Vyrų tipai, kurių nemėgsta moterys

Alfa.lt

Psichologai nustatė vyrų tipus, kurie atbaido moteris. Ypač tai turėtų būti aktualu pažinties pradžioje. Todėl vyrai, žinodami tuos charakterio bruožus, galėtų pamėginti suprasti, kodėl jiems tragiškai nesiseka su moterimis ir bent kažkiek pasistengtų kontroliuoti save.

 

1. Pernelyg sentimentalus

Tai labai emocionalus, besidalijantis su moterimis visais jausmais ir mintimis vyras. Jis nuolat abejoja savo jėgomis, jam reikia girdėti, kad tarp jo ir moters – viskas gerai, kad jis turi gerą darbą, draugų ir pan. Pernelyg sentimentalūs vyrai dažniausiai nepasitiki savo jėgomis, yra silpni.

 

Moterims patinka stiprios valios vyrai, todėl tokio vyro sentimentalumas gali atbaidyti dar pažinties pradžioje. Tačiau, kaip žinia, moterys prieštaringos būtybės, joms vienu metu paduok dvi viena kitai prieštaraujančias savybes. Todėl tokio vyro dvasingumas bus geras koziris, kai šiek tiek sušildys santykius ir suartės su moterimi. Po to jūs galite plačiai atverti savo širdį ar net paverkti moteriai ant peties.

 

2. Nuspėjamas

Nuobodu bendrauti su vyru, kuris visą laiką elgiasi pagal nustatytą šabloną ir niekada nepateikia staigmenų. Nenuspėjamas ir sieloje laisvas vyriškis visada traukia moteris, todėl jos taip dažnai prasideda su „blogais vyrukais“.

 

Suprantama, tai nereiškia, kad dabar vyras turėtų tapti tuo „blogiuku“. Tiesiog reikėtų būti visokiam: kartais nuspėjamam, kartais nenuspėjamam. Pavyzdžiui, netikėtai paskambinkite jai ir pakvieskite vakarienės arba į netolimą išvyką. Tai – banalu, bet moteris tikrai bus nustebinta.

 

3. Geros nuomonės apie save

Toks vyriškis bendrauja su žmonėmis ir kalbasi su jais iš aukšto, tarsi jie būtų blogesni ir kvailesni už jį. Taip pat jis grubiai elgiasi su tais, kuriuos laiko nevertais jo. Moterys vertina vyrus pagal tai, kaip jie bendrauja su aplinkiniais.

 

Tokiu būdu ji numato, kaip vyras bendraus su ja ir daug siauresniame rate. Jei norite padaryti įspūdį moteriai, parodykite daugiau pagarbos ir aplinkiniams. Nepamirškite, kad tada moteris jus stebi.

 

4. Neišauklėtas

Jis atvirai spokso į kitas moteris, net mėgina su jomis flirtuoti savo partnerės akivaizdoje. Tai jo nė kiek neglumina. Taip pat jis gali valandų valandas pasakoti apie savo pasiekimus meilės fronte. Akivaizdu, kad jis negerbia moterų. Todėl toks jo elgesys nepatiks moteriai ne tik bendraujant, bet ir pažinties pradžioje.

 

5. Godus

Jis pakviečia moterį vakarienės ir užuominomis prasitaria, kad gerai būtų, jei kiekvienas susimokėtų už save… Taip pat jis pagaili pinigų gėlėms ir visada užsako pigiausio vyno. Jau per pirmąjį pasimatymą moteris pajunta, kad jos partneris „žiauriai taupus“. Kitaip tariant, jei vyras gaili pinigų jau pažinties pradžioje, nieko gero iš to nebus.

 

6. Mėgsta ginčytis

Bet kurią pokalbio temą jis paverčia audringu žodžių mūšio lauku. Tada moteris jaučiasi nejaukiai ir pradeda galvoti, o ką ji turėtų kalbėti, kad išvengtų ginčo. Bendravimas su mėgstančiu nuolat prieštarauti – tikras stresas.

 

Jei vyriškis turi tokią silpnybę, vertėtų jam pasistengti kiek galima labiau atsipalaiduoti per pasimatymą. Panašu, kad noras ginčytis atsiranda dėl to, jog jis nervinasi ir nežino, ką pasakyti. Todėl vertėtų iš anksto bent kažką numatyti, apie ką norėtumėte kalbėtis su savo nauja pažįstama.

 

7. Galvoja, kad jis visada teisus

Тoks vyras pirmiausia linkęs teisti kitus. Jau per pirmąjį pasimatymą jis pradeda nurodinėti moteriai, ką ji turi daryti ir ko nereikėtų daryti. Toks jo elgesys suerzina moterį ir sukelia jos pyktį. Kam patiktų, jei kažkas pradėtų skaityti pamokslus jau per pirmąjį pasimatymą.

 

Kiekvieno svetimo ar dar mažai pažįstamo žmogaus elgesys ir charakterio savybės – tai jo asmeninis reikalas. Jei jums jau per pirmąjį pasimatymą nepatiko koks nors moters bruožas, nebesusitikite daugiau su ja, tik jokiu būdu nepradėkite auklėti.

 

Juk kiekvienas žmogus turi savo silpnybių ir ydų, pranašumų ir trūkumų, su kai kuriais jų galima taikstytis, su kai kuriais – ne. Didžiausia klaida – mėginti „perdaryti“ žmogų. Tai – nedėkingas darbas.

 

8. Nemėgstantis moterų

Šio tipo vyrai neslepia savo požiūrio į moteris, nevengdami jų adresu ciniškų, net įžeidžiančių žodžių. Todėl tai neaplenks ir jo naujos pažįstamos. Tai bene vienintelė ir didžiausia neigiama vyriško bruožo savybė, kuri šimtu procentų sulauks bet kurios moters priešiškos reakcijos.

 

Jei jūs nemėgstate moterų, kam apskritai su jomis susitikinėjate? Kad dar kartą įsitikintumėte esantys „teisūs“ ar vis dar vildamiesi rasti savo idealą? Jei vis dėlto norite rasti savo antrąją pusę, jums teks padėti visas iliuzijas (idealių žmonių nebūna) į šoną ir pirmiausia pačiam keistis, tapti pakantesniam ir tolerantiškesniam.