Geriausi rajono ūkininkai pagerbti Vilniuje

Vasario 12 d., penktadienį, Mažeikių rajono savivaldybės mero pavaduotojas Jonas Siminkevičius, Savivaldybės tarybos narys, rajono ūkininkų sąjungos pirmininkas Andriejus Virkutis ir Žemės ūkio skyriaus vedėjas Rimantas Gramas dalyvavo Vilniuje, „LITEXPO“ parodų centre, vykusioje respublikinio konkurso „Metų ūkis 2009“ laimėtojų pagerbimo šventėje.

Konkurso metu buvo išrinktos 43 pirmos, 44 antros ir 44 trečios vietos laimėtojai iš visos Lietuvos. Renginyje apdovanojimai taip pat įteikti ir konkurso „Metų ūkis 2009“ laimėtojams iš Mažeikių rajono. Primename, kad mūsų rajone organizuotame konkurse pirmąją vietą užėmė Žemalėje (Šerkšnėnų sen.) pienininkystės ūkį valdantys Vida ir Raimondas Jautakiai.

 

 

 

Antroji vieta skirta pienininkystės ūkio savininkams Laimutei ir Petrui Girdeniams, ūkininkaujantiems Ketūnų kaime (Sedos sen.).

Trečioji vieta atiteko augalininkyste besiverčiantiems Jūratei ir Valiui Bernotams, ūkininkaujantiems Auksūdžio kaime (Laižuvos sen.). Į šalies ūkininkų pagerbimo iškilmes nuvykti negalėjusiems J. ir V. Bernotams apdovanojimus bei padėkas parvežė kolegos.

 

{mazeikiai}

{parasas}