Vakaro tema: Vyrų tipai pagal Rytų horoskopą

Alfa.lt

 Turbūt visiems žmonėms svarbiausias galutinis tarpusavio santykių etapas – pasirinkti tinkamiausią gyvenimo partnerį. Santuoka – vienintelė sritis, kurioje niekas neįgyja pirmumo teisės. Čia abu lygūs: ir vyras, ir moteris. Pasak astrologų, daug veiksnių lemia, ar santuoka bus sėkminga ir laiminga. Tačiau svarbiausias dalykas – sutuoktinių gimimo metai. Šiame straipsnyje pagal Rytų horoskopą apibūdinti vyrų, gimusių atitinkamais metais, psichologiniai, sociologiniai ir seksualiniai požymiai. Kartu pasakytos jų santuokos galimybės su atitinkamu moters tipo ženklu, kurį reikia patiems pasirinkti.

 

Vyrai meilužiai (gimę Žiurkės, Beždžionės, Drakono metais)

Tai gana keisti ir nenuspėjami vyriškosios giminės atstovai. Jie labai ryškiai „išsimuša“ iš žmonių masės ir dažnai ignoruoja visuomenės priimtas normas ir taisykles. Todėl apie tokius vyrus sakoma: „išimtys“ iš taisyklių – tai jų gyvenimo norma. Be to, šio tipo atstovai dažnai balansuoja ties riba.

 

Tai – temperamentingi ir laisvamaniai vyrai, įsiplieskiantys kaip degtukai, tačiau greitai ir užgęstantys. Taip pat sugebantys greitai priimti sprendimus ir pasižymintys aštriu protu. Jie – energingi, greitai intymiai susijaudina, tačiau kartais labai užsispyrę ir kategoriški.

 

Šio tipo vyrams būdingas gana neadekvatus požiūris į gyvenimą, nes turi aiškiaregio ar ekstrasenso savybių. Meilė – tai ta sfera, kurioje jie atsiskleidžia iki širdies gelmių. Šie vyrai gali mylėti viso pasaulio moteris arba garbinti visos žmonijos meilę, tačiau gali pašvęsti visą savo gyvenimą vienai moteriai. Jiems neegzistuoja nei paslaptingos, nei šaltos moterys. Šio tipo vyrai nekreipia dėmesio nei į jų amžių, nei į tautybę, nei į socialinę padėtį. Taip pat jiems nelabai svarbi ir išrinktosios išvaizda.

 

Be to, reikėtų nepamiršti, kad dauguma šio tipo vyrų – gana tylūs ir ramūs žmonės, o savo sumanymus įgyvendina taikiai ir be ryškių efektų. Neretai į pirmą planą iškyla jų atitolimas nuo realaus pasaulio, todėl gali padaryti net bevalio žmogaus įspūdį. Tačiau tai – tik iliuzija.

 

Šio tipo ryškiausios asmenybės: George‘as Byronas, Antoine‘as de Saint-Exupery, Jules Verne‘as, Aleksandras Blokas, Petras I, Grigorijus Rasputinas, Jackas Londonas, Leonardo da Vinci, Williamas Shakespeare‘as, Jeanas-Jacques‘as Rousseau, Immanuelis Kantas. Lietuvišką trijulę sudaro šie gerai žinomi šalyje žmonės: Andrius Kubilius, Rolandas Paksas, Artūras Zuokas, kurie pagal Rytų horoskopą gimė Beždžionės metais.

 

Valdingi vyrai (gimę Arklio, Tigro ir Šuns metais)

Jie labiau išmano ir susigaudo dalykinėse gyvenimo srityse nei meilės reikaluose. Todėl labai daug dėmesio skiria savo darbinei veiklai ir karjerai, o meilė jiems – vien poilsis ir gražaus laiko praleidimas. Šio tipo vyrų galimybės visuomeninėje gyvenimo srityje – neišsemiamos. Būtent jie pasiekia valdžios viršūnes bei išminties ir filosofijos gilumas.

 

Iš esmės juose slypi nenusakomos galimybės, „paralyžiuojančios“ žmones, kurie besąlygiškai jiems paklūsta. Šio tipo vyrų elgesio taktika – siekti tikslo ne grubia jėga, o sugebėti numatyti poelgio pasekmes. Taip pat jie sugeba numatyti ateitį ir daryti jai įtaką. Šie vyrai paprastai eina iki galo, siekdami savo tikslo, ir dažniausiai laimi. Jie – puikūs vadovai. Tai – vyriški, stiprūs ir nepriklausomi vyrai, nes viską daro taip, kaip jiems atrodo teisinga.

 

Garantuoti lengvo gyvenimo su tais vyrais negalima. Užtat jų didžiulė atsakomybė ir sugebėjimas planuoti savo asmeninį gyvenimą bei veiklą į tolimą ateitį yra įrodymas, kad jie – patikimi šeimoje, todėl vien dėl to galima pakęsti jų gana sudėtingą charakterį. Tačiau didelis sugebėjimas valdyti žmones neapsaugo šio tipo vyrų nuo nemalonumų meilės srityje. Todėl jie linkę mylėti ne realią moterį, o idealą, sukurtą jų pačių vaizduotės.

 

Šio tipo vyrų meilės kelias kupinas praradimų ir nusivylimų. Dažnai tie vyrai mėgina perdaryti savo mylimas moteris pagal savo išgalvotus standartus. Mat valdingi vyrai – patys reikliausi šeimoje. Visgi gana dažnai jų meilė būna romantiška ir akla, o audringos aistros gali ilgam juos išmušti iš įprasto gyvenimo vėžių. Kartais pernelyg didelė tų vyrų meilė moteriai būna jiems pražūtinga, nes tik kai kuriems jų pavyksta panaudoti savo meilę, įgyvendinant didžius siekius ir užmojus.

 

Šio tipo vyrams priklauso Theodore‘as Rooseveltas, Harry Trumanas, Winstonas Churchillis, Charles de Gaulle, Liudvikas (Louis) XI, Aleksandras II, Vladimiras Leninas, Leonidas Brežnevas, Nikita Chruščiovas, Lietuvos prezidentas Valdas Adamkus, Seimo nariai Arūnas Valinskas, Petras Gražulis, Laimontas Dinius, aktorius Vytautas Šapranauskas.

 

Vyrai riteriai (gimę Gaidžio, Gyvatės, Jaučio metais)

Šio tipo vyrai – šalto proto ir karštos širdies. Tokie vyrai kovos lauke neturi sau lygių. Nepaisant to, stipria valia jie nepasižymi, kadangi jų kovotojo talentas gana dažnai gyvenime virsta bejėgiškumu ir lieka neįgyvendintas. Taip pat jie būna silpni ir dvasiniame gyvenime bei politikoje.

 

Stipriai pasireiškiantis logiškas mąstymas suteikia jiems galimybę atsidurti pirmutinėse gyvenimo pozicijose, tačiau retsykiais atsirandantys nepilnavertiškumo ir nepasitikėjimo savimi kompleksai nustumia juos į užnugarį. Jų didžiausi kompleksai gyvenime – ne kas kita, kaip nesugebėjimas adekvačiai įvertinti save ir savo galimybes bei sugebėjimus.

 

Todėl praradę pozicijas, jų savęs įvertinimo pagrindu tampa aktyvi veikla ir užsibrėžto tikslo siekimas. Vyrai, turintys šių kompleksų, visą laiką blaškosi tarp padidinto savęs vertinimo, net didybės manijos, ir tarp pusiausvyros nebuvimo ir net savęs menkinimo. Nepaisant to, šio tipo vyrai – dideli mąstytojai ir išskirtinės asmenybės, nes pasižymi didelėmis proto galiomis bei fiziniais duomenimis. Tačiau kartais egocentriški ir tuščiagarbiai.

 

Tokiems vyrams nuolat reikalingas kitų palaikymas, jų veiksmų teigiamas įvertinimas. Tačiau nereikėtų jų pernelyg girti ar kritikuoti. Geriausia vertinti objektyviai ir teisingai. Vyrų riterių galimybės bet kurios veiklos srityje – begalinės. Tačiau jie gali pasiekti ne tik didelių aukštumų, bet būti ir visiškos menkystos. Svarbiausia, kad kažkas moraliai palaikydami juos vestų teisingo tikslo link. Todėl jiems mylima moteris – didžiulė ir neįkainojama vertybė.

 

Moterys, esančios šalia tokių vyrų, turi begalinį veiklos lauką, neretai jos tampa vyrų kelrodėmis žvaigždėmis. Šio tipo vyrai paprastai labai veiklūs ir aktyvūs, tačiau jų aktyvumas neretai būna chaotiškas ir nepasiteisina.

 

Šios trijulės vyrai savo meilę moteriai „derina“ su potencijos galimybėmis, ambicijomis ir giliai viduje paslėptu nepasitikėjimu savo jėgomis. Jų meilės kelias kupinas pavojų, nusivylimų ir žavėjimosi moterimis. Vyrams riteriams meilė – tai kova. Jiems sunku praeiti pro šalį pamačius bet kurią gražią moterį.

 

Tačiau juos labiau traukia neeilinės dailiosios lyties atstovės. Todėl savo išrinktąją jie kelia iki dangaus, dažnai pavyduliauja, reikalauja ištikimybės, negalvodami atiduotų už ją savo gyvenimą. Nepaisant to, šio tipo vyrai nėra meilės šaltiniai, nes jie patys nepaprastai nori moters šilumos.

 

Šio tipo vyrų stiprią aistrą kartais „užmuša“ jų prasiveržęs šaltumas. Tokie vyrai – amžini ieškotojai, todėl santuokoje jie tikisi ne tik žmonos palaikymo, bet ir kad ji „kontroliuotų“ jo meilę bei visados suprastų savo vyrą.

 

Šių ženklų metais gimė didieji karvedžiai: Napoleonas Bonaparte‘as, Aleksandras III Makedonietis, Aleksandras Suvorovas, Michailas Kutuzovas, Klimentas Vorošilovas, Adolfas Hitleris, Mao Dzedunas, Abrahamas Lincolnas. Lietuvos karvedžiai: buvęs Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas, Seimo narys Antanas Nedzinskas, krepšininkas Artūras Javtokas, aktorius Rolandas Kazlas.

 

Vyrai gražuoliai (gimę Kiaulės, Katės, Ožkos metais)

Vyrams, gimusiems minėtais metais, būdingas savo grožio ir harmonijos pajautimas. Jie itin rūpinasi savo išvaizda. Be to, šiems vyrams būdingas intuityvus mąstymas bei sugebėjimas panaudoti geriems tikslams savo ir kitų gyvenimo patirtį. Polinkis mintyse kaupti savo gyvenimo patirtį bei pasitikėjimas savo intuicija daro tuos žmones realistais ir pragmatikais.

 

Todėl gyvenime tie žmonės linkę viską apskaičiuoti, jie – racionalaus proto ir tvirtai stovintys ant gyvenimo pagrindo. Jie daug nekalba, tačiau labai smalsūs, daug skaito ir kaupia informaciją. Šie vyrai itin išsiskiria savo individualumu, talentu, bet kartais būna tuščiagarbiai.

 

Dauguma moterų vyro grožį laiko viena svarbiausių jo vertybių. Todėl šio ženklo vyrai užburia moteris ne tik savo patrauklumu, bet ir dideliu pasitikėjimu savo jėgomis. Tačiau panašu, kad vyrai gražuoliai ne itin gerai susigaudo moterų psichologijos labirintuose. Visgi jie gerai supranta jų žmogiškuosius norus ir troškimus. Be to, šių vyrų gyvenimo pirmame plane – harmonijos ir tobulumo siekimas.

 

Šių vyrų trejetuke dažniausiai sutinkami donžuanai, todėl moterys neturėtų turėti vilčių, kad santykiai su jais bus ilgalaikiai. Mat šiems vyrams didžiausia vertybė gyvenime – didžiulis noras būti laisviems, nepriklausomiems ir olimpinė ramybė. Iš šalies žvelgiant tie vyrai atrodo stiprūs, taikūs, pasitikintys savimi, tačiau kartais būna silpni, pasiduodantys kitų įtakai. Netikėtų ir greitų gyvenimo pokyčių sąlygomis jie gali tapti nevaldomi, o jų pyktis, neapykanta ar noras keršyti – viską sugriauti.

 

Jei šio tipo vyrai pasiekia vidinę ramybę, tada jie gali užsiimti ir rimtais dalykais. Ypač gerai tie reikalai klostosi finansinėje ir kai kuriose kitose srityse. Tačiau greitai besikeičiančiomis gyvenimo sąlygomis, kai reikia žaibiškai priimti sprendimus, šio tipo vyrams geriau nepatikėti vadovavimo, tačiau vykdytojai jie – nepakeičiami. Jų žinios beveik absoliučios. Be to, jie puikiai moka kurti savo gerovę.

 

Žymiausi vyrai gražuoliai: rašytojas Stendhalis, Alainas Delonas, Marcello Mastroianni, Aleksandras Puškinas, Michailas Gorbačiovas, Honore de Balzacas, Josifas Stalinas, Johnas Rockefelleris, Ronaldas Reaganas, Ernestas Hemingway, Marijonas Mikutavičius, Viktoras Uspaskichas, Seimo narys Ligitas Kernagis.