Kristina Ivanova: „Pakartočiau visas erotines fotosesijas!“

Seksualioji YVOS deivė K. Ivanova dar kartą pademonstravo savo karštą prigimtį. Žurnalą „Privatu + TV gidas“ į namus Klaipėdoje pasikvietusi mergina surengė karštą fotosesiją ir papasakojo apie intriguojančius ateities planus.

 

Vardas, pavardė: Kristina Ivanova.
Gimimo data, vieta: 1987 09 06, Kaunas. 23 m.
Šeiminė padėtis: netekėjusi; neturi vaikų.

Kristina, šiuos Tavo metus galima pakrikštyti „nuogais“. Dalyvavai net keliose erotinėse fotosesijose. Kaip pati vertini 2010-uosius?

Šie metai man nuostabūs – tiek grupės YVA veikloje, tiek asmeniniame gyvenime. Nesigailiu dėl „nuogų“ fotosesijų. Jei tik būtų įmanoma, visas jas pakartočiau (šypteli).
2010 metai man – patys sėkmingiausi. Didžiuojuosi baigusi bakalauro studijas ir įstojusi į magistrantūrą. Tikiu, kad 2011 metai bus ne prastesni, kadangi su grupe paruošėme labai pikantiškų naujienų.

Kuo žadi nustebinti Tu?

Ketinu uždainuoti duetu su vienu labai garsiu Lietuvos dainininku. Ne, „Žvaigždžių duetuose“ nedalyvausiu – tai bus originalus projektas, kuriam ruošiausi labai ilgai ir ryžausi tik po to, kai sulaukiau daug paskatinančių žodžių.

Turbūt ruošiesi solinei karjerai…

Velnias žino… Galbūt tai naujas iššūkis?! Esu pasiruošusi įvairioms avantiūroms ir pasiūlymams. Nesinori sėdėti vienoje vietoje – reikia judėti ir nuolat kažką daryti. Manyje slypi paslaptinga varomoji jėga (juokiasi).

Šiuo metu gyveni sesei Natalijai priklausančiame 250 kvadratų name. Ar gera buitis padeda gyvenime siekiant užsibrėžtų tikslų?

Labai patogu, kad sesuo leido naudotis savo būstu. Esu vadinama namo sargu (šypteli). Viena vertus, didžiulis komfortas gyventi nuosavame name, kur daug vietos. Tačiau atsiranda ir nemažai rūpesčių – tai žoliapjovė sugenda, tai vamzdžiai sutrūksta ir apsemia visus namus… Tačiau sėkmingai pati bėdas sprendžiu. Man ne problema porą kartų per dieną nusikasti kieme sniegą. Net juokauju, kad, kai nebeturėsiu kitų darbų, galėsiu dirbti sniego kasėja.

Nors sakai, kad namuose dažniausiai būni viena, tačiau Tavo vonios kambaryje tarp moteriškų priemonių pastebėjau ir vyrišką skustuvą bei skutimosi putas. Ar tai reiškia, kad šiek tiek meluoji?

(Juokiasi.) Budri jūsų akis nepraleido nė vienos smulkmenos. Kaip čia pasakius… Nei patvirtinsiu, nei paneigsiu, kad namuose dažnai būnu ne viena.

Kad nelabai ir paslėpsi – viskas ir taip aišku…

Šiuo metu nesu vieniša, tačiau niekas nežino, kas yra mano antroji pusė. Nieku gyvu jos neafišuosiu!

 

NUORODA Į STRAIPSNĮ

 

{15min}