Atsisveikinimas su M. Jacksonu vyks Los Andžele

Bernardinai.lt

 

JAV popmuzikos atlikėjo Michaelo Jacksono (Maiklos Džeksono) šeima ketvirtadienį paskelbė, kad atsisveikinimo su mirusia superžvaigžde ceremonija įvyks kitos savaitės pradžioje Los Andželo sporto arenoje „Staples Center”. Apie 11 tūkst. bilietų į šį renginį bus išplatinti nemokamai, sakoma šeimai atstovaujančios ryšių su visuomene firmos pranešime.

Jame nurodoma, kad M.Jacksono atminimo ceremonija vyks antradienį 10 val. vietos (20 val. Lietuvos) laiku. 50 metų M.Jacksonas susmuko ir mirė birželio 25 dieną, ruošdamasis Londone turėjusiam vykti 50 koncertų maratonui. Šis pranešimas nutraukė įvairias spėliones dėl galimų atsisveikinimo su „popmuzikos karaliumi” tituluoto atlikėju renginių.

 

Šią ceremoniją organizuoja kompanija AEG, kuri reklamavo M.Jacksono koncertus Londone. Penktadienį bus paskelbta išsamesnės informacijos apie ceremonijos programą.

 

Atlikėjo šeima anksčiau paneigė pranešimus, kad laidotuvių ceremonijagali vykti į šiaurę nuo Los Andželo esančioje didelėje M.Jacksono rančoje”Neverland”, kurioje yra įrengtas fantazijų parkas.

 

Tūkstančiams gerbėjų būtų buvę labai sudėtinga per trumpą laiką patekti į šią nuošalią rančą, be to, įstatymai riboja galimybes laidoti žmones gyvenamojoje valdoje.

 

www.bernardinai.lt