Vyro dovana moteriai atspindi jo charakterį

Alfa.lt

 Vyrai, dovanodami moterims dovanas, nė nenujaučia, kad kartu jie apibūdina savo charakterį bei santykius su moterimis daugiau nei tai pasakytų žodžiais. Suprantama, čia neturima omenyje daiktų, kuriuos padovanoti paprašė pačios moterys.

Dovanoti pirmos būtinybės daiktus – nedėmesingumas moteriai

Jei vyras padovanojo moteriai dušo želė, šampūną ar pėdkelnes, vadinasi, jis ilgai negalvojo, kuo ją pradžiuginti. Taip pat tikėtina, kad jis nepasižymi ir lakia vaizduote. Mat dažniausiai tokios dovanos reiškia, kad vyras – nedėmesingas moteriai arba tiesiog šykštus. Juk šiuos pirmos būtinybės daiktus gali įsigyti pati moteris. Be to, kiekviena moteris renkasi savo mėgstamą prekės ženklą, o padovanotas šampūnas dažnai netinka jos plaukams. Tokia dovanėlė gali ilgai stovėti ant lentynėlės vonios kambaryje ar po kiek laiko nukeliauti į šiukšlių kibirą.

Jei vyras padovanojo puodų rinkinį, keptuvę ar prijuostę – tai ženklas, kad jis – praktiškas. Taip pat tikėtina, kad taip jis bando avansu pagirti moterį kaip mokančią skaniai gaminti ir kartu tai užuomina, jog galėtų tai daryti dažniau. Gera keptuvė visada pravers virtuvėje, tačiau tokio pirkinio nepavadinsi romantiška dovana. Net jei pora gyvena kartu. Juo labiau – atskirai, o jų santykiai tik pradeda įsibėgėti. Be to, iš puodų dovanotojo nereikėtų tikėtis jausmingų prisipažinimų ir kvietimų pasivaikščioti mėnulio šviesoje.

 

Dovanos pažinties pradžioje – tai ženklas, kad santykiai bus rimti

Jei vyras padovanojo vokelį su pinigais, tai – vienas iš dviejų: arba vyras ne itin dėmesingas ir tingus, kad suktų galvą, svarstydamas, kokią čia geresnę dovaną nupirkus savo mylimai moteriai, arba drovus ir nepakankamai pažįsta ją, užtat bijo padovanoti tai, kas galėtų nepatikti. O jei vyras dovanoja moteriai apatinio trikotažo komplektėlį, tai įrodymas, kad jis drąsus, o jei dar pataikė ir dydį, vadinasi, jis – patyręs santykiuose su moterimis. Jei vyras ką nors padovanoja jau pažinties pradžioje, tai galima įvertinti kaip užuominą, jog jis tikisi, kad santykiai bus rimti ir ilgalaikiai.

 

Kvepalai arba tualetinis vanduo – bene populiariausios dovanos. Gerai, jei vyras žino, kokie aromatai moteriai patinka, ir nepadovanos to, kas jai nė iš tolo nepatinka. Vienaip ar kitaip visgi kvepalai – ne pati originaliausia dovana. Be to, tai sako, kad vyras per daug nesuka galvos nei dėl kvepalų, nei dėl moters. Greičiau atliko pareigą ar prievolę.

 

Supratingas vyras pradžiugina moterį ir smulkmenomis

Juvelyrinius dirbinius paprastai dovanoja dosnūs vyrai. Tačiau ir nuo tokios dovanos taip pat daug kas priklauso. Jei vyras jau kelintą kartą iš eilės dovanoja auskarus iš aukso, kai moteris nešioja žiedus, pagamintus tik iš sidabro, akivaizdu, kad jis mažiausiai apie ją galvoja ir mėgina „atsipirkti“, tikėdamasis, kad dovanos kaina kompensuos meilės nebuvimą.

 

Žinoma, visa tai tik pastebėjimai, tačiau moterys pačios gerai žino, kokios norėtų dovanos. Jei vyras atkreipė dėmesį, kaip moteris giliai atsiduso, praeidama pro naujų kvepalų reklamą, arba jiems kalbantis su draugais moteris prasitarė svajojanti turėti mėgstamo dainininko kompaktinių plokštelių komplektą, tai supratingas vyras turėtų nupirkti trokštamą dovaną. Būtent tai ir pasakys, kad jis moteriai neabejingas, dėmesingas, nes stengiasi nudžiuginti ir smulkmenomis.