Maskvoje mergina užsakė nužudyti savo tėvus, norėdama užvaldyti jų butą

Alfa.lt

 

Maskvos gyventoja užsakė nužudyti savo tėvus, kad galėtų gyventi jų bute su savo vaikinu, bet vietoj samdyto žudiko pas užsakovę buvo pasiųstas milicininkas, penktadienį pranešė šaltinis Rusijos sostinės institucijose.

„Prieš kurį laiką Maskvos kriminalinės paieškos nužudymų išaiškinimo skyrius gavo informacijos, kad vaikinas ir mergina ieško samdyto žudiko dviem žmonėms nužudyti“, – papasakojo agentūros pašnekovas.

 

Pasak jo, atliekant operatyvinį darbą vienas Maskvos kriminalinės paieškos darbuotojas suvaidino samdyto žudiko vaidmenį. Paaiškėjo, kad jaunuoliai, kuriems 24 ir 20 metų, už 20 tūkst. dolerių (48 tūkst. litų) siūlė nužudyti merginos tėvus – 50 metų motiną ir 48 metų tėvą.

 

„Jų konflikto priežastis buvo trijų kambarių butas, kuriame jaunuoliai norėjo gyventi vieni. Įdomu tai, kad pirmąją dalį pinigų, 10 tūkst. dolerių, mergina pavogė iš motinos valiutinės sąskaitos, tai yra, iš esmės už nužudymą mokėjo jos pačios pinigais“, – pažymėjo pašnekovas.

 

Jis pridūrė, kad milicijos darbuotojai parodė užsakovams neva nužudytos moters piniginę, ir kai pora perdavė antrąją sumos dalį, 10 tūkst. dolerių, rugpjūčio 13 dieną pora buvo sulaikyta.

 

„Dabar jie yra suimti. Artimiausiu metu jiems bus pateiktas kaltinimas pagal straipsnį, numatantį bausmę už pasikėsinimą nužudyti du ir daugiau žmonių“, – pažymėjo jis.