Vakaro tema: 10 būdų, kaip ją priversti galvoti apie tave

Alfa.lt

 Jei nori patinkančiai merginai palikti tokį įspūdį, kad ji nepaliautų apie tave galvoti, pasinaudok šiais 10 patarimų, rašo Askmen.com. Kiekvienas vaikinas nori padaryti kuo geresnį ir ilgiau trunkantį įspūdį apie save moteriai, kuriai yra neabejingas. Ir tiesa ta, kad jei ji negalvoja apie tave, kai tu nesi šalia, tai reiškia, kad ji tikriausiai galvoja apie kitą vaikiną. Čia pateikiame 10 patarimų, kuriais pasinaudojęs ilgam liksi jos mintyse.

 

10. Naudok „mažus dalykus“ palenkti ją į savo pusę

Egzistuoja daugybė „mažų dalykų“, kurie padeda moteriai suprasti, kas tu esi. Jie iš karto pasako jai, ar esi vertas dėmesio. Akių kontakto palaikymas, tvirta laikysena, iš tavęs sklindanti ramybė, visi šie dalykai puikiai tinka atkreipti jos dėmesį, nors sąmoningai moterys to net nežino. Pasinaudok šiais „mažais dalykais“ ir ji natūraliai norės praleisti daugiau laiko su tavimi.

 

9. Suteik jai iššūkių

Moterims nepatinka verksmingi vaikino prašymai: „Štai mano internetinis profilis, jei susidomėsi, prašau, parašyk.“ Jos mėgsta iššūkius ir vyrus, kurie nebijo atkreipti į save dėmesio. Todėl pasitikėk savimi, būk linksmas ir žaismingas. Jei nori ją užkalbinti internetu, geriau parašyk:

 

„Pamačiau tavo profilį ir pamaniau, kad nusipelnei gauti šansą mane pažinti. Manau, kad mes gerai sutartume. Jei susidomėjai (o aš žinau, kad taip ir bus), parašyk man. Jei tavo laiškas bus toks pats įdomus, kaip ir tavo profilio informacija, aš tau atrašysiu.“

Moterys nenori susirasti dar vieną draugą, jos trokšta susitikinėti. Jos nori jausti, kad kažkas jomis domisi.

 

8. Nebijok būti kitų moterų apsuptyje

Kai vyrukas per vakarėlį gauna moters telefono numerį, dažniausiai jis jaučiasi keistai vėliau sukinėdamasis aplink kitas dailiosios lyties atstoves. Tačiau tau nereiktų baimintis kalbėti su kitomis moterimis. Tiesiog pasakyk jai: „Užrašyk man savo telefoną ir elektroninio pašto adresą, o aš einu „socializuotis“. Jai atrodysi įdomesnis, jei būsi kitų moterų apsuptyje.

 

7. Gauk lengvai jos telefono numerį

Daugelis vaikinų nerimauja prieš prieidami ir pradėdami kalbėtis su moterimi. Tačiau tiesa ta, kad kiekviena moteris nori, jog prie jos prieitų vyras, o tai reiškia, kad jos nemėgsta nedrąsių vaikinų. Todėl būk tiesus ir naudok „vieno komplimento“ strategiją. Pabandyk pasakyti: „Labas, tu tokia… (pauzė) graži ir aš privalau su tavimi susipažinti.“ Pauzė yra labai svarbi. Žiūrėk jai tiesiai į akis. Tai leis jai suprasti, kad tu nebijai. Kalbėk tik kelias minutes ir paprašyk jos numerio.

 

6. Fizinis kontaktas, pirmas etapas

Svarbu išmokti, kada su moterimi galima pereiti nuo vieno bendravimo etapo į kitą. Pavyzdžiui, tu esi bare ar klube ir sutinki merginą, kurią tikrai norėtum pabučiuoti. Tu gali jai pasakyti: „Eime su manimi.“ Tada paimi jos ranką ir nusivedi ją į šokių aikštelę, ten gali ją pabučiuoti. Taip pat gali jai pasiūlyti eiti su tavimi į ramesnę vietą, kur galėsi ją bučiuoti į valias, o vėliau pasiūlysi palydėti ją namo. Eiti tik su ja į kitą vietą, kur galėsite būti dviese, – stiprus emocinis žingsnis, kuris moteriai labai svarbus.

 

5. Fizinis kontaktas, antras etapas

Moterys mėgsta jausti, kad santykiai vystosi natūraliai, o ne todėl, kad tu tiesiog nori ją kuo greičiau įsitempti į lovą. Todėl nesakyk jai tiesiai, kad nori su ja mylėtis, tačiau sukurk tinkamas situacijas ir parodyk veiksmais, kad norėtum eiti toliau, tačiau tai nėra svarbiausia. Tiesiog pasiūlyk ją palydėti namo, arba dar geriau, paklausk, gal ji nori tave palydėti namo.

 

4. Būk jai daugiau nei draugas

Kai moteris sako „tu man patinki tik kaip draugas“ arba „aš buvau įskaudinta, man reikia laiko“, ar kaip nors panašiai, dažniausiai tai reiškia, kad kažką darai ne taip ir tau nepavyksta patraukti jos dėmesio. Privalai keisti savo elgesį, turi nustoti būti tik paprasčiausiu draugu ir pradėti spinduliuoti energija ir pasitikėjimu savimi, parodydamas, jog ji iš tiesų tau patinka.

 

3. Būk kitoks nei kiti vyrai

Vienas geriausių būdų prisivilioti moterį – naudoti „atvirkščius lyties stereotipus“. Jei moteris sako „duok man savo telefono numerį“, tu jai gali atsakyti: „Su manim nėra taip lengva… ir negalvok, kad jei tau duodu savo numerį, tai reiškia, jog eisiu su tavimi į pasimatymą ar norėsiu nusitempti tave į lovą.“ Arba jei kalbiesi su mergina bare, gali sakyti: „Gal eikime prie esmės: tu nori man nupirkti gėrimą ar kažko daugiau?“ Patrauklią ir savimi pasitikinčią moterį patrauks humoras ir nestandartinė situacija.

 

2. Žinok, kada geriau jos neerzinti

Žaismingai erzinti moterį yra puikus būdas parodyti, kad esi jai neabejingas. Tačiau taip geriau nesielgti, kai santykiai tampa rimtesni. Ypač, kai kalbame apie seksualinius santykius, kur moterys nori supratingumo ir jaustis saugios.

 

1. Nepaleisk jos

Labai daug vaikinų apsidžiaugia atkreipę patinkančios merginos dėmesį ir jie pamiršta, kad ir toliau reikia stengtis, jog išlaikytų ją. Jei sutikai savo svajonių moterį – saugok ją.

 

Įsivaizduokime, kad ji tau sako, jog norėtų pasimatyti su savo buvusiu vaikinu. Užuot supykęs, pasakyk, kad tu jai leidi su juo pasimatyti. Tai bus testas. Jis gali būti skausmingas, tačiau turi jai leisti suprasti, kad pasitiki jūsų ryšiu.

 

Visi šie patarimai tinka ir merginoms, kurios nori priversti vaikinus galvoti apie jas.