2009 m. balandžio 7 d.

97 metų diena, 15 metų savaitė.

Saulė teka 06:36, leidžiasi 20:07. Dienos ilgumas 13:31. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo +13 iki +15, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +1 iki +3, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s.   

Dienos patarimas -didžiausią garbę pasiekia ne tas kuris nesuklumpa, bet tas, kuris suklupęs pakyla. (Z. Ž. Ruso)

Dienos prietaras – Jeigu išeinate iš namų, visada pasižiūrėkite į veidrodį, tada ženkite per durų slenkstį – nelaimės jūsų nelankys per dažnai.

Sveikiname – Minvydus, Kentautes, Donatus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.87 1,57
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.83

1,47

 

Dienos vaizdelis.

Avinas

Praeities šmėklos nustos persekioti, kai griežtai sau pasakysite, kad viskas baigta, ir pamėginsite gyventi šia diena ir planuoti ateitį. Apsidairykite – gyvenimas įdomus, praktiškai kasdien jums pasiūloma galimybę viską pradėti iš naujo.

Tauras

Susidarykite veiksmų planą. Gal ne visiems patiks tai, ką paskysite, tačiau visiems geras nebūsi, o pamynęs esminius principus prarasite savigarbą.

Dvyniai

Esate „nepataisomas” optimistas. Puiku, tik neužsikraukite darbų ne pagal savo jėgas, prieš prisiimdamas įsipareigojimus pamąstykite, ar sugebėsite juos vykdyti. Vakare nepamirškite palepinti savęs ir savo šeimos narių.

Vėžys

Šiandien jūsų kūrybiškumui ir fantazijai nebus ribų. Nedaug kas pajėgs atsispirti jūsų žavesiui ar energijai ir pasakyti „ne”. Naudokitės proga – įgyvendinkite seniai apgalvotus planus, raskite rėmėjų seniai rengtam projektui.

Liūtas

Laukite netikėtumų – galbūt bus pakviesti į kelionę, kiti sulauks netikėtų svečių, trečių laukia namiškių parengta staigmena.

Mergelė

Nereikalaukite per daug iš partnerio – jūs abu pavargę. Suvaldykite emocijas, neleiskite įsiplieksti ginčui – partneris tikrai įvertins jūsų toleranciją ir pasistengs, kad vakarienė būtų išties romantiška.

Svarstyklės

Labai palanki diena tiems, kurie nebijo didelio žmonių susitelkimo, aplinkinių dėmesio. Daugumai norėsis išbandyti ką nors naujo, nepatirto. Taip pat šiandien būsite linkęs daugiau išlaidauti.

Skorpionas

Nepamirškite – turite kuo pasikliauti bėdai ištikus. Yra žmonių, kurie jus supranta, tik neslėpkite nuo jų savo reikalų, nesidrovėkite paprašyti pagalbos ar tiesiog išsipasakoti.

Šaulys

Jei sugebėsite pamiršti nuovargį ir neprarasite geros nuotaikos – sėkmę ir aplinkinių dėmesį trauksite kaip magnetas. Vakare galite sulaukti kvietimo iš žmogaus, į kurį visai nekreipėte dėmesio. Sutikite – pirmasis įspūdis ne visada teisingas…

Ožiaragis

Sėkminga diena verslininkams, ypač gerai seksis prekyba kosmetika, kvepalais, drabužiais, papuošalais. Šiandien sudaryti sandėriai bus pelningi, gauti pinigai negreit išsileis.

Vandenis

Draugai lyg susitarę kvies susitikti, o jums norėsis kuo greičiau baigti darbą ir skubėti į pasimatymą su naujuoju draugu ar drauge. Taip ir padarykite – ši diena puiki meilei. Po pietų užsimezgusi pažintis peraugs į audringą romaną.

Žuvys

Jei aplinkiniai šiandien elgsis šiurkščiai, mėgins jus įžeisti, pasistenkite neatsakyti tuo pačiu. Jokiu būdu pats neterorizuokite bendradarbių ar šeimos narių – pelnysite despoto vardą. Moteris gali apimti lengvas pavasarinis nerimas.

 

www.vytautus.com