Jau galima įsigyti TV3 "Išsipildymo akcijos" magnetukų

 MAXIMOSE aukoti vaikams jau ragina spalvoti septintus metus vykstančios TV3 „Išsipildymo akcijos” magnetukai. Bet kurioje MAXIMA parduotuvėje 4 litus kainuojantį akcijos simbolio arkliuko formos magnetuką įsigijęs pirkėjas nedidele, tačiau prasminga auka prisidės prie šalies globos namuose gyvenančių vaikų gerovės.

 

Šiemet magnetukai MAXIMA parduotuvėse pakeitė apyrankes, kurios pastaruosius ketverius metus buvo neatskiriama TV3 „Išsipildymo akcijos” dalimi.

 

„Akcijos organizatoriams apyrankes pasiūlėme pakeisti populiariais ir plačiai naudojamais magnetukais, kad šis gerumo simboliu tapęs TV3 „Išsipildymo akcijos” arkliukas papuoštų kiekvienos, globos namuose augančių mažylių likimui neabejingos šeimos namus ir kiekvienas šeimos narys galėtų pasijusti šios didelės ir gražios gerumo akcijos dalimi”, – sako MAXIMA LT, UAB Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė.

 

Pasak jos, toks sprendimas pasiteisino. Apyrankes pakeitę spalvingi magnetukai sulaukė didžiulio geros valios žmonių susidomėjimo: vien tik per pirmąsias keturias prekybos dienas jų buvo parduota daugiau nei 7500 vienetų.

 

Akcijos magnetukais nuo lapkričio 20 d. MAXIMA parduotuvėse jau prekiaujama visoje Lietuvoje. Magnetukus pirkėjai gali nesunkiai surasti parduotuvėse prie kasų. Vieno magnetuko kaina – 4 Lt.

 

Pinigai už parduotus magnetukus bus pervedami į TV3 „Išsipildymo akcijos” labdaros ir paramos fondą. Vėliau jie bus panaudoti skurdžiai vaikų globos namų buičiai gerinti.

 

„Gerumo išties nebus per daug. Tad džiaugiamės ir didžiuojamės jau penktus metus galėdami prisijungti prie TV3 „Išsipildymo akcijos” ir tapę jos dalimi. Nors dabar daugeliui nelengvas metas, tikimės, kad žmonės nestokos gerumo ir jų nors ir mažyte, bet prasminga auka parems tuos, kam labiausiai to reikia”, – sako L. Muižienė.

 

MAXIMA iniciatyva šiais metais pagaminta 90 tūkstančių TV3 „Išsipildymo akcijos” magnetukų. Prekyba akcijos magnetukais tęsis iki 2010 m. sausio 31 d.
MAXIMA prekybos tinklas prie TV3 televizijos ir SEB banko inicijuojamos „Išsipildymo akcijos” prisideda ir atributika su akcijos simbolika prekiauja jau penkti metai.

 

Per ketverius bendradarbiavimo metus į „Išsipildymo akcijos” lėšas administruojantį fondą MAXIMA bendrovė jau pervedė daugiau nei 1 mln. litų. Šiais metais už parduotus magnetukus gautos lėšos fondą pasieks 2010 m. vasario mėnesį.

 

www.infomazeikiai.lt