Vakaro tema: Kokių moterų nepakenčia vyrai?

Balsas.lt

 Jei manęs paklaustų, kas labiausiai erzina vyriškoje lytyje, net nedvejodama atsakyčiau, kad beveik viskas, ką jie daro ir kaip elgiasi, kai įsivaizduoja esą „savoje chebroje“ arba tikisi, kad niekas jų nemato. Garsus raugėjimas, oro gadinimas, tarpdančių krapštimas nagais, neretai pleiskanų nupurtimas ant megztinio, nešvarios panagės arba paprasčiausias tualeto dangčio nenuleidimas, o gal koks nors kitas menkniekis, kuris jiems visiškai nerūpi, bet mane, ir net neabejoju, kad ir kitas moteris – varo iš proto.

 

 

Daugeliui atrodo, kad vyrai yra didesni niekšeliai negu moterys, kurios neretai įdeda visas įmanomas pastangas, kad sukurtų kuo šiltesnius, nuoširdesnius, aistringesnius ir artimesnius santykius, nelaukdamos tokio paties atsako iš vyrų. Vienareikšmiškai, nėra nei vienos poros, nei vienų dviejų žmonių tarpusavio santykių, kuriuose moteriškos giminės atstovė nebūtų pajudinusi nei pirštelio, o vyriškasis pradas savo išrinktajai atsiduotų visu savo kūnu, protu, jausmais ir siela. Tačiau kiekviena moteris turi žinoti, kaip elgtis ir kokia būti, kad kurtų, o ne griautų tarpusavio santykius.


Kokia moterimi būti ir NEBŪTI?

1.    „Jos nuolat galvoja, kad yra protingesnės už vyrus.” PATARIMAS. Vyrai nepakenčia šios moterų savybės. Tad geriau kartais apsimesti tuštute, o tai labai veiksminga!

2.    „Moterys nuolat mano, kad jų figūros nėra tinkamos, laikosi įvairiausių dietų ir dar priverčia savo vyrus taip pat elgtis…“ PATARIMAS. Tegu jis būna storas. O tu būk liekna ir graži. Vyrai nepakenčia, kai koks nors kitas „patinas“ užsimano jų dailios „patelės“. Bet kuris, pajutęs grėsmę be abejonės pats susiims ir nereikės jokių raginimų!

3.     „Galiu garantuoti, kad daugelis moterų mano, kad gali turėti bet kokį vyrą. Užtenka tik šiek tiek flirto ir jis jau paguldytas ant menčių.“ PATARIMAS. Vyrai nepakenčia per daug savimi pasitikinčių moterų. Leisk jam galvoti, kad jis tave užkariavo, ne tu jį, nors iš tiesų visos žinome, kaip yra…

4.    „Jos mano, kad visi vyrai turi šokti pagal jų dūdelę.” PATARIMAS. Vyrai nepakenčia padėties, kai yra nuo kažko priklausomi ir turi vykdyti visus norus. Jei jau ir vykdo, tai tegu kaip karalius, atsidėkokite žemai nusilenkdamos, juk jiems patinka valdyti. Kartais sušokite pagal jų dūdelę ir gausite tai, ko trokštate.

5.    „Jos apsimeta, kad nenori mylėtis, nes meilė, o ne seksas, yra pirmaeilis dalykas.” PATARIMAS Vyrai nepakenčia moterų, ant kurių veido matosi užrašas „atsiduodu nedraugavus”. Iš pradžių apsimeskite neprieinamomis katytėmis, o vėliau pulkite juos kaip aršios tigrės, o ne priešingai.

6.    Moterims visada reikia sakyti komplimentus, o jeigu nesakai, jos įsižeidžia…” PATARIMAS. Vyrai nepakenčia, kai jų pastangos neįvertinamos. Jeigu jis jau pasakė, kad šita šukuosena „visai nieko”, reiškia daugiau gilintis nereikia. „Visai nieko” reiškia, kad jam patiko.

7.    „Jos dažniausiai galvoje turi vieną, bet sako visai kitą, tiesiai prie reikalo neina, vis užuolankomis…” PATARIMAS. Vyrai nepakenčia, kai moterys nekalba tiesiai šviesiai. Stenkitės pamiršti posakį „tiesiai per aplinkui” ir konkrečiai sakykite, ko norite. Tik taip informacija, kuri bus pateikta be užuolankų, pasieks vyrų smegenis.

8.    „Visos jos per dažnai naudojasi esama padėtimi. Moterys piktnaudžiauja tuo, kad yra moterys!” PATARIMAS. Vyrai nepakenčia moterų, kurios per dažnai ir per daug vaizduoja save silpnosios lyties atstovėmis. Nebijokite kartais į rankas paimti plaktuką ar atsuktuvą ir susitaisyti, tarkim, varvantį čiaupą – vyras jumis didžiuosis!

9.    „Pripažinkime faktą, kad jos visos nemoka vairuoti ir pakeisti padangos!” PATARIMAS. Vyrai nepakenčia moterų už vairo. Blogai vairuojantis vyras jiems yra geriau negu blogai vairuojanti moteris. Taip yra, todėl, kad vyrai nenori užleisti technikos  išmanymo pozicijų moterims. Šioje situacijoje vienintelė išeitis jiems nusileisti, nes labai mažai galimybių, kad pavyks pakeisti nuomonę, jog “moteris už vairo – bėda už posūkio.”

10.    „Jos nesupranta, koks malonumas yra pažvejoti, išgerti alaus su kompanija ar pažaisti krepšinį.” PATARIMAS. Ne tavo kiškis, ne tu ir kiškis. Vyrai nepakenčia „zosių ilganosių”, tad bent į kelias jo mėgstamas sritis nesikišk ir leisk jam pasimėgauti tais pomėgiais, kurie jam teikia malonumą.

Tiesiog taip yra, tačiau vyrai, priešingai, nei moterys, neturi baisiojo PMS ar smegenyse užkoduoto „melodramų žiūrėjimo” ir „draugių patirčių išklausymo bei pasinaudojimo jomis” mygtukų, kurie jas paverčia šimtus, o gal net tūkstančius kartų jausmingesnėmis ir  labiau susirūpinusiomis dėl santykių būtybėmis. Kaip bebūtų keista, visiems vyrų nusiskundimams yra paaiškinimai. Tiesiog jie turi juos išgirsti ir mylėti savo širdies damas, tokias, kokios jos yra iš tiesų: liūdnos, linksmos, keistos, jautrios, piktos, o gal net kartais agresyvios, bet svarbiausia – visuomet geidžiamos!

Jūsų, Giedrė