12 dalykų, kuriuos vyrai laiko romantiškais

Nors dauguma stipriosios lyties atstovų susipažindami su moterimis atrodo kaip nepataisomi romantikai, vis dėlto pravartu išsiaiškinti, kokios aplinkybės verčia juos pasijausti tarsi ant sparnų. Kadangi šiuolaikinis vyras ir moters meilės romanas – du visiškai skirtingi dalykai. Pasak amerikiečių psichologo ir ne vieno psichologijos vadovėlio autoriaus Douglaso Fieldso vakarienė žvakių šviesoje, dūsavimai ir pasivaikščiojimai mėnulio šviesoje, tai visai ne tas apie ką svajoja vyrai.

 

Jiems romantika asocijuojasi su paslaptimi, intriga, aistra, jausmingumu, moters apatiniais ir audringu seksu. Vien moters pasakyta frazė: „aš noriu mylėtis su tavimi šiandien vakare“, – privers jo širdį plakti pasiutišku greičiu. Tai vis dėlto kas vyrams romantiška?

1. Kai moteris apsirengia jam

Būtent apsirengia! Kiekvienam vyrui patinka kuri nors moters aprangos detalė. Kai kurie alpsta dėl prisegamų kojinių, kiti – dėl stringų, treti – dėl gilios iškirptės. Kita žinoma psichologė Barbara De Angelis, knygos „Vyrų paslaptys, kurias turėtų žinoti kiekviena moteris“ autorė pataria moterims bent kartą nusivesti vyrą į parduotuvę ir paprašyti, kad jis išrinktų jai apatinius, kurie jam labiausiai patinka. Todėl, kad vyrai myli akimis ir jiems labai romantiška, jei moterys vienaip ar kitaip atsižvelgia į jų seksualines fantazijas. O jei kuriai nors moteriai vyro išrinktas apatinis trikotažas ir nebus prie širdies, paguoda ta, kad vis dėlto tai apatiniai.

2. Kai moteris laikas nuo laiko prisiliečia prie jo

Vyrai svajoja, kad moteris netikėtai po stalu savo koja prisiliestų prie jo kojos. O jei ji padeda ranką ant jo kėdės atkaltės ir švelniai paglosto jo petį, tai neverbaline vyrų kalba reiškia, kad ji nori su juo mylėtis.

Tačiau moterys kartais mėgsta perlenkti lazdą. Sėdint restorane prie stalelio, prisidengusi ilga staltiese, pradeda kišti ranką jam į kelnes.

3. Kai moteris leidžia pasėdėti su draugais

Gal tai gali pasirodyti kiek ir keistai, tačiau vyrai tiesiog dievina jaustis laisvais, kai moterys nepyksta, jei jie leidžia laiką vyriškoje kompanijoje. Vadinasi, moteris visiškai pasitiki, o vyrui tai atrodo labai romantiškai.

4. Kai moteris primena apie save darbo metu

Bet čia turima omeny ne tai, kad moteris netikėtai įgriūna pas vyrą į darbą tuo metu, kai jo galva paskendusi mintyse dėl svarbaus dalykinio susitikimo ar sandorio. Daug vyrų laiko savo darbo vietą moterims draudžiama zona, bet kodėl nenusiuntus jam šmaikštaus SMS ar elektroninio laiško?

5. Kai moteris giria jo stiprumą

Vyrui tai – vienas didžiausių komplimentų, kurį galima prilyginti, kai moteriai sakomas komplimentas, jog ji protinga. Jei moteris sako vyrui, kad jis stiprus, vadinasi, greta jo ji jaučiasi saugiai, kaip už mūro sienos. O vyras tirpsta iš laimės… Juk dar vaikystėje jis svajojo būti didvyriu.

6. Кai moteris daro netikėtus pokyčius

Malonūs netikėtumai – štai apie ką svajoja vyrai. Jiems labai ankšta ir sunku kvėpuoti kasdienybės rutinoje.

7. Jei moteris spontaniškai pasimylėtų

Moterys, prisiskaičiusios meilės romanų, nori, kad vyrai atneštų kavos puodelį, rožių ar šampaną į lovą. O vyrai vis svajoja ir svajoja pasimylėti kur nors virtuvėje, lifte ar vonioje.

8. Kai moteris dovanoja loterijos bilietą

Ne tik moterys mėgsta dovanas, bet ir vyrai. Tačiau vyrams romantiška dovanėlė bus ta, jei ji neatneš jokios naudos.

9. Kai moteris domisi jo problemomis

Nors vyras niekada neskuba prisipažinti, kad jis turi problemų. Tačiau kiekvienas vyras bent retsykiais nori atvirai ir nuoširdžiai pasikalbėti su moterimis intymiomis temomis. Retsykiais, bet ne nuolat. Tuo moteris parodo, kad jis jai rūpi, o vyrams tai atrodo labai romantiškai.

10. Кai moteris dalinasi su juo savo paslaptimis

Vyrai tiesiog dievina būti moterų „sielos ganytojais“. Patikėdama jam „paslaptį“, ji tuo pačiu pasako, kad visiškai juo pasitiki.

11. Кai moteris paruošia pietus

Daugybė kartų girdėta frazė, kad kelias į vyro širdį per jo skrandį, tikriausiai gerokai pabodo. Įdomiausia, kad šis posakis iki šiol nepraranda savo aktualumo ir yra veiksmingas. Todėl, kad valgymo procese glūdi romantiška prasmė: moteris patenkino jo alkį ir troškulį. Be to, vyrų fantazijose pietų ritualas asocijuojasi su stirptizu. Moteris neskubėdama pasiūlo jam vieną patiekalą, paskui kitą, vis labiau žadindama jo apetitą. Tarkim, iš pradžių vyno taurė, paskui spagečiai su sūriu, paskui dar kas nors ir vėl vynas.

12. Kai moteris rodo stiptizą

Čia, kaip sakoma, be komentarų: pirmiausiai reikia apsirengti jam, o dabar nusirengti!

 

{alfa2}