Zvonkės daina įžeidė Pinkevičių

 

 

Neseniai įvykusi „Auksinių svogūnų“ įteikimo ceremonija ne tik pralinksmino televizijos žiūrovus, bet ir papiktino verslininką Laimutį Pinkevičių, kuris žada kreiptis į teismą dėl renginyje nuskambėjusių kandžių juokelių apie jį ir jo žmoną Astą Valentaitę-Pinkevičienę, rašo žurnalas „Klubas“.

 


L. Pinkevičius tikino, kad pats „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų per televiziją nežiūrėjo, bet renginio atgarsiai jį jau pasiekė: verslininką įžeidė Natalijos Zvonkės atliktoje dainoje nuskambėję žodžiai apie jo žmonos krūtinės didinimą („Kol tu didini pelnus, aš sau didinu papus, o kai jie nutįs – chirurgo peilis pataisys“) bei tai, kad skelbiant metų filmo apdovanojimą jis buvo pavadintas lūšnynų milijonieriumi.

Alfa.lt susiekė su verslininku ir pasiteiravo, ar gandai apie būsimą teismų maratoną yra tiesa: „Aš aiškiai pasakiau, kad visa informacija yra perduota juristams ir nuo jų sprendimo priklausys, ar bus kreiptasi į teismą. Daugiau netoleruosiu jokių išsišokimų ir visiems siūlau prieš ką nors viešai skelbiant, labai rimtai pagalvoti“, – sakė verslininkas.

Į klausimą, kokio žalos atlyginimo pageidautų – materialinės kompensacijos ar viešo atsiprašymo, L. Pinkevičius sakė: „Žinoma, viešas atsiprašymas man aktualesnis nei finansinė kompensacija. Kadangi apšmeižta buvo viešai, atsiprašyta taip pat turėtų būti viešai.“

Pastaruoju metu spaudoje pasirodė nemažai pranešimų ne tik apie garsios poros skyrybas ir turto dalybas, bet ir apie tai, jog L. Pinkevičius ir A. Valentaitė-Pinkevičienė svarsto susitaikymo galimybę. Alfa. lt žiniomis, pora neseniai paryčiais buvo pastebėta viename iš sostinės restoranų, bet pats L. Pinkevičius apie tai kalbėti atsisakė.