„Maxima“ prekiauja pasenusiais padažais

Gauta nemažai nusiskundimų, kad „Maxima“ prekiauja padažais, kurių galiojimo laikas pasibaigęs, tačiau parduotuvių tinklo atstovė patikino, kad tai paprasčiausias nesusipratimas dėl neteisingo informacijos pateikimo.

„Prieš porą dienų prekybos centre „Maxima“ akcijos metu įsigijome du „Heinz“ padažus vienoje pakuotėje už mažesnę kainą. Ant pakuotės nebuvo nurodytas galiojimo laikas, tačiau namie, pradarę pakuotę, pamatėme, kad vieno padažo galiojimo laikas buvo 2011 m. vasario mėn. 3 d., o kito 2009 m. spalio 9 d. Iškart paaiškėjo akcijos esmė – nusipirkęs vieną padažą, kitą su pasibaigusiu galiojimo laiku gauni už mažesnę kainą“, – pasipiktinęs pranešė vienas pirkėjas.

Tuo tarpu „Maximos“ atstovė spaudai Renata Saulytė aiškino, jog tai paprasčiausias nesusipratimas dėl neaiškiai pateiktos informacijos.

„Tai nėra pažeidimas. Ant vieno padažo yra nurodytas galiojimo laikas, o ant kito – pagaminimo. Ant padažų nugarėlių yra paaiškinama, kad tai pagaminimo data ir nuo jos padažas galioja 15 mėnesių“, – sakė ji. R. Saulytė teigė, kad buvo sulaukta daugiau nusiskundimų dėl neaiškiai parašytos galiojimo datos, todėl ši padažų rinkinio partija bus išimta iš prekybos ir grąžinta tiekėjui.

 

{alfa2}