2011 metų horoskopas 12 Zodiako ženklų

Apžvelgus užsienio astrologų interneto svetaines ir jose publikuojamas ateinančių metų prognozes, akivaizdu, kad 2011-ieji bus gan sėkmingi visiems dvylikai Zodiako ženklų. Jiems kitąmet žadamas asmeninis augimas ir tobulėjimas. Nors kai kurie Zodiako ženklai susidurs su problemomis darbe ar finansų srityje, astrologai tikina, kad pasekmės nebus katastrofiškos, ir sunkumus jiems pavyks įveikti.

 

Nereikia ir sakyti, kad vidinė būsena turės įtakos sveikatai ir santykiams šeimoje ar partnerystėje, todėl auksinė taisyklė – stengtis išlaikyti pusiausvyrą. Bet tai labiau psichologų sritis, o astrologai siūlo paskaityti konkrečiam Zodiako ženklui nubrėžtas metines gaires keturiose – karjeros ir pinigų; meilės, šeimos ir socialinio gyvenimo; mokslų ir kelionių; sveikatos – srityse.

AVINAS (kovo 21 d. – balandžio 19 d.)

Ateinantieji metai Avinui bus įdomūs ir sėkmingi. Kelerius pastaruosius metus jis, rodos, kovojo daugelyje gyvenimo sričių, o 2011-aisiais pamatys džiuginančius savo pastangų vaisius. Metai bus ypač sėkmingi darbe ir piniginiuose reikaluose.

Karjera ir pinigai. Panašu, kad pinigai į Avino kišenę tekės nenutrūkstama srove visus metus. Įdėjus tiek pastangų, pats laikas naudotis uždarbiu. Jūsų projektai, idėjos bus pripažintos ir sulauks palaikymo, tikėtinas karjeros šuolis, paaukštinimas. 2011-ieji yra jūsų metai. Didžiausias pakilimas įvyks pirmoje metų pusėje, todėl pasinaudokite tuo sėkmingu laikotarpiu. O svarbiausia – neabejokite ir garsiai išsakykite savo idėjas ir sumanymus.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas.
Retkarčiais, jei sekasi vienoje srityje, tarsi savaime suprantama, kad teks daugiau paplušėti kitoje. Pirmąjį 2011-ųjų pusmetį Avino šeimoje ir intymiuose santykiuose bus juntama įtampa. Tiesą sakant, situacija gali tapti nekontroliuojama. Todėl Avino ženklo atstovai turi būti pasirengę atidžiai spręsti, netgi atrodytų, nedideles problemas, kurios iškyla jo šeimoje ar nutinka jų mylimiesiems. Pražiūrėję mažą perspėjimo ženklą kelyje, galite susidurti su didelėmis bėdomis. Atsidavę ir atidžiai spręskite kiekvieną problemą ir nesistenkite jos pakišti po kilimu, kaip kartais mėgstate daryti. 2011-aisiais labai tikėtina, kad gali nutrūkti santykiai, kurie iki šiol klostėsi itin sklandžiai.

Mokslai ir kelionės.
Plaukdami ant sėkmingos karjeros bangos, Avinai net nenorės eiti atostogų. Darbas, darbas ir dar daugiau darbo. Štai toks bus jų naujas mėgstamiausias žaidimas. Jie tiesiog gaudyte gaudys bet kokią informaciją, kuri padės ir toliau išlaikyti sėkmę darbe. Tačiau Avinai turėtų pristabdyti reikalus birželio ir liepos mėnesiais. Negalite amžinai judėti tokiu beprotišku ritmu. Leiskite sau pailsėti, kad ir metų pabaigoje jums užtektų gyvybingumo.

Sveikata. Avinai šiais metais turėtų džiaugtis gera sveikata ir stengtis išlaikyti kūno, dvasios ir proto harmoniją. Svarbiausia – tinkamai maitintis, aktyviai sportuoti ir gerai išsimiegoti. Ateinančiais metais atraskite laiko išbandyti naują sporto užsiėmimą, o darbe susikaupusią agresiją palikite sporto salėje. Pasistenkite save aprūpinti gera energija ir emocijomis, kad visus metus būtumėte puikios formos.

JAUTIS (balandžio 20 d. – gegužės 20 d.)

Užsispyrę ir kantrūs Jaučiai visada yra pasirengę atlaikyti bet kokią audrą. Šios savybės jam padės įveikti 2011 m. iškilusius sunkumus. Pirmąją metų pusę šio ženklo atstovai kovos dėl karjeros ir pinigų, o sveikatos reikalais teks rūpintis ištisus metus. Geroji naujiena yra ta, kad jų meilės ir intymūs reikalai bus puikūs. Be to, Jaučiai sulauks nuolatinės paramos ir palaikymo iš savo mylimųjų. Visi sunkumai, su kuriais susidurs šio ženklo atstovai, padės jiems keistis ir tobulėti. O to juk nepavadinsi neigiama patirtimi, ar ne?

Karjera ir pinigai. Didžiausias Jaučio priešas ateinančiais 2011 m. bus jis pats. Net jei pasaulio krizė kelia įtampą ir suirutę, nebūtina jos įsileisti į savo mintis ir jausmus. Nuolatinis jaudinimasis dėl darbo, skolų stabdys bet kokį jūsų progresą. Geriau jau – galvą aukštyn ir žengte pirmyn! Jūs sugebėsite atlikti visas užduotis darbe. O jei susidursite su sunkumais, nesustokite, bet griebkitės aktyvesnių veiksmų. 2011-aisiais Jaučiams patariama mokytis ir įgyti naujų įgūdžių, tai padės jiems pakelti pasitikėjimą savimi, nes ir dabar jau daug turite ką pasiūlyti savo darbdaviui. Net nustebsite, koks sėkmingas jums gali būti šis laikotarpis – nuo sausio mėnesio ir gegužės. Jį žymės daugybė malonių pasiekimų. Todėl neleiskite savęs menkinimo ir silpnumo minutėmis išbraukti jūsų iš laimėtojų sąrašo.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Šeima, mylimieji ir draugai palaikys jus, rems visus ateinančius metus. 2011-ieji Jaučiams bus labai romantiški metai. Jūsų sutuoktiniai ar partneriai vertins jūsų sugebėjimą bendrauti, atsiverti ir pasitikėti jais. Tačiau būtent pasitikėjimas savimi ir kitais padės sužydėti jūsų santykiams. Jei ryšys tik mezgasi, neskubėkite nerti į intymius santykius. Išlikite ramūs ir žingsniuokite lėtai ir užtikrintai. Dabar turite daug ištikimų draugų, o naujieji į jūsų gyvenimą įsilies kovo–birželio mėnesiais.

Mokslas ir kelionės. Meilė įkvėps kelionėms. Pasiduokite jos siunčiamiems impulsams. Pats laikas būtų Jaučiams perleisti vadeles kitiems, net jei šie žada ką nors pašėlusio ir beprotiško. Tebūnie! Po įtampos, kurią patyrėte šiemet, 2011-ieji parodys, kaip reikia pailsėti ir mėgautis gyvenimu. Išsiruoškite atostogų, apie kurias ilgai svajojote. Būkite sau geri. Užgriuvus įtemptam laikotarpiui, suraskite laiko poilsiui.

Sveikata. Jaučiai garsėja užsispyrimu ir atkaklumu. Panaudokite šias savybes, gerindami savo sveikatą. Sveikatos sutrikimus įveikite logiškai. Tyrinėkite ir atsisakykite to, kas yra neveiksminga, o stiprinkite tai, kas padeda jaustis geriau. Atsisakykite malonumų, kurie neduoda jokios naudos jūsų sveikatai, arba… ieškokite sveikų malonumų. Būkite lankstūs ir neleiskite užsispyrimui užkirsti kelio geresnei savijautai.

DVYNIAI (gegužės 21 d. – birželio 20 d.)

Garsėjantys nuotaikų nepastovumu Dvyniai 2011 m. negalės rinktis, visi dalykai jiems bus pateikti aiškiai ir nedviprasmiškai. Keliskart sulauksite išpuolių darbe, kurie kels grėsmę jūsų karjerai, tačiau jūsų finansinei padėčiai tai neturėtų atsiliepti. Dvynių meilės reikalai vyks sklandžiai ir nereikalaus priimti jokių didelių sprendimų. Jiems teks kitąmet skirti kiek daugiau dėmesio sveikatai, todėl įprastų sveikatinimosi priemonių nepakaks. Dvyniams ateinančiais metais nubrėžtas gana aiškus kelias, todėl pats laikas nustoti blaškytis ir mėgautis ramybe.

Karjera ir pinigai. Kitąmet darbe visi tarsi kėsinsis užimti jūsų vietą. Pasijusite taikiniu, nes atrodys, kad visi tik ir stengiasi jus kliudyti žodžiais ar veiksmais. Būkite stiprūs. Ir toliau eikite iškėlę galvas ir kuo geriau atlikite savo užduotis, nebijokite išsakyti savo pozicijos. Pasistenkite, kad jūsų vadovai žinotų, ką konkrečiai atlikote, kad jūsų priešai negalėtų jūsų įnašo sumenkinti. 2011-aisiais Dvyniams netrūks išbandymų, o tai padės jiems didinti kompetenciją, ypač lapkričio ir gruodžio mėnesiais.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Ateinančiais metais liksite ištikimas savo būdui – niekaip negalėsite apsispręst
i, kai reiks priimti sprendimus, susijusius su šeima ar santykiais. 2011-ieji netinkami svarbiems pokyčiams, nes nuolat sversite visus „už“ ir „prieš“. Nebent ką nors keisti sumanytumėte pirmąjį kitų metų pusmetį, nuo sausio iki birželio. Patarimas, kurį reikėtų įsisąmoninti visiems Dvyniams, skamba taip: „Vertinkite tai, ką turite.“ O jei nežinote, ką turite, sužinokite ir branginkite. Nustokite blaškytis, manydami, kad geriau yra ten, kur mūsų nėra. Mėgaukitės taikos ir ramybės dovana, kurią santykiuose jums siūlo 2011 metai.

Mokslai ir kelionės. Prisiminkite pasakėčią apie vėžlį, kuris laimėjo lenktynes. Žodžiu, skubėkite lėtai. Pirmoje 2011-ųjų pusėje patirsite grėsmę darbe, todėl būtų puiku, jei skirtumėte laiko įgūdžiams tobulinti. Eikite į konferencijas, seminarus, dalyvaukite tobulinimosi programose, lankykite kursus, kad žengtumėte koja kojon su tuo, kas vyksta jūsų profesinėje aplinkoje. O rudenį nurimkite ir pailsėkite. Išeikite ilgesnių atostogų, nes jų tikrai nusipelnėte.

Sveikata. Ateinantieji metai atneš pakilimų ir nuosmukių sveikatos srityje. Neatidėliokite esminių dalykų, kaip, pavyzdžiui, suplanuotų vizitų pas gydytoją. Spręskite su sveikata susijusias problemas iškart. Gerai tai, kad visada šalia bus žmonių, kurie jus palaikys ir jums padės. Tik nebijokite paprašyti jų pagalbos, kai jos prireiks.

VĖŽYS (birželio 21 d. – liepos 22 d.)

Tai bus puikūs metai Vėžiams. 2011 m. žada paslaptingų ir intriguojančių įvykių mieliems ir jautriems šio ženklo atstovams. Nors kartais Vėžiams atrodys, kad pasaulis juda per lėtai, jie su malonumu griebs bet kokią galimybę mokytis, užsiimti nauja kūrybine veikla. Žodžiu, imsis visko, ką tik pasiūlys gyvenimas.

Karjera ir pinigai. 2011 metais galite pasijusti stovintys sėkmės laiptų apačioje, o ne viršuje. Stebėsite, kaip bus apdovanojami tie, kurie įdėjo laiko ir pastangų, kad gautų tai, ko norėjo. Jei nesistengsite ir jūs dirbti atkakliau, sėkmė jus aplenks. Viena vertus, teisinga, kad už pastangas yra apdovanojama, bet jūs norėsite suprasti, kodėl jūsų karjera stovi vietoje. Pamąstykite, kuo galėtumėte būti naudingi kolektyvui, ypač nuo sausio iki birželio mėnesio. Tada ir į jūsų kiemą ateis apdovanojimų ir įvertinimo šventė. Nesijaudinkite, nes 2011-ieji yra kai ką paruošę ir jums. Vasarą jūsų finansinė padėtis pagerės.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Pirmoji metų pusė gali prasidėti išbandymais. Santykiai, kuriuos stengėtės išlaikyti ar atgaivinti, atrodo, ims byrėti nuo vieno vienintelio atsainiai mesto žodžio. Todėl tiesiog šiuo laikotarpiu atidžiai rinkitės žodžius, būkite kantrūs ir elkitės atsakingai. Atminkite, kad ne visada esate teisus. Skirkite laiko išklausyti, ką jūsų partneris jums siūlo, o tada kartu imkitės abiem naudingų veiksmų. Būtinai investuokite laiko ir energijos į jums svarbius santykius. Tai yra ne pasiūlymas, o beveik įsakymas, jei norite, kad jūsų asmeninis gyvenimas būtų harmoningas.

Mokslas ir kelionės. Ateinantieji metai bus puikūs Vėžiams, kurie seniai norėjo įgyti naujų įgūdžių. Jei manote, kad jūsų karjera įstrigusi, puikus žingsnis būtų imtis iniciatyvos ir pradėti mokytis. Visus metus būsite labai kūrybingi, todėl galėsite įgyvendinti visus sumanymus, kuriems anksčiau nerasdavote laiko. O jei jau gyvenimas bus toks nuostabus, turėtumėte rasti laiko juo pasimėgauti. Geriausia, jei tai darytumėte su mylimu žmogumi. Jei planuojate atostogauti su bičiuliu, svarbius sprendimus dėl kelionės priimkite kartu.

Sveikata. Didžiausi emocionaliųjų Vėžių priešai dažniausiai yra jie patys. 2011 metais jiems netrūks gerų emocijų ir patirčių, patirsite palyginti nedaug įtampos. Svarbiausia gerai pailsėkite ir palepinkite save po sunkios dienos ar įtempto laikotarpio.

LIŪTAS (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

2011-aisiais Liūtai turės daugybę priežasčių didžiuotis savimi! Praėjusiais metais jie sunkiai dirbo, užtat dabar galės pasidžiaugti nuostabiais darbo rezultatais. Jums atsivers daugybė durų, žmonės jumis žavėsis ir net patys ims siūlyti imtis naujų projektų. Atrodys, kad pasaulis yra pilnas jūsų gerbėjų. Išskyrus tuos, kurie yra arčiausiai jūsų. Ateinančiais metais nepraraskite pusiausvyros, kai visa aplink jus, rodos, virte virs.

Karjera ir pinigai. 2011 metai Liūtams prasidės su trenksmu! Aukštesnės pareigos, aplodismentai, dėmesys… T. y. jie gaus viską, ką Liūtai taip mėgsta ir dėl ko taip stengiasi. Ši sėkmė bus ilgalaikė, tęsis ištisus metus, todėl skirkite laiko projektų ir idėjų įgyvendinimui, kurių anksčiau nepavyko realizuoti. Pradėjus naują verslą ar atnaujinus ryšius, gali pavykti įgyvendinti naują sumanymą, kuris turės didelį potencialą augti. Geriausias patarimas Liūtams 2011 metais – ieškoti naujų galimybių, nes jos tarsi laukia jūsų surandamos. Jei kas nors ims strigti, negaiškite laiko. Suraskite kitą požiūrio ar veiksmų kampą. 2011-ieji Liūtams bus labai sėkmingi, todėl, jei vienos durys užsitrenks, nesijaudinkite ir ieškokite kitų.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas.
Liūtas kartais gali būti tikras dramos karalius. Atminkite tai, ypač pirmoje 2011 metų pusėje. Nesakome, kad jūs būsite dėl visko kalti, tiesiog teigiame, kad labai sunku mylėti kitus, kai labiausiai mylite… vien save. Gilinkitės į santykius ir daugiau dėmesio skirkite savo mylimiesiems. Ir kartais nulipkite nuo scenos. Panašu, kad 2011-ųjų pradžioje sulauksite mažai užuojautos ir supratimo iš aplinkinių, kai iškils sunkumų jūsų santykiuose su mylimaisiais. Juos turėsite spręsti vieni. Ir dar, nepriskaldykite iš adatos vežimo. Jei atsirado problema, išspręskite ją ir judėkite toliau. Keisdami jiems įprastus elgsenos modelius ir daugiau meilės skirdami savo draugams, šeimai ir mylimiesiems, Liūtai sulauks atsako: artimieji parodys, kaip jus myli ir kokie jiems esate brangūs.

Mokslai ir kelionės. Pasiūlymai jums tiesiog kris iš dangaus! Priimkite visus, kurie tinka jūsų gyvenimo būdui. 2011 metais, atrodo, sulauksite visokių įdomių kvietimų, todėl apgalvokite, kiek jų sugebėsite priimti. Nors jums būtų garbė keliauti aplink pasaulį, pasvarstykite, ar jums tikrai to reikia. O štai pasiūlymų mokytis neatsisakykite, jiems turėtumėte surasti laiko. Tikrai verta tai padaryti.

Sveikata. Gyvybingi ir pilni energijos Liūtai jausis kaip niekada sveiki. Jiems labai knietės visur dalyvauti. Jei taip elgsitės, vėliau pajusite to pasekmes. Patys sau kenksite, jei nesilaikysite esminių taisyklių, todėl tinkamai maitinkitės, suraskite laiko sportui ir poilsiui, tada pavyks ilgai išsilaikyti aukštai.

MERGELĖ (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Mergelės mėgsta pastovumą. 2011-ieji suteiks joms tai ir kartu visko, kas joms patinka. Reikalai klostysis sklandžiai, tačiau nieko tokio, apie ką verta būtų papasakoti kitiems, neįvyks. Gal taip ir geriau! Pernelyg didelis jaudulys sveikatos neprideda. Mėgaukitės paprastumu, jis gali irgi teikti džiaugsmo. Susitelkite ties ilgalaikiais karjeros ir asmeniniais planais ir džiaukitės gyvenimu. 2011 metai Mergelėms įrodys, kad džiaugsmą galima atrasti kasdieniuose dalykuose.

Karjera ir pinigai. Ateinančiais metais Mergelėms bus svarbiausia neskubinti įvykių. Tai gali sukelti rimtų problemų, atsiliepti jūsų karjerai ir piniginei. Todėl prieš ko nors imdamiesi, devynis kartus pamatuokite, o dešimtą – kirpkite. Jei turite kokių nebaigtų reikalų, pabaikite, kitaip jie gali sukelti rūpesčių darb
e. O atliktus darbus dar kartą patikrinkite, kad nepaliktumėte klaidų. Taip pat neskubėkite priimti jokių ilgalaikių sprendimų, nes galite pražiūrėti svarbių detalių. Tarkitės su teisininkais, buhalteriais ar kitų sričių ekspertais. Nuo kitų metų kovo mėnesio Mergelių karjeroje tikėtinas pakilimas, tik nebandykite pagreitinti šio proceso, nes kitaip pražiopsosite svarbias galimybes. 2011-ieji šio ženklo atstovams žada būti dosnūs.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. 2011 metų pradžioje intymiuose reikaluose Mergelės susidurs su įtampa. Tik neskubėkite, skirkite laiko iškilusioms problemoms spręsti. Ir nesitikėkite, kad jos tiesiog pačios savaime išsisklaidys kaip dūmas, nes jums tiesiog būtų patogiau. 2011-ieji bus tinkami kreiptis į ekspertus pagalbos asmeninių santykių srityje. Jau birželį skleisite meilę ir jos sulauksite. Draugai ir šeima palaikys jus ištisus metus.

Mokslai ir kelionės. Kantrūs studentai. Tokie kitąmet bus šio ženklo atstovai. Jiems nereikės dėti pernelyg daug pastangų, nes greitai pajus įkvėpimą mokytis naujų dalykų. Galite pradėti mokytis tapybos ar įvaldyti naują muzikos instrumentą. Tai jums seksis. Kai viskas atsibos, suplanuokite sau mažą pabėgimą ir išeikite atostogauti. Per atostogas patirtų įspūdžių užteks visiems metams.

Sveikata. Jokių naujienų yra gera naujiena. Atrodo, ši taisyklė galios Mergelėms sveikatos reikaluose. Išlikite aktyvūs ir stiprūs, teisingai maitinkitės ir apskritai ugdykite sveikus įpročius.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Svarstyklėms svarbu – pastovumas ir pusiausvyra. 2011-ieji šio ženklo atstovams bus puikūs metai. Jie įkvėps imtis naujos veiklos ar patirti naujų įspūdžių. Metų pradžioje tikėkitės šiokių tokių kliūčių darbe, bet jas sėkmingai įveiksite. Taip pat jūsų dėmesio kitąmet lauks vienas ypatingas priešingos lyties atstovas. Jei esate įsipareigojęs, nebandykite likimo pasinerdamas į naują meilės romaną.

Karjera ir pinigai. Svarstyklėms atrodys, kad kitąmet visokios nesėkmės ir trukdžiai jas pačias susiranda. Tik nepanikuokite. Ramiai sudėliokite viską į vietas, kaip ir esate įpratęs. Pergalvokite veiksmų planą taip, kad atskleistumėte stipriąsias savo puses. Sunki pradžia ir finansiniai trūkumai tik įkvėps jus dar labiau stengtis ir sunkiau dirbti, kad pasiektumėte gerų rezultatų.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Meilė gali užsiliepsnoti! Kartais per daug aistros gali įvaryti jums baimės. Jei pasijusite užvaldytas romantiškų jausmų, neprisiklijuokite prie savo meilės objekto. Išmokite pasitikėti tiek platoniškąja, tiek intymia meilės puse, kitaip vasaros pradžioje laukia nesutarimai. Būkite atviras susitikdamas su naujais žmonėmis, kurie galėtų tapti jūsų draugais, ar susipažindami su įdomiu priešingos lyties atstovu. 2011 metų pabaigoje, lapkričio ir gruodžio mėnesiais, būsite draugiškai nusiteikę pasaulio atžvilgiu ir džiaugsitės jame vyraujančia ramybe ir harmonija.

Mokslai ir kelionės.
2010-aisiais priėmėte keletą impulsyvių sprendimų. Įsiskolinote, keitėte darbą ar pasirašėte tam tikras įpareigojančias sutartis. 2011 metais Svarstyklėms teks kapstytis iš padėties, į kurią jos pateko per tuos jų padarytus nelemtus sprendimus. Nenustokite mokytis! Jei anksčiau išmintis ir protingi pamokymai jums per vieną ausį įeidavo, o per kitą išeidavo, tai kitąmet sugebėsite susikaupti ir išgirsti, kas jums yra sakoma.

Sveikata.
Jei kitais metais visose gyvenimo srityse stengsitės išlaikyti pusiausvyrą, sveikata nekels jums rūpesčių. Saturno planeta, įėjusi į jūsų ženklą, atneš jums taip reikalingos energijos ir gyvybingumo. Naujaisiais metais sugebėsite atsispirti impulsui imtis daugiau nei galite aprėpti.

SKORPIONAS (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Skorpionai įpratę, kad viskas klostytųsi pagal juos. Jei taip nebūna, jie šypsosi, bet viduje – kunkuliuoja iš nepasitenkinimo. Tol, kol jiems pavyksta pasiekti savo. 2011 metais turėsite mažai priežasčių pykti, nes kaip norėsite, taip ir bus. Todėl šypsokitės plačiai ir nuoširdžiai ir džiaukitės gyvenimu.

Karjera ir pinigai. 2011 metai Skorpionams bus harmoningi, nes vienodai seksis visose gyvenimo srityse. Darbe sužibėsite protingomis idėjomis, džiuginsite produktyvumu. Bet patirsite ir ramesnių periodų, kai norėsite ramybės ir neturėsite noro imtis jokios veiklos. Jupiteris vis skatins ieškoti pokyčių. Tai ir ieškokite. Pats laikas iš naujo pažvelgti į tas sritis, kurios jūsų nedžiugina. Visus metus būsite labai kūrybingas, todėl mėgaukitės netikėčiausiomis idėjomis, kurios jums šaus į galvą.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Skorpionai niekada neturėjo rūpesčių dėl aistros. Jos šio ženklo atstovams paprastai netrūksta. Dažnai, jei ko nors norite, jums nesunku tai gauti. Santykiuose jums paprastai sunku atsiverti savo partneriui, tačiau šiemet, taip sakant, atsivers visos durys ir jums pavyks tai padaryti. Jei tik to patys norėsite. 2011 metai jums bus energingi ir kūrybingi visomis prasmėmis. Šią energiją panaudokite ir asmeniniame gyvenime. Net patys nustebsite, kokių rezultatų sulauksite. Iš pradžių gal jausitės kiek nejaukiai ir ši nauja patirtis jus gąsdins, bet vėliau atneš malonių akimirkų. Jei esate vieniši, o Skorpionai vieni būna labai trumpai, palaukite, kol sutiksite kai ką ypatingo, su kuriuo norėsite susipažinti.

Mokslai ir kelionės.
Paprastai Skorpionai noriai mokosi naujų dalykų, bet ateinančiais metais jie nebus nusiteikę graužti knygų. Kodėl? Jei ko imasi, būtinai turi matyti tame prasmę. O mokymosi prasmė kitąmet Skorpionams atrodys gana nepatraukliai – pildyti žinių spragas. Kalbant apie keliones, jas planuokite su jums brangiu žmogumi. Taip ištirpdysite jus skiriančias ribas.

Sveikata. Šie metai (2010-ieji) Skorpionams buvo gana įtempti, todėl 2011-uosius jie pasitiks kiek išsekę. Skirkite laiko sau, kad pailsėtumėte ir atgautumėte jėgas. Ateinančiais metais jums nebereiks tiek įdėti pastangų, kad pasiektumėte užsibrėžtų tikslų. Ypač pirmąjį pusmetį leiskite sau ilsėtis ir medituoti. Taip greitai atgausite išeikvotas gyvybines jėgas.

ŠAULYS (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

2011-ieji Šauliams žada įsimintinų potyrių. Nors metai jiems bus permainingi, vis dėlto šauliškas optimizmas padės pasaulį matyti gražesnį ir geresnį. Jei padėtis taps sudėtinga, išdrįskite paprašyti pagalbos. Susidūrę su sunkumais 2011 metais, būkite pasirengę mokytis ir tobulėti. Kartodami tuos pačius dalykus, nesuteiksite sau galimybės keistis ir augti.

Karjera ir pinigai.
Šaulys kitąmet kils į viršukalnes ir leisis į papėdes. 2010 metais šio ženklo atstovams buvo patariama atsargiai priiminėti sprendimus karjeros ir finansų klausimais, kitąmet Šauliai pasijus pavargę nuo to atsargumo ir planavimo. Jei viskas jau parengta naujiems iššūkiams, beliks laukti rezultatų. Jei ne, turėsite įdėti pastangų, kad darbo ir piniginiai reikalai imtų judėti į priekį.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. 2011-ieji Šauliams bus gana apgaulingi, ypač šeimos ir draugystės reikaluose. Jums viskas yra gerai, jūs tiesiog žibėsite geriausiomis savybėmis ir pritrauksite dar daugiau jums neabejingų žmonių. Gali nutrūkti draugystės su žmonėmis, su kuriais santykiai ir taip jau buvo įtempti arba kurie jaučiasi jūsų užmiršti. Nedarykite staigių esminių sprendimų, bet ir neribokite savęs. Draugaukite, su kuo norite. Ir nustokite b
endrauti, jei kai kurių žmonių elgesys taps nepakenčiamas. Metų pabaigoje jus sups vien tikri draugai. O nauji santykiai su jums ypatingu žmogumi sustiprės.

Mokslai ir kelionės. Visada nusiteikę gerai praleisti laiką Šauliai nenusivils ir ateinančiais metais, nes šie jiems žada gausybę nuotykių. 2011 m. turėsite nemažai galimybių keliauti, o pakeliui atrasite ir linksmybių. Keliaukite, kiek tik pajėgiate, nes jums reikia atsikratyti energijos pertekliaus. Jūs pasirengę priimti visa, ką gyvenimas kitąmet jums ketina pasiūlyti.

Sveikata. 2011-aisiais Šaulių sveikata pagerės. Tačiau per visus metus teks taisyti klaidas, kurių padarėte 2010 metais. Nauji metai bus jums geri, kai sureguliuosite darbo, poilsio ir laisvalaikio santykį, taip pat mitybą. Tai užtruks apie devynis mėnesius, todėl jau nuo ateinančiųjų pradžios ryžkitės esminiams pokyčiams. 2010-aisiais nualintą protą ir kūną kitąmet atgaivins reguliari fizinė veikla.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

Ateinančiais metais Ožiaragių žaidimas vadinsis „Nepriklausomybė“. Jūs žinote, ko norite, todėl neturite kantrybės laukti, kol kiti duos jums leidimą to siekti. Kitąmet galėsite pailsėti po 2010-aisiais vykusios nuolatinės kovos už būvį. Jus aplankys sėkmė, nes jos tikrai nusipelnėte. Galite pajusti visuomenės spaudimą, kai norėsite skirti laiko sau. Todėl turėsite surasti būdų, kaip suderinti malonumą pabūti vienam, bet ir nenuliūdinti kitų, kurie džiaugiasi jūsų draugija.

Karjera ir pinigai. 2011-aisiais Ožiaragiai pasitikės savimi, nes Saulės planeta tarsi nušvies ir laimins viską, ko tik jie imsis. Žmonės stebėsis, kaip jums tai pavyksta. Neleiskite kitų požiūriui stabdyti jūsų progreso. Norėsite su aplinkiniais dalytis savo paslaptimis, energija ir sėkme. Tik būkite atsargūs. Yra didelis skirtumas tarp darbo komandoje ir aukojimosi kitiems, kad išliktumėte populiarus. Saugokitės tų, kurie kėsinsis pavogti jūsų pastangų vaisius.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Ateinančiais metais jūsų ženkle esantis Marsas vers jus šalintis draugijos, nors jums tai yra visai nebūdinga. Kai kurie nesupras, kodėl nenorite triukšmingai švęsti savo pergalių. Tačiau jums reikia atsitraukti, nes per 2010-uosius praradote daug jėgų. Šiemet norėsite jas pasaugoti. Ožiaragiai susitelks ties sritimis, kurios jam yra svarbios, užuot eikvojęs jėgas šėliodamas vakarėliuose. Jau rudenį šio ženklo atstovams pavyks atrasti pusiausvyrą gyvenime. Įveikę vidinius demonus, Ožiaragiai patirs daugiau džiaugsmo. Nesitikėkite didelių pokyčių meilės fronte, nes pirmiausia turite išmokti būti su savimi, kad galėtumėte kokybiškai būti su kitu žmogumi.

Mokslai ir kelionės. Ožiaragiams ateinantieji metai pasiūlys daug progų išmokti naujų dalykų. Jau žinote, kaip pačiupti sėkmę, dabar pats laikas pereiti į naują lygmenį. 2011-ieji bus gana ramūs, todėl nejusite didelio troškimo mokytis. Jei tikrai to nenorite, atsisakykite tokių pasiūlymų. Nereikia lenktyniauti su savimi. Jei jaučiate poreikį ilsėtis, tai ir padarykite, išvykite atostogų.

Sveikata. Anksčiau mažai dėmesio kreipdavote į savo sveikatos būklę. Jei esate sveiki, nepriimkite to kaip savaime suprantamo dalyko. Saturnas parūpins jums iššūkių, todėl teks gerokai pasukti smegenis, kaip išspręsti iškilusius klausimus. O protas geriausiai funkcionuoja, kai nealpstate iš nuovargio ar nekrintate nuo miego trūkumo. Įsiklausykite, ko reikalauja jūsų organizmas, tinkamai maitinkitės, derinkite poilsio ir aktyvumo fazes. Rudenį pasitiksite visiškai nurimę. Ir tik nuo jūsų priklausys, ar ateinančiais metais kovosite patys su savimi, ar vis dėlto atrasite vidinę ramybę.

VANDENIS (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Draugiškus Vandenius aplinkiniai paprastai mėgsta. Jie dažnai kreipiasi į šiuos patarimo, nes iš Vandenių sulaukia sąžiningo atsakymo. Ir jie sugeba tai padaryti gana švelniai. Be to, jie moka saugoti kitų paslaptis. Nors Vandeniai yra laukiami ne vienoje draugijoje, jiems patinka likti nepriklausomiems. Tai iš dalies ir kuria aplink juos paslaptingumo aurą, kuri taip vilioja aplinkinius. 2011 metais Vandeniams labiausiai rūpės išlukštenti ne kitų žmonių, o gyvenimo paslaptis. O žmonėse juos domins jų kūrybingos idėjos. Be to, Vandeniams tiek nereikia kitų žmonių, kiek jiems reikia jų. Tačiau šis požiūris artimame ryšyje gali sukelti problemų. Vis dėlto tokių konfliktų neturėtų kilti, nes ateinantieji metai Vandeniams bus sklandūs, todėl laiką jie leis ne ginčydamiesi, o skindami savo ankstesnio įdirbio vaisius.

Karjera ir pinigai. Šis dėsnis galios ir darbe. Ne vienerius metus dirbote ir auginote sėkmę. Todėl 2011 metais galėsite stebėti, kaip ji skleidžiasi jūsų akyse. Veikla, kuri iki šiol nedavė rezultatų, arba suklestės, arba nutrūks. Bet kuriuo atveju seni projektai tiesiog paliks erdvės naujiems. Tokių imkitės nuo pavasario. Atminkite, piktžolės gali užgožti jūsų triūso daigus. O Neptūnas vis dar nepaliks jūsų ženklo, todėl grąžinkite uždelstas skolas, išspręskite įsisenėjusias problemas, kad sudarytumėte sąlygas klestėjimui ateityje.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas.
2011-ieji Vandeniams bus tarsi atgimimo metai. Dažnas Vandenis išsižada ilgalaikių romantiškų santykių vardan savo laisvės. Neptūnas padės jiems mokytis atsidavimo meilėje. O tai reiškia, kad esami santykiai taps gilesni ir prasmingesni. Venera skatins Vandenius pasinerti į malonumus ir džiaugtis jiems nauju intymumu. Jau rudenį Vandeniai sugebės plačiai atverti širdis. Svarbiausia – nebijoti rizikuoti. Iš pradžių gali būti nejauku atlapoti savo širdį kitam žmogui, bet Vandeniams tikrai jau išmušė valanda tai padaryti. Jie iš taikaus ir ramaus buvimo su savimi, kuriuo mėgavosi pernai, pereis į buvimą su kitu žmogumi, pajus bendrumo jausmą.

Mokslai ir kelionės.
Ateinančiais metais Vandeniai jaus stiprų poreikį mokytis. 2011 metais klosite kelią į sėkmę, todėl neskubėkite. Keliaukite paprastai. Tyrinėkite paprastai. Kiekvieną dieną pasitikite ir priimkite paprastai. O jūsų gebėjimas vertinti menkiausias pažinimo detales pavers jūsų gyvenimą visokeriopai turtingesniu.

Sveikata. Nurimęs protas leidžia ilsėtis ir kūnui. Pajusite tiesioginį ryšį tarp gyvybingumo ir jūsų vidiniame pasaulyje vykstančių procesų. Stiprinkite sveikatą. Atsisakykite dalykų, kurie jai kenkia, ir išbandykite daugiau tų, kurie leidžia jums jaustis geriau.

ŽUVYS (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

2011-ieji Žuvims bus kaip dvipusė moneta. Daugybėje gyvenimo sričių mėgausitės nemaža sėkme. Karjera, pinigai ir noras mokytis ir augti – tuo rūpinsitės pirmoje metų pusėje. O štai antrąjį pusmetį turėsite įdėti daugiau pastangų. Tačiau Žuvys juk niekada nebijojo sunkaus darbo. Asmeniniame gyvenime jų laukia iššūkiai. Žuvys turės skirti laiko su santykiais ir asmeniniais ryšiais susijusiems klausimams, kad juos apmąstytų ir sugebėtų juos teisingai išspręsti. Gera naujiena yra ta, kad iššūkiams būsite pasirengę ir sugebėsite juos priimti.

Karjera ir pinigai. Sunkiai dirbote, o jau pirmąjį 2011-ųjų pusmetį galėsite džiaugtis to darbo rezultatais. Sėkmė jus lydės, ir panašu, kad neturėsite progų pralaimėti. Viskas tarsi savaime suguls į savas vietas. Tomis akimirkomis, kai manysite, kad viskas yra prarasta, sulauksite geresnių rezultatų nei tikėjotės. Džiaukitės šiuo klestėjimu iki kovo mėnesio, o nuo tada karjera ir pinigai iš jūsų pareikalaus daugiau pastangų ir atkaklaus
darbo.

Meilė, šeima ir socialinis gyvenimas. Šeima ir draugai teiks džiaugsmo. Mėgausitės bendravimu, tarpusavio supratimu, bet nesileiskite užmigdomi šitos taikios ramybės. Liepos mėnesį vieni santykiai patirs išbandymų. Panaudokite šį laiką ir perkainokite vertybes. Ar draugystė arba romantiškas ryšys suteikia jums tai, ko iš jo tikitės? Jei atsakymas yra teigiamas, tada pats laikas pamąstyti, ar lygiai tiek pat duodate, kiek ir gaunate. Problemos kils tarsi iš niekur. Skirkite laiko tam, kad į jas įsigilintumėte ir surastumėte problemos priežastį. Rugsėjį ir spalį tikėtini nesusipratimai. Patartina, jų neignoruoti.

Mokslai ir kelionės. Trykštančios gyvybingumu Žuvys noriai mokosi. Pavyzdžiui, suprasti, kas joms gyvenime atneša sėkmę. Kitąmet jūsų noras mokytis dar labiau sustiprės. O štai keliauti būtų protingiausia 2011-ųjų pradžioje, per patį sėkmingiausią Žuvims laikotarpį metuose.

Sveikata. Nesunku jaustis gerai, kai viskas gyvenime klojasi kuo puikiausiai. Be to, įdėjus pastangų, teisinga, kad sulaukiate gero atlygio. Tačiau neatsipalaiduokite. Sveikata turi savybę sustreikuoti, kai ją apleidi ir visiškai neskiri jai laiko. Nors ateinančių metų pradžioje dėl sėkmingai besiklostančių įvykių jausitės pakylėtai, stenkitės neprarasti saiko jausmo. Tai padės išvengti su įvairiausio pobūdžio besotyste susijusių sveikatos problemų.

 

{alfa2}