Patarimai vyrams – kaip „pakabinti“ kolegę?

Alfa.lt

Su pirmaisiais ryškiais pavasarinės saulės spinduliais neabejotinai pakyla ir seksualinė „temperatūra“. Vyrai netikėtai pastebi, kad ne tik laiptinės kaimynė, atsitiktinai sutikta buvusi kurso draugė, bet ir kolegė – nepaprastai patraukli, tačiau net neįsivaizduoja, kaip prieiti prie jos su savo nelabai kukliais norais… Ką daryti, jei staiga krito į akį naujoji vadybininkė iš gretimo skyriaus? Kad dalykiškas bendravimas „virstų“ artimesniu? Juk nepradėsi šaukti: tu – beprotiškai patraukli ir aš patrauklus, tai ko laukti, gaišti laiką? Todėl jums, vyručiai, patarimai, kad neprašautumėte pro šalį.


„Nurenginėjantis“ žvilgsnis sulaukia atgarsio

Pirmiausia nepamirškite, kad kelionė į miegamąjį prasideda nuo… vyro žvilgsnio. Kai vyras nori moters, o jis tai pasąmonėje pajunta jau pirmąją pažinties minutę, iš karto keičiasi jo žvilgsnis. Suprantama, tai nereiškia, kad reikėtų išsproginus akis spoksoti patikusiai moteriai į akis, nes ji gali sutrikti ir pasimesti. Šiuo atveju daug svarbiau, kad moteris pajustų esanti geidžiama. Tačiau „nurenginėjantis“ žvilgsnis turi būti tik pusę sekundės ilgesnis už įprastą. Be to, svarbu neperlenkti lazdos, antraip moteris iš karto pagalvos, kad „šis įžūlus tipas nori nusitempti ją į lovą“. Nuoširdus „nurenginėjantis“ žvilgsnis dažniausiai sulaukia atgarsio: moteris, pajutusi jį, vienaip ar kitaip sureaguoja.

Nelyginkite su kitomis moterimis

Nesivaržykite sakyti komplimentus. Tikrai jų niekada nebus per daug! Visiems žinomas posakis, kad moteris myli ausimis, niekada nepraras savo aktualumo. Banalūs, bet nuoširdūs žodžiai apie moters akių grožį ir lygią, švelnią kūno odą pasieks jos širdį greičiau, nei išsiųsta SMS iš kitos planetos pusės. O jei dar šį savo monologą papildytumėte keliais nestandartiniais žodžiais, išreikšdami savo susižavėjimą ja, užtikrintai išeisite į finišo tiesiąją. Pavyzdžiui, pasakykite: „Tu – labai panaši į skruzdėlytę! Тokia pat trapi ir darbšti!“ Įsirašykite į savo darbo kalendorių, kad negalima jos lyginti su kitomis moterimis, net su mylimiausia savo mama, nes kiekviena moteris nori būti vienintelė ir nepakartojama.

Moterims reikia daugiau laiko įsibėgėti

Tik dėl Dievo meilės neskubėkite kišti savo suprakaitavusių iš jaudulio rankų prie geidžiamos moters. Net ir nusiplovę jas pirmiausia išmokite skirti prisilietimus nuo glamonių. „Netyčia“ ranka prisiliesti prie jos rankos ar kalbantis priglusti prie jos peties – tai viena, o nesusilaikius, kad ir švelniai pliaukštelėti per užpakaliuką, apkabinti per liemenį ar net mėginti nuimti užkritusius plaukus ant veido – tai visai kas kita… Nė vienai normaliai moteriai pirmomis „kabinimo“ dienomis nepatiks familiarūs gestai. Juk moterims reikia daugiau laiko įsibėgėti nei vyrams. Ji taip pat greitai neįsileis jūsų ir į savo vidinį pasaulį, net jei jūs ir patinkate jai. Jei mėginsite daryti priešingai, tai gali ją ne tik išgąsdinti ir atstumti, bet ir įžeisti. Todėl teks suimti save į rankas ir susilaikyti nuo beprotiško noro švelniai paglostyti jos kelius, net jei atėjo į darbą segėdama mini sijonėlį.

Neskubėkite demonstruoti savo pasididžiavimo

Ne veltui sakoma, kad prieš vėją nepapūsi, juk kūnas nevalingai išduoda jo savininko pačias slapčiausias mintis. Taip jau sukurtas vyras, kad nori nenori pirmiausiai „kiša nosį“ tas, kuris jam brangiausias… Tačiau per daug neįsijauskite į Kazanovos vaidmenį. Juk vyrai stengiasi, pakvietę patikusią moterį lėtai pašokti, stipriai ją prispausti prie savęs, ima kišti koją į jos tarpkojį, kad „išrinktoji“ iš tikrųjų pajustų, kaip jis stipriai jos nori. Kažkodėl vyrai įsitikinę, kad akivaizdus jo lytinis susijaudinimas, tai – svarus argumentas kuo greičiau eiti su juo į lovą. Tačiau, deja, neretai atsitinka priešingai… Todėl geriau neskubėkite, nes savo pasididžiavimą jūs dar spėsite pademonstruoti. Mokėjimas laukti dar niekam nesutrukdė.

Geriau parodykite, kad jūs sugebate būti dėmesingi ir rūpestingi. Net jei ir nereikia, paduokite moteriai ranką, kai lipsite net ir nestačiais laipteliais, palaikykite paltą, kol ji šukuosis ar užsiriš šalikėlį. Lemiamą vaidmenį gali turėti vienas ypatingas gestas: tinkamu momentu padarykite taip, tarsi norėtumėte „apgaubti“ ją. Moteriai atrodys, kad jūs nesąmoningai esate pasiruošęs ginti ją kiekvieną minutę.

Elgiasi kaip nekaltos mergelės

Jei moteris iš tikrųjų jums patinka, nė už ką nesitraukite iš kovos lauko. Neskubėkite bėgti ir į apkasus. Juk moterys mėgsta išsidirbinėti. Elgiasi kaip nekaltos mergelės. Nori, bet tempia gumą. Jos tai daro sąmoningai. Kitaip tariant, moteris nori pabrėžti esanti nepasiekiama ir neprasidedanti su visais iš eilės. Be to, jai teikia didelį malonumą pats užkariavimo procesas, kol vyras šokinėja apie ją tarsi šunytis. O „išdidūs“ ir ambicingi vyrai tokį jos „laužymąsi“ supranta kaip nenorą bendrauti su juo ir sudeda ginklus. Tačiau moterys, žinodamos, kad dabar iš prigimties medžiotojai vyrai vis dažniau tampa medžiojamais žvėreliais, turėtų neperlenkti lazdos.

Atiduokite iniciatyvą į jos rankas

Jei bent kiek abejojate savo medžiotojo galimybėmis, kad nepavyks ne tik vienu šūviu nušauti laimikio, kad užkariavimas nevirstų vien kaulijimu „duoti“, suteikite moteriai galimybę jūsų siekti ir užkariauti. Tokią jūs greitai „perkąsite“. Aišku, bent jau iš pradžių reikėtų parodyti, kad esate neabejingas jai. Tačiau jei pajusite, kad nesulaukiate atsako rodomam dėmesiui, susilpninkite savo pozicijas ar net apsimeskite, kad ji jūsų staiga nebedomina, tapkite oficialūs ir dalykiški. Pamatysite, nepraeis ir pora dienų, kai ji pati pradės „kabinti“ jus, ieškoti tinkamos progos, kad galėtumėte vienu du pasilikti. O štai tada ir išauš jūsų sėkmės valanda!.. Tik venkite puolimo ir atakų. Nebijokite, jūsų gulbė neišskris į šiltus kraštus net ir nukritus medžių lapams. O jei ir po tokių „versalių“ ji nepradės „tirpti“, vadinasi, jūs jai nepatinkate arba ji myli kitą – mielesnį, geresnį, gražesnį… Tačiau šie patarimai, kaip suvilioti jums patikusią moterį, tikrai pravers, nes, kur pažvelgsi, tiek daug gražių moterų aplink…