SEKMADIENIO RECEPTAS

 

Vištų krūtinėlės su ananasų griežinėliais

Ingredientai:

4 vištų krūtinėlės,
8 ananasų griežinėliai.

Marinatui:
1 stiklinė ananasų sulčių,
1 stiklinė rožinio vyno,
truputis druskos.

Kaip gaminti?

Vištų krūtinėlių filė atskiriame nuo kaulų. Ananasų sultis sumaišome su vynu bei druska. Į dubenėlį sudedame vištų krūtinėlių filė ir užpilame marinatu. Marinuojame 30 min. Tuomet nusausiname ir kartu su ananasų žiedais kepame ant grilio. Vištų krūtinėlių filė patiekiame supjaustytas juostelėmis su keptais ananasų žiedais, bulvių koše ir papuošę petražolių lapeliais.

 

Skanaus!

 

www.infomazeikiai.lt