Sekmadienio receptas

 

Meksikietiškas jautienos kepsnys

Jums reikės:

200 g jautienos išpjovos,
25 g augalinio aliejaus,
3 g česnako, 75 g svogūno,
75 g raudonosios saldžiosios paprikos, 75g pomidorų,
0,1 g maltų juodųjų pipirų,
druskos.

 

Gaminimas:

Jautienos kepsnius ištrinti česnaku, pabarstyti druska, pipirais ir apkepti augaliniame aliejuje taip, kad viduje jie liktų neiškepę. Išdėlioti dubenyje ir uždėti kaisti ant garų.

Toje pačioje keptuvėje, kur kepė mėsa, 10 minučių troškinti supjaustytus svogūną ir raudonąją saldžiąją papriką. Po to sudėti pomidorų ketvirtadalius, dar patroškinti 5 minutes.

 

Daržoves išdėlioti ant kepsnių ir iš karto patiekti su šviežiu batonu ir bulvių piurė.

 

Skanaus!

 

www.infomazeikiai.lt