Sabutytė „išdūrė“ Šarą

Neseniai spauda garsiai diskutavo, ar seksualioji grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė tikrai ketina tuoktis su buvusiu žalgiriečiu, dabar žaidžiančiu Graikijoje, Rolandu Alijevu. Pati mergina tuomet situacijos nekomentavo. Tačiau kalbos apie Sabutytės tariamas ar tikras vestuves, draugystes su krepšininkais nesiliauja.

Šį rytą žurnale „Klubas“ pasirodė publikacija, kurioje teigiama, kad Goda išsiskyrė su širdies draugu Šarūnu Jasikevičiumi po to, kai paaiškėjo, kad ji tuo pačiu metu „meilę plėšė“ su trimis vyrais. „O kas galėtų paneigti, kad paikos blondinės įvaizdžiu prisidengusi grupės „69 danguje“ narė. G. Sabutytė iš tiesų nėra grynų gryniausia barakuda? Taip vadinamos moterys, einančios per vyrų rankas kaip krepšinio kamuolys ir darančios tai ne tiek iš meilės, kiek dėl piniginės naudos“, – rašo „Klubas“.

 

 

 

 

 Žurnale taip pat teigiama, kad atlikėja „be minėtų krepšininkų, turi ir daugiau gerbėjų-rėmėjų“, o vienas iš jų – buvusio Kauno mero sūnus Rytis Garbaravičius, su kuriuo mergina išsiskyrė gana seniai, bet iki šiol gauna iš jo dovanas. Žurnalas spėja, ar tik ne garsiojo politko sūnus Godai padovanojo naujutėlaitį BMW.

Žurnalistų pakalbinta Šarūno Jasikevičiaus mama Rita patvirtino, kad Sabutytė išteka, bet ne už jos sūnaus. „Kai išteka mūsų buvusi paukštytė – ką aš galiu komentuoti?“, – žurnalui „Klubas“ sakė krepšinininko mama.

www.afa.lt