Top 10: būdai kaip tapti įdomesniu vaikinu

Ko nori moterys? Daugybės dalykų. O ko moterys nenori? Jos nenori nuobodžiauti, rašo Askmen.com. Deja, bet dauguma vaikinų yra nuobodūs, todėl nereikia stebėtis, kad merginos po pirmojo pasimatymo taip niekada ir nepaskambina. Problemos sprendimas paprastas – reikia tapti įdomesniu vaikinu. Kaip tokiu tapti tau padės suprasti šie patarimai.

10. Gyvenimą paversk nesibaigiančiu nuotykiu

Jei nori būti įdomus savo moteriai kiekvieną, net ir paprasčiausią, jūsų gyvenimo akimirką paversk nuotykiu. Tai paprasta ir tai kaitina kiekvienos moters kraują. Jeigu einate apsipirkinėti, netikėtai pakviesk ją nusipirkti kažką netikėto. Prieš eidami į reikiamą skyrių, peržvelkite kokį nors gandų žurnalą ir smagiai pasijuokite iš dėmesio ištroškusių garsenybių. Smagiai praleiskite laiką rinkdamiesi kažką, ko paprastai nepirktumėte, bet kas dažnai traukia jūsų dėmesį, smagią smulkmeną ar skanų maisto produktą.

9. Įtikink ją, kad jums bus smagu

Kiekviena moteris nori, kad jai būtų linksma. Jei peržvelgsi moterų profilius pažinčių puslapiuose, pamatysi, kad beveik visos norėtų susipažinti su linksmu vaikinu. Todėl stenkis linksminti savo merginą. Net tada kai jums nėra linksma, įtikink ją, kad ateity jums bus tikrai smagu kartu.

8. Priversk ją norėti daugiau

Vienas iš būdų priversti ją norėti daugiau, malonius dalykus daryti per kelis kartus. Pavyzdžiui, jei ji prašo tavęs ko nors ją išmokyti, pirmiausia parodyk jai, kaip tai daryti. Kai ji prašys išmokyti daugiau, sakyk: „kitą kartą“. Jei pirmą kartą kalbi su mergina telefonu ir jauti jog ji tavimi susidomėjusi, dar nekviesk jos į pasimatymą, o pažadėk paskambinti kitą kartą. Tai nuostabiausias dalykas – ji nekantriai lauks tavęs.

7. Grįžk prie pagrindų

Būk paprastas ir būk savimi. Nepasiduok patarimams, kurie skatins tave griebtis sudėtingų merginų sudominimo technikų. Pasistenk išgirsti, ko nori ji.

6. Palauk, kol ji ateis pas tave

Jei tavo santykiai su mergina šiuo metu patiria krizę, geriausia, ką gali padaryti, tai juos pabaigti. Pasakyk jai: „Aš daug galvojau apie mūsų santykius pastaruoju metu. Man atrodo kad mes abu matome, jog jie neveda mūsų ten, kur mes abu norėtumėm. Tu man patinki ir aš noriu bendrauti su tavimi, kad ir kaip pasisuktų mūsų santykiai. Manau, kad geriausia mums kurį laiką pabūti atskirai.“
Atsitrauk nuo jos, ir ji grįš pas tave, jei tu jai iš tiesų rūpi. Nors tai sudėtingas žingsnis, tačiau jis geriausiai parodo tavo mylimosios jausmus ir priverčia ją susimąstyti apie tavo vaidmenį jos gyvenime. Kai ji sugrįš, tu jai būsi daug įdomesnis nei prieš tai.

5. Turėk draugių

Vyrui svarbu turėti draugių, kurios yra tokios, su kuriomis jis norėtų susitikinėti. Tačiau draugės yra tik draugystei bei tam, kad tavo išrinktajai parodytų, jog esi patrauklus ir mėgstamas kitų moterų. Tai pažadins sveiką pavydą ir susidomėjimą tavimi.

4. Kai randi kažką, kas jai patinka, paerzink ją

Visada bus tokių dalykų, kurie jai patiks. Tai gali būti tam tikras maistas, ar tam tikras būdas, kaip tu ją lieti. Nesvarbu, kas tai bebūtų, jei randi kažką, kas jai patinka, prieš suteikdamas tai, pirmiausia turi ją paerzinti. Taip ji dar labiau įsigeis to dalyko ir dar labiau džiaugsis jį gavusi.

3. Paversk jūsų pokalbius įdomiais

Tegul kiekvienas jūsų pokalbis būna nuotykis. Išmok papasakoti jai įdomias istorijas. Geriausias būdas tokių išmokti yra pasiklausyti moterų pokalbių. Nepamiršk, kad išgirstus pokalbius turi ne kopijuoti, bet pasisemti žinių kokios ir kaip papasakotos istorijos patinka moterims. Jei tiesiog atkartosi tai, ką girdėjai, gali atrodyti kaip tie gėjai, kurie elgiasi, kaip „geriausi merginų draugai“.

2. Tapk renesanso žmogumi

Renesansas buvo įdomus istorijos periodas, kai klestėjo menas, muzikas, mokslas, filosofija, matematika. Stenkis savo gyvenime nepamiršti įvairių pomėgių, savęs tobulinimo bei bendravimo su skirtingais, įdomiais žmonėmis.

1. Nuolatos tobulink save

Svarbiausias dalykas, kuris padės tau tapti įdomiu vaikinu, kokius dievina moterys, tai nuolatos tobulinti save: skaityti knygas, lankyti įvairius užsiėmimus, stengtis pažinti save. Jei tai darysi kas dieną, pats netrukus pamatysi, kad tapai daug įdomesniu žmogumi. Netrukus tave sups daug daugiau moterų nei prieš tai. Investuok į save – visa tai atsipirks.

 

{alfa2}