Šiaulių Akropolyje – nemokamos grožio ekspertų konsultacijos

VTV.LT

 Šiaulių prekybos ir pramogų sostinės „Akropolis“ lankytojai lapkričio 26-28 d. turės unikalią galimybę nemokamai pasinaudoti geriausių Lietuvos grožio ekspertų paslaugomis.
Renginio „Douglas“ daro gyvenimą gražesnį!“ metu „Akropolio“ lankytojai kviečiami registruotis nemokamiems odos tyrimams, makiažams, konsultacijoms apie naujausias kvapų tendencijas, plaukų tyrimams, stilistų konsultacijoms, nagų priežiūros seansams.

 

Nuo ketvirtadienio iki šeštadienio vienoje iš Šiaulių „Akropolio“ alėjų bus įrengtos 8 „Douglas“ grožio salos“, kuriose visi norintys galės gauti asmenines ekspertų konsultacijas.

 

Specialistai pastebi, kad žmonės, įsigydami kosmetiką, kitas veido, plaukų, kūno priežiūros priemones, ne visada kreipia dėmesį į savo asmenines savybes ir todėl pasirenka ne geriausiai jiems tinkančias prekes. Nemokamos „Douglas“ grožio ekspertų konsultacijos leis visiems norintiems sužinoti tai, kas padės nepasiklysti kosmetikos ir kūno priežiūros prekių gausoje.

 

Renginys „Douglas“ daro gyvenimą gražesnį!” vyks Šiaulių „Akropolyje“ lapkričio 26 ir 27 d. nuo 16 iki 20 val. ir lapkričio 28 d. nuo 12 iki 16 val. Daugiau sužinoti apie akciją ir registruotis specialistų konsultacijoms galima Šiaulių „Akropolyje“ įsikūrusioje „Douglas“ parduotuvėje.

 

„Douglas“ yra didžiausias kvepalų, kosmetikos ir kūno priežiūros parduotuvių tinklas Europoje, prekiaujantis 23 pasaulio šalyse.