Mažeikių sporto centras pasirašė sutartį su italų kompanija

 

Viešoji įstaiga Mažeikių sporto centras pasirašė sutartį su garsia Italijos sportinės aprangos gamintoja „Macron“. Italijos įmonė kontraktus dėl sportinės aprangos gamybos turi su septyniolika Europos krepšinio bei 28 futbolo klubais.

 

Kaip informavo įstaigos direktorius Tomas Kavaliūnas, ši kompanija pasirinkta dėl to, kad ji vienintelė pasiūlė pilną aprangos komplektą – nuo kojinių iki žieminių striukių – reprezentacinėms Mažeikių krepšinio ir futbolo ekipoms. Su šia apranga ekipos atrodys profesionaliai ir solidžiai. Taip pat bus galimybė gerbėjams pasiūlyti visą spektrą atributikos – nuo kepuraičių iki striukių.

 

„Žengėme vieną pirmųjų žingsnių Lietuvos sporto rinkoje, ir džiaugiamės pradėdami bendradarbiauti su vienu perspektyviausių sporto klubų Lietuvoje. Tikimės, jog vilkėdami „Macron“ sportinę aprangą, tiek Mažeikių krepšininkai, tiek ir futbolininkai pasieks Lietuvos sporto viršūnę, o šių komandų fanai taip pat pamėgs patogią ir kokybišką mūsų aprangą,“ – sakė „Macron“ atstovas Baltijos šalims Raivis Ušackis, Latvijos kompanijos „RJ Sports“ direktorius.

 

Tuo tarpu „Mažeikių“ krepšininkai tęsia pasiruošimą jau spalio dešimtąją prasidėsiančiam Nacionalinės krepšinio lygos sezonui.
Išvykoje mažeikiškiai rezultatu 63:65 nusileido šios lygos sidabro medalininkei Pakruojo „Merestai“, o atsakomosiose rungtynėse „Ventos“ vidurinės mokyklos sporto salėje pasiekė įtikinamą revanšą rezultatu 89:77.

 

Pirmadienį mažeikiškiai užtikrintai namuose nugalėjo Ukrainos komandą „Dnipro“ iš Dnepropetrovsko, antroji šių ekipų dvikova šią savaitę vyko Liepojoje.