Mažeikiškių įmonė vyksta į respublikinę parodą "Vaikų šalis 2009”

 Šių metų lapkričio 13 – 15 dienomis mažeikiškių UAB „Gudragalvis” komanda vėl vyksta į respublikinę parodą „Vaikų šalis 2009”. Vilniuje, Litexpo parodų rūmuose, bendrovė pristatys naujausią ugdymo priemonių ekspoziciją, pasiūlys lankytojams apžiūrėti, išbandyti priemones, skatins išsakyti vertinimus, dalyvauti diskusijose, išsirinkti ar užsisakyti pageidaujamą variantą, aptarti bendradarbiavimo galimybes.

 

Kasmet UAB „Gudragalvis” realizuoja keletą švietėjiškų, kūrybinių sumanymų. Norėdami paskatinti vaikus skaityti ir ugdytis meninius gebėjimus, parodoje „Vaikų šalis 2009” paskelbsime naują kūrybinį konkursą vaikams „Kuriu literatūrinį personažą” (išsami informacija apie konkursą www.gudragalvis.lt).

 

Geriausi konkurso darbai bus eksponuojami, o autoriai apdovanojami kitoje respublikinėje parodoje „Vilniaus knygų mugė 2010”. Ten UAB „Gudragalvis” prisistatys kaip leidėjas ir pateiks savo pirmuosius autorinius leidinius: knygeles, siužetinių kortelių rinkinius, kortelių rinkinius logopedams, lipdukų rinkinius kūrybai.

 

Kviečiame senus mūsų bičiulius ir naujai susidomėjusius atvykti į renginius, aplankyti ekspozicijas, kurti ir dalyvauti naujame konkurse!

 

www.infomazeikiai.lt