Horoskopas: ar tu gimei būti garsenybe?

Alfa.lt

 Ką sako tavo gimimo data apie galimybę tapti žvaigžde? Atliktas žvaigždžių tyrimas parodė, kad žmonės, gimę po Šaulio zodiako ženklu, turi dvigubai daugiau galimybių tapti garsenybėmis, rašo Dailymail.co.uk. Buvo išstudijuota 100 pasaulio garsenybių horoskopai ir paaiškėjo, kad viena iš penkių žvaigždžių, kuri susilaukė pripažinimo ankstyvo amžiaus, yra gimusi tarp lapkričio 23 ir gruodžio 21 dienos. Tai Frankas Sinatra, Jimis Hendrixas, Noelis Cowardas, Tina Turner, Britney Spears, Scarlett Johansson. Kiti du zodiako ženklai, po kuriais yra gimę daugiausia šou verslo atstovų, – Mergelė ir Vėžys. Surask savo zodiako ženklą ir sužinok, ką tau žada žvaigždės.

 


Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)


Organizatoriai, vadybininkai, teisėjai ir vadovai. Atsakingi, patikimi žmonės, kuriems pareiga visada bus svarbiau nei lengvabūdiškumas. Ožiaragiai yra subrendę ne pagal savo amžių, o bėgant amžiams jie tampa išmintingais žmonėmis, į kuriuos aplinkiniai kreipiasi, norėdami sulaukti svarių ir jiems svarbių patarimų.

 

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Kai kurie astrologai teigia, kad visi Vandeniai turėtų būti sociologai. Jie turėtų stebėti aplinkinius žmones ir analizuoti jų elgesį. Tačiau kiti astrologai mano, kad Vandeniai yra gimę būti lyderiais ir vadovais, nes jie dažnai turi išskirtinę motyvaciją, kuri pavergia aplinkinius.Tačiau iš tiesų Vandeniai trokšta užsiimti veikla, kuri yra dar neišbandyta, ir pasiekti tikslų, kurių dar niekam nepavyko pasiekti.

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Gydytojas? Poetas? Naras? Kalėjimo prižiūrėtojas? Pedikiūrininkas? Tai tik nedaugelis profesijų pavyzdžių, kurias Žuvims siūlo įvairūs astrologai. Tačiau iš tiesų žmonės, gimę po Žuvų ženklu, yra įvairiapusiški ir jiems svarbu tikėti, kad jų veikla daro pasaulį geresnį. Tik negalvokite, kad Žuvys yra nepraktiški žmonės, nes iš tiesų jie dažnai pralenkia savo laikus ir jų amžininkams sunku juos suprasti, pavyzdžiui, kaip tik A. Einšteinas buvo Žuvis.

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Gimti po Avino ženklu reiškia nebijoti suremti savo ragų su bet kuriuo priešininku. Avinai yra užsispyrę, ambicingi, energingi, nepaprastai charizmatiški ir patrauklūs. Jie dažnai rizikuoja išbandyti tai, ką kiti bijo, ir gali prisiimti atsakomybę už save ir savo veiksmus. Avinams reiktų išmokti nepamiršti savęs ir nustoti rūpintis kitais.


Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Po Jaučio ženklu gimę žmonės turi daugiau galimybių susilaukti pripažinimo būdami jauno amžiaus. Jie yra apdovanoti ištverme, ryžtu ir energija. Žmonės, kurių zodiako ženklas – Jautis, siekdami savo tikslo, yra nepaprastai darbštūs, jie jo siekia atkakliai ir nepasiduodami. Jiems patinka skulptūra, sodininkystė ir viskas, kas turi aiškiai apibrėžtą formą. Puikus Jaučio pavyzdys yra Jessica Watson, šešiolikmetė paauglė, kuri nusprendė viena jachta apiplaukti pasaulį.

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 22)

Žmonės, gimę po Dvynių ženklu, turi nepaprastą savybę visuose dalykuose įžvelgti dvi puses. Dvyniams svarbu gerai išmanyti sritį, kurioje jie dirba, nes jie teikia pirmenybę tiksliems faktams, o ne nuojautoms ir jausmams. Jie mėgsta ginčytis, jei žino esantys teisūs, todėl dažnai atsiduria dėmesio centre.

Vėžys (birželio 23 – liepos 23)

Po Vėžio ženklu gimę žmonės yra itin emocingi ir sunkiai nuspėjami. Jie dažniausiai elgiasi vadovaudamiesi savo nuotaika ir jiems itin svarbūs aplinkinių jausmai. Vėžiai yra puikūs slaugytojai ir virėjai, nes jie rūpestingi ir kitiems atsidavę žmonės. Geras Vėžio pavyzdys yra Lindsey Lohan, gabi mergina, kurios pagrindinis trūkumas yra tas, kad ji nuolatos stengiasi būti ne tokia, kokia ji nori būti, o tokia, kokią ją nori matyti kiti.

Liūtas (liepos 24 – rugpjūčio 23)

Ką gali su savo gyvenimu daryti po Liūto ženklu gimę žmonės? Viską, ko jie tik užsimano! Liūtai turi daugybę tikslų ir didelį ryžtą jų siekti, be to, jie pasižymi geranoriškumu ir ištikimybe. Jiems patinka paversti aplinkinius laimingais, būtent todėl jie nemėgsta neteisybės. Liūtai yra kovotojai už teisybę ir laisvę, jie gali imtis bet kurio darbo, kuris tik gali atskleisti jų asmenybę. Jie drąsūs ir kovingi.


Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Mergelės buvo sukurtos tam, kad nepastebimai ištaisytų kitų padarytas klaidas. Tai veda šio zodiako ženklo žmones į sėkmę. Mergelės yra nepaprastai atsakingos, ir tai joms leidžia pasiekti savo tikslų bei priverčia aplinkinius jas pamilti. Michaelis Jacksonas buvo Mergelė, žmogus genijus.

 

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Menas, muzika ir kokybės kontrolė. Tai yra pagrindinės Svarstyklių darbo sritys. Taip pat jos turi ypatingą sugebėjimą užduoti klausimus, į kuriuos niekas negali atsakyti. Todėl su žmonėmis, gimusiais po Svarstyklių ženklu, dirbti yra sudėtinga, tačiau naudinga. Svarstyklės sugeba pamatyti geriausius problemų sprendimus ir perspektyviausias galimybes. Taip pat jos yra apdovanotos charizma ir patrauklumu.

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Skorpionams iš tiesų sunku pastebėti akivaizdžius dalykus, tačiau jie sugeba suprasti tai, ką kiti tik galvoja ar net patys nežino, tai galvojantys. Tai telepatija ar neįtikėtino išmintingumo požymis? Kad ir kas tai bebūtų, niekas šia savybe negali varžytis su Skorpionais. Jie gali būti stačiokiški, tiesūs ir ryžtingi. Skorpionai yra puikūs rašytojai, gydytojai, žurnalistai ir mokslininkai.

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

Kodėl Šauliai turi daugiausia galimybių susilaukti pripažinimo dar visai ankstyvo amžiaus? Mat nuo pat gimimo jie spinduliuoja nepaprastu gyvybingumu. Jie nesupranta ir nepripažįsta žodžio „neįmanoma“. Šauliai yra puikūs teisininkai, leidėjai ir išradėjai, žmonės, kurie nuolatos susiduria su iššūkiais.