„Mažeikiai“ šiandien namuose susitiks su lygos autsaidere

 

Šiandien (02.13) 17:00 valandą Mažeikių „Mažeikiai“ namuose sutiks NKL autsaiderius iš Alytaus – Alytaus „Alytus/Alramsta“ krepšininkus. Alytiškiai vos su 2 pergalėm ir 29 pralaimėjimais yra paskutinėje, devynioliktoje turnyro lentelės vietoje,  ir jau senokai nebeturi nei teorinių vilčių patekti į atkrintamasias varžybas. Mažeikiškių situacija daug geresnė, jie su 25 pergalėm ir 7 pralaimėjimais žengia antroje turnyrinės lentelės vietoje ir pralaimėję visas likusias varžybas žemiau penktosios vietos jau nebenukristų.

„Mažeikiams“ šiandien sunkiausia bus su Alytiškių priekine linija. Vidurio puolėjas Mindaugas Boruta yra naudingiausias komandos žaidėjas, tačiau per rungtynes renkantis tik 9,1 naudingumo balo. Mažeikių gretose aukštaūgis Tomas Klimas renka po 10 naudingumo balų, todėl šį žaidėjų mikro dvikova turėtų būti įdomi. Įdomiausia tai, kad M. Boruta pirmose šių ekipų rugntynėse surinko vos 1 naudingumo balą, o Tomas Klimas tada nerungtyniavo, nes gydėsi traumą.

Mažeikiškių gretose ir toliau naudingiausias išlieka Marijus Norkus vidutiniškai renkantis po 16,47 naudingumo balo per rungtynes.

Priminsime, kad pirmąją šių ekipų dvikovą Alytuje rezultatu 85:72 laimėjo Mažeikiškiai.

Informacijos šaltinis: www.kkmazeikiai.xz.lt