Vakaro tema: Aprangos idėjos artėjantiems Naujiesiems metams

 Nežinote, kuo apsirengti per naujametinį įmonės vakarėlį ar šventinį pasibuvimą su draugais?Šventinis stilius Nesirūpinkite, Jums tikrai nereikia skubėti į rūbų parduotuvę ir išleisti didžiulės sumos pinigų už brangius ir efektingus drabužius. Jūs galite sublizgėti tiesiogine šio žodžio prasme keleto įmantrių aksesuarų pagalba. Perskaitykite šį straipsnį ir sužinosite daug naudingų gudrybių, kaip tapti vakarėlio žvaigžde…

 

Patarimai Jai:

Oficialu, tačiau su romantikos prieskoniu. Eidamos į oficialų įmonės šventinį vakarėlį galite pasipuošti juoda arba ruda suknele bei marškiniais. Šiai progai galite vilktis įdomesnius marškinius – marškinius su blizgučiais arba itin vaiskių spalvų marškinius. Nepamirškite didelės apyrankės, charakteringų auskarų bei keleto lašų geidulingų kvepalų.

 

Vakarėlis su šeima ar draugais. Tokiai progai galite pasipuošti madingais aptemptais džinsais ir žėrinčia palaidine ar tunika. Atrodysite jaunatviškai ir tuo pačiu stilingai.

 

Drąsesnėms moterims. Atrodysite oficialiai ir tuo pačiu madingai, jei apsivilksite juodas aptemtas kelnes ir permatomus nėriniuotus marškinius, po kuriais galite dėvėti juodą liemenėlę ar tamsius marškinėlius. Jei esate santūresnė, pečius galite apsisiausti skara.

 

Paslaptis slypi aksesuaruose. Šventiniai naujųjų metų vakarėliai suteikia progą pasipuošti kaip Holivudo žvaigždėms. Visi aiktelės pamatę Jus su didele metaline apyranke, aukso ar sidabro spalvos rankine, milžiniška sege su brangakmeniu, ypač aukštais bateliais ar įspūdingu diržu. Šios mažos smulkmenėlės suteiks Jūsų išvaizdai šventiškumo.

 

Plaukai yra gražiausiais Jūsų papuošalas. Prieš eidamos į šventinį vakarėlį galite nusidažyti plaukus nauja spalva arba kitaip apsikirpti. Auksinės garbanos, į uodegą surišti plaukai ar spindinti diadema suteiks Jūsų išvaizdai elegantiškumo.

 

Nevenkite ir drąsaus makiažo – blizgesiu ir juodais šešėliais patepkite pieštuku apibrėžtas akis arba ryškiai raudonu lūpdažiu padailinkite lūpas (nerekomenduojama šių makiažų naudoti kartu). Tai labai madinga šiais metais.

 

Romantiška juvelyrika. Jei norite atrodyti tikrai žavingai, užsidėkite sidabro ir perlų vėrinį arba kubo formos perlamutrinius auskarus. Šie papuošalai paryškins Jūsų natūralų grožį.

 

Patarimai Jam:


Verslo klasės kostiumas – tiesiai į dešimtuką.
Oficialiam įmonės vakarėliui tiks tamsiai mėlynos ar pilkos spalvos kelnės ir švarkas. Tam, kad neatrodytumėte kaip eilinis tarnautojas ar padavėjas, apsivilkite elegantiškus tamsiai raudonus ar violetinius šilkinius marškinius. Nepamirškite dailių batų ir prabangaus diržo.

O kaip kaklaraištis? Šventiniai vakarėliai suteikia puikią progą šveisti tą įkyrėjusį oficialumu trenkiantį kaklaraištį į kampą ir pasitelkti kūrybiškumą. Jei užsirišite juokingą ryškių spalvų kaklaraištį arba kaklaraištį, padabintą Naujųjų Metų tematika, animacinių filmukų veikėjais – tikrai neliksite nepastebėtas.

 

Laisvas, tačiau išvaizdus. Šventiniam pasisėdėjimui su draugais juk nesinuomosite smokingo, tiesa? Tokio pobūdžio vakarėliams geriausia tiks džinsai ir odinis švarkas. Po juo galite apsivilkti ryškių spalvų marškinius arba marškinėlius su juokingais motyvais arba pritrenkiančiu užrašu.

 

www.infomazeikiai.lt