Palangoje Lietuvos šokių maratonas kaitins šokiais bei pramogomis

Balsas.lt

 

Lietuvos šokių  maratonas Palangos miestą sudrebins jau šį savaitgalį Nuo penktadienio 15 valandos prasidėsiantis renginys Pramogų banko „Nesė relax“ teritorijoje kvies ne tik šokti, bet ir linksmai praleisti laiką. Norinčių išbandyti savo jėgas ir sudalyvauti „Lietuvos šokių maratone“,  bei laimėti renginio  organizatorių agentūros „MP models“ įsteigtą 1000 litų piniginį prizą ir savaitgalio nakvynę Palangos siaubo namuose-muziejuje, jau yra kelios dešimtys.

„Registracija vis dar nesibaigė, registruotis bus galima ir penktadieni iki 14 valandos prie Pramogų banko. Dalyviai turi didelių užmojų, vienas narsuolis tikisi, kad šoks 72 valandas mažiausiai, nusimato įdomus savaitgalis“ – pasakojo organizatoriai.

 

Ateinantį savaitgalį  „Nesė relax“ kiemelyje be šokių maratono vyks daugybė pramogų. Specialius pasirodymus surengs Lietuvos estrados atlikėjai ir grupės, pasirodys šokių kolektyvai iš visos Lietuvos. Kiekvienas atvykęs į „Lietuvos šokių maratono“ teritoriją, galės nemokamai nusifotografuoti, net dvejose specialiose fotostudijose su daugybe animatorių, aštrių pojūčių mėgėjai galės įsiamžinti specialiame kankinimo krėsle, kur rankos, kojos bei kaklas prirakinamas tvirtomis grandinėmis.

 

„MP models“ agentūra pristatanti „Lietuvos šokių maratoną“, taip pat organizuos „Vasaros foto modelis“, „Mis Vasara“, „Šlapių marškinėlių“, „Palangos raumenuko“, „Didžiausios krūtinės“, „Šokių kovų“ ir daugelį kitų konkursų. Dar agentūra pristatys išskirtinę mados pasaulyje Viktorijos Bekham knygą „Ta lemiama pusė colio“, kurią renginio svečiai galės įsigyti už specialią kainą.

 

Žmonės norintys pakeisti savo išvaizdą, ir pasipuošti išskirtinėmis šukuosenomis, sekmadienio dieną galės prisėsti tarptautinės klasės kirpėjo Jurijaus Levčenkovo akademijos kėdėje. Po vandeniu, ant ledo ir šiaip paprastoje kėdėje klientus sugebantis apkirpti Jurijus ir jo akademijos mokiniai, tikrai sukurs gerą šou, kurį bus malonu stebėti ir iš šono ir taip pat pajusti geriausio Lietuvos kirpėjo rankas sėdint kedėje. 

 

Dar gali suspėti ir tu sudalyvauti „Lietuvos šokių maratone“, registruokis info@mpmodels.lt; 861124111.