Anytos pagal zodiako ženklus

Gal būsimiems ar esamiems žentams ir marčioms praverstų susipažinti su tuo, kas parašyta…

Anyta-Avinas

Visur, taip pat ir savo meile sūnui stengiasi būti pirma. Beje, įkyrumas – vienas ryškiausių jos bruožų. Ji pradeda ir nebaigia darbų, todėl marčiai dažnai tenka jos paliktą darbą baigti iki galo. O savo energijos išteklius Anyta-Avinas kompensuoja ilgai gulėdama lovoje. Tačiau, jei išsimiegoti jai nepavyksta, gali pulti į depresiją arba isteriją.

 

Liguistai išgyvena net ir nedideles nesėkmes. Jos liežuvis – jos priešas, kuris, savaime suprantama, atneša jai daug priešų tarp giminaičių ar kaimynų.

 

Anyta-Jautis

 

Tai viena kantriausių anytų iš visų Zodiako ženklų. Susipykti su ja nėra lengva, nes ji stengiasi visus ginčus išspręsti greitai ir taikiai. Tiesa, jei tik neliečia pinigų klausimo. Prieš ką nors nuspręsdama, ji savaitę galvoja, pasveria visus „už“ ir „prieš“. Tiek pat laiko praeina, kol nusiteikia ir pasiryžta, tačiau jos veiklos rezultatai gali nustebinti ne tik sėkmingumu, bet ir tvirtumu. Mėgsta, kai marti dėmesingai klauso jos naudingų patarimų, gyvenimiškos patirties ir kai ją vaišina saldumynais.

 

Anyta-Dvyniai

 

Kaip besistengtų šio ženklo anyta atrodyti solidi ir rimta, jos išvaizdoje galima įžvelgti kokį nors kad ir vieną juokingą elementą: akinius, šokinėjančius nuo nosies, pusiau nuplėštą kišenę… Tačiau ji labai komunikabili ir mėgsta bendrauti. Užtat labiausiai bijo praleisti ką nors, kur gaunama beveik už dyką: akcijas, išpardavimus, nemokamas paskaitas ar užsiėmimus. Tačiau marti visados jos akiratyje ir bet kurią akimirką pasirengusi įvertinti. Ir nors anytos nuotaika keičiasi dešimt kartų per dieną, tačiau ji visados turi ką jai pasakyti.

 

Anyta-Vėžys

 

Labai rūpestinga savo sūnui ir, žinoma, kartu marčiai. Jiems pasirengusi tapti nemokama patarnautoja. Tačiau išsikovoti jos simpatiją galima tik tuo atveju, jei marti bus labai rūpestinga ir dėmesinga savo vyrui. O kiti nuopelnai tegul būna ir mažiau matomi. Anyta-Vėžys – savotiškas šeimos barometras. Kai marti su jos sūnumi susipyksta, anytai atsiranda neatidėliotinų ir svarbių reikalų ir ji išnyksta. O kai viskas nurimsta, vėl pasirodo. Ji niekados nepamiršta savo nuopelnų, bet kas labiausiai jai pavyksta, tai auklėti vaikaičius.

 

Anyta-Liūtas

 

Labiausiai jai patinka būti įvairiose artimų žmonių kompanijose. Todėl, jei ją pakviesite į kokią nors šventę, ji mes visus reikalus ir atvyks, beje, ne tuščiomis rankomis. Ji išsiskiria iš kitų dosnumu, bet ir pati nori to paties iš kitų. Dievina dovanas. Tačiau nė nemėginkite jos kritikuoti: negyvai užgrauš. Arba tylėdama išeis, o jūs mažiausiai vienerius metus nebeegzistuosite jai, kol neparkrisite ant kelių prieš ją nuoširdžiai atgailaudama. Tada, tikėtina, ji ir pakeis apie jus savo nuomonę.

 

Anyta-Mergelė

 

Šio ženklo anytoms labai sunku įtikti. Be to, ji mėgsta nei iš šio, nei iš to įsižeisti, tačiau aplinkiniams nieko kito nelieka, kaip burti iš kavos tirščių, kadangi nesupranta, dėl ko įsižeidė. Labai tvarkinga, dažnai net pedantiškai. Tačiau kartais prašauna ir pro šalį, nors tai nė kiek neužgožia jos pranašumų, nes ji beveik tobula. Jei Anyta-Mergelė sudaro kokią nors sutartį ar tiesiog susitaria, tai numato viską, net ir „force majeure“ situacijas. Apskritai su šia anyta galima turėti reikalų, jei nekreipsi dėmesio į jos įkyrumą ir zyzimą.

 

Anyta-Svarstyklės

 

Labiausiai kelia nerimą, ką apie ją galvoja aplinkiniai. (O jei žinotų, kad apie ją niekas negalvoja, tai prasidėtų isterija). Vienas didžiausių jos pranašumų, kad sugeba prisitaikyti prie marčios. Tai ir viena diplomatiškiausių anytų. Todėl visos jos dėka sureguliuojamos šeimos problemos tampa puikiu pavyzdžiu kaimynams ir pažįstamiems, tačiau, deja, gyvenimiškos peripetijos grįžta į šeimą gandų ir apkalbų pavidalu.

 

Anyta-Skorpionas

 

Mėgsta sudaryti situacijas, kurias galima pavadinti: „O štai kokia aš negera!“ Tačiau daro ji tai virtuoziškai, įtraukdama į šį žaidimą ir aplinkinius. Prisiimdama ant savo galvos kaltinimų laviną, ją apninka savigrauža ir kaltės jausmas, nuosekliai pereinant į apmąstymus apie savo vaidmenį šioje žemėje. Jos humoro jausmas – specifinis. Jei marti, būdama prie vairo, netyčia užvažiuotų ant jos mylimo paršiuko, tai į pasiūlymą pakeisti kitu, anyta akmeniniu veidu pasakytų: „Ne, tu netinki, pernelyg plona.“ Negi neaišku, kad tada reikėtų juoktis.

 

Anyta-Šaulys

 

Labai jautriai reaguoja į kiekvieną situaciją ir kaip nė viena kita moka „pagauti sėkmę už uodegos“. Ji visados turi gerai apmokamą darbą, prestižines pareigas, uždarbių iš šalies. Taip pat turi pasisekimą ir tarp priešingos lyties atstovų. Ji turi ir daug naudingų bei įtakingų draugų, todėl ir marčioje vertina tas pačias savybes. Tačiau niekada neatleistų, jei kas nors nuneštų į šiukšlių konteinerį jos seną ir aplamdytą „Panasonic“.

 

Anyta-Ožiaragis

 

Ne moteris, o tiesiog „artojas su sijonu“. Jei jau ji ką nors nusprendė, tai ir įgyvendins į nieką neatsižvelgdama. Jau pats faktas, kad būtent jūs ištekėjote už jos sūnaus, sako, kad jūs jai kažkuo patikote, naudinga ir reikalinga. Tiesa, materialiai padėti nemėgsta, bet jos patarimai praktiški, todėl vertėtų įsiklausyti. O jei ne, neduok Dieve, jūs su ja susipyksite, ji gali pakeisti savo nuolatinę gyvenamąją vietą ir išvažiuoti gyventi į vasarnamį. O atvažiuotų į miestą tik pasiimti pensijos.

 

Anyta-Vandenis

 

Sugeba įrodyti, kad balta – tai juoda, o paskui priešingai: juoda – tai balta. Ir kiekvieną sykį įrodinėjant atvirkščiai, jai tas gana puikiai pavyksta. O jei jau ji ko nors imasi, tai daro iš peties ir visos širdies. Pavyzdžiui, jei bažnyčioje paaukos, tai grįš namo ne tik be pinigų, bet ir rankinuko, palto, nes jai visų gaila. Ji – nenuspėjama. Gali išeiti iš namų ir dingti. O po savaitės pranešti, kad jai skubiai reikėjo aplankyti savo jaunystės draugę, gyvenančią kitame pasaulio krašte.

 

Anyta-Žuvys

 

Šnipė iš prigimties. Mąsto plačiai, turi neapsakomą intuiciją naudai ir tykojančiam pavojui. Situacijų, kai jaučiasi esanti kalta, Anyta-Žuvys nė už ką nepripažįsta. Tiesiog dievina paslaptis. Apskritai Anyta-Žuvys labai muzikalios, poetiškos sielos, neabejinga dailės menui, be to, mato aurą ir turi magiškų sugebėjimų. Bent ji taip visiems sako.

 

{alfa2}