atsiveria meilės kelias. Įveikę nepasitikėjimą savimi ir išsiaiškinę savo jausmus, jų santykiuose netrūksta švelnumo ir rūpinimosi vienas kitu. Tik nereikėtų skubinti įvykių, nes „dvejetas“ bijo skubotų sprendimų ir pokyčių.
Norint, kad santykiai tvirtėtų ir taptu artimesni, bendraujant neturėtų trūkti saldumynų ir gėlių puokščių. Be to, santykius atgaivins išsiskyrimai ir susitaikymai.


3 – Marso skaičius

„Тrejeto“ misija – kurti tvirtas šeimas, kurios gali įveikti bet kokius sunkumus. Marsas padeda išanalizuoti klaidas ir daugiau nekartoti tų pačių klaidų. Bet kokio pobūdžio krizės: finansinė, buitinė, pschologinė – tik užgrūdina šių dviejų žmonių sąjungą. Vienintelis, kas gali pakišti koją jų laimei ir santarvei, tai aplinkinių pavydas. Todėl geriau būtų pasisaugoti apkalbų skleidėjų ir gandų nešiotojų!

„Тrejetui“ būdingas darbštumas ir energija, todėl jie gali drąsiai kelti sau didelius uždavinius ir siekti užsibrėžtų tikslų. Svarbiausia, kad nesustotų pusiaukelėje, o eitų iki galo.

4 – Merkurijaus skaičius

Jis garantuoja stabilumą ir materialinį gerbūvį. Be to, Merkurijus apdovanoja žmones komunikabilumu. Todėl tokioms poroms niekada nenuobodu dviese. Jie taip pat mėgsta bendrauti su draugais ir giminėmis, kurie prašo ne tik patarimų, bet ir pinigų. Tačiau nereikėtų skubėti skolinti pinigų. Geriau skirti jiems daugiau laiko ir dėmesio. Skaičius „keturi“ liudija, kad partneriai pasitiki vienas kitu. Beje, „ketvertukas“ sunkiai pakelia pavydo scenų išbandymus.


5 – Jupiterio skaičius

Jupiterį dažnai vadina „didelės laimės planeta“. Ir net po dešimties bendro gyvenimo metų ši pora būna įsimylėjusi vienas kitą kaip pažinties pradžioje. Nors jų santykiuose ir netrūksta ūkanotų dienų. Todėl santykių aiškinimąsi dūžtant indams ir aistringų susitaikymų neišvengti. Reikėtų mokytis tramdyti savo emocijas. Svarbiausia, kad susipykusi pora neįžeidinėtų ir nežemintų vienas kito.

6 – Veneros skaičius

Veneros skaičius „šeši“ pavaldus emocijoms ir išgyvenimams. Porą, „gimusią“ po šiuo skaičiumi, gali mėginti išskirti slapti gerbėjai ar „buvę“ romanai „kairėje“. Be to, jų santykiuose dominuoja pavydas ir nepasitikėjimas. Todėl dažniausiai nepavyksta nuslėpti intrigą. Juk meilės planeta pagal savo prigimtį – atvira, sąžininga ir nuoširdi. Todėl tai porai reikia mokintis atleisti. Kadangi didžiausia Veneros vertybė – šeimos išsaugojimas.


7 – Saturno skaičius

Saturnas – labiausiai nutolusi planeta nuo Saulės, todėl šalta ir mažai ištyrinėta. Santykiai užsimezgę jo įtakoje, aplinkiniams atrodo nesuprantami ir keisti. Tokia pora dažniausiai turi mažai arba išvis neturi draugų, todėl svečiai jų namuose – retenybė. Tačiau „keistuolių“ tai nė kiek neglumina, kadangi jie abu gerai sutaria. „Septyneto“ poroje dažnai gimsta talentingi vaikai. Tačiau vis dėlto ši pora turėtų paprasčiau žiūrėti į gyvenimą ir nesikapstyti praeityje.


8 – Urano skaičius

Pora skiriasi iš kitų savo nenuspėjamu elgesiu. Todėl bet kuri smulkmena gali aptemdyti dar vakar buvusius gerus santykius. T.y. šiandien negali gyventi vienas be kito, o rytoj praneša draugams, kad skiriasi. Tiesa, skyrybos dažniausiai neįvyksta. Mat skaičius „aštuoni“ laikomas „begalybės ženklu“, todėl jis nelinkęs nutraukti santykius. Nes po nesupratimo ir abejingumo laikotarpio išaušta meilės ir santarvės diena. Beje, „aštuonetui“ labai svarbu laisvės pojūtis. Todėl reikėtų bent šiek tiek daugiau leisti vienas kitam laisviau kvėpuoti.


9 – Neptūno skaičius

Svajoklis Neptūnas mėgsta išgalvoti idealus ir statyti smėlio pilis. Štai kodėl jo įtakoje užsimezga ypač audringi, tačiau ganėtinai trumpi meilės romanai. Įsiplieskusią aistrą greitai pakeičia nusivylimas. Tačiau išsiskyrimas nepalieka gilesnio pėdsako ir praeina neskausmingai. O patys santykiai palieka malonius prisiminimus, kuriuos galima vertinti kaip naudingą gyvenimo patirtį. Sutvirtinti santykius gali padėti tik romantiškumas ar net mistiniai dalykai. Todėl reikėtų nepagailėti fantazijos santykiuose!

 

{alfa2}