Pasakyk, koks tavo telefonas, pasakysime – kas tu

Alfa.lt

 Jeigu galvoji, kad mobilusis telefonas skirtas tik pokalbiams, SMS rašymams ir drebančia ranka nufilmuotų vaizdų talpinimui į „Youtube“, galvok iš naujo. Netgi tinklapio „RightMobilePhone.co.uk“ bosas Neil McHugh teigia: „Mobilusis telefonas gali pasakyti apie jo šeimininką tiek pat, kiek jo drabužiai arba automobilis“. „The Sun“ skelbia tyrimo, kurio metu 1000 apklaustųjų išdėstė, ką galvoja apie žmogų pagal jo telefoną.

 

 

„Blackberry“ – na gerai, gerai, neturi tu to „Blackberry“. Kita vertus, kam tau jis, maišant cementą ar „kengu“ griaunant sieną? Jis didelis, nepatogus, brangus. Iškris, suduš ir baigtas kriukis. Be to, prie „audinės“ irgi nedera. O va ir tyrimai skelbia, kad šį telefoną perka tik žmonės, norintys sudaryti rimto profesionalo įvaizdį. Ne „bachūriukui“ šis „žaisliukas“, ne bachūriukui.

 

„Iphone“ – 90 procentų įsigijusių šį naują stebuklą teigia, kad laikydami jį rankoje jaučiasi „kietesni“. Jeigu tą patį vis dar manai apie „Phillips Diga“ ar ar „Nokia 3210“, laikas perkainuoti vertybes.

 

„Samsung“ – paprastas telefonas paprastiems žmonėms. Tyrimai rodo, kad jeigu vyras turi „Samsungą“, juo galima pasitikėti. Gal jis ir geras žmogus, bet žinant, kad iš dešimčių kitų jis PATS pasirinko „Samsung“, klausimas apie pasitikėjimą lieka atviras.

 

„Nokia 3210“ – tu tikrai jį turi? Tikrai vis dar naudojiesi 1999 metų gamybos „noške“? Leisk tave apkabinti, susigraudinau, žmogau. Tu man primeni mamos keptus blynus su braškių uogiene ir ką tik pamelžtą karvės pieną. 89 procentai respondentų braukia ašaras ir teigia, kad šis telefonas kelia nostalgiją. Jo šeimininkas – irgi.

 

„Sony Ericsson“ – buvo laikai, kuomet daug svarbiau buvo turėti „Sony“ ausinuką, nei telefoną. Laikai pasikeitė, tačiau muzikos mylėtojai vis vien renkasi „Sony“ produktą triukšmo jų ausyse poreikiui patenkinti.

 

Telefonai, gaminti pagal užsakymą – turi specialų, „tik tau“ pagamintą telefoną. Žemiau nosį, brolyti, nes rezultatai nemeluoja, jog tokius labiausiai mėgsta išlepintos pupytės ir gėjai. Kuriai grupei priskirsi save – spręsti ne mums.

 

„LG“ – Ši Pietų Korėjos kompanija orientuojasi į moterų rinką – tas moteris ar mergaites, kurios vis dar negali be lėlės Barbės. Verdiktas – išmesk tą pačią dieną, kai tai perskaitysi.

 

„Sonim“ – Niekada tokio negirdėjai? Mes irgi. Pasirodo, tai vandens nepraleidžiantis mobilusis telefonas, sukryžmintas su GPS sistema. Privalomas visiems „X5“, „X6“ ir kitų džipų turėtojams.

 

„Nokia“ – Pasipiktinusi redakcija jau rašo piktus laiškus „The Sun“ ir grasina jai pragaro liepsnomis dėl nepaminėto šio telefono. Tačiau draugiškai išdėstę savo „noškes“ ant stalo nutariame, kad juos turintys vyrai turėtų būti gražūs, protingi, lengvabūdžiai – tiesiog beprotiškai fantastiški.