2008 m. lapkričio 13 d.

318 metų diena, 46 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:45, leidžiasi 16:21. Dienos ilgumas 08:36.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną +6 iki +8, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s .
                     naktį +5 iki +7, debesuota, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s .

 

1940 m. Automobilių kompanija „Willis Motor Co.” išbandė pirmąjį pasaulyje visureigį – GP (General Purpose).

 

Patarimas – Niekada nešluok vakare, nes išluosi savo laimę.

 

Nepamiršk pasveikinti – Norvydą, Eirimę ir Arkadijų.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 13 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Pasistenkite mobilizuoti visas savo vaizduotės jėgas. Tai padės rasti kelią į didelę profesinę sėkmę. Jokiu būdu nesustokite pusiaukelėje, kad ir kokia svari atrodytų priežastis tai padaryti.

Tauras

Jei tik pageidausite, savo žavesį ir patrauklumą šiandien nesunkiai galite paversti grėsmingu ginklu. Pageidautina laiku sustoti, ko nugalėtųjų dar ne pernelyg daug. Iš tiesų, kurgi juos visus dėsite?

Dvyniai

Tramdykite emocijas, įsiklausykite į proto balsą. Jei tokio neturite, klausykite protingo žmogaus patarimų. Labai netinkama diena laužyti baldus ar daužyti lėkštes.

Vėžys

Užimate labai vykusią ir perspektyvią poziciją. Jūsų pagrindinis uždavinys – pasistengti neišbarstyti to, ką jau turite, o jei pavyks – tai ir padauginti savo turtus.

Liūtas

Elkitės šiandien taip, kaip patogu ir saugu jums. Kiti savo interesais tesirūpina patys. Kai kas gali ir įsižeisti, bet – galite būti tikras – dauguma ims gerbti ir labiau skaitytis.

Mergelė

Tik labai rimta nelaimė šiandien galėtų sugadinti jums nuotaiką ar pakirsti šiaip jau neišsemiamą optimizmą.

Svarstyklės

Šiandien iš jūsų aplinkiniai gali tikėtis pačių netikėčiausių dalykų. Radikalus baldų perstumdymas namuose būtų pati mažiausia iš įmanomų blogybių.

Skorpionas

Ketinate pasaką paversti tikrove? Tad pasiraitokite rankoves ir – pirmyn. Jums tikrai pavyks. Tik pasaką pasirinkite gerą, nebaisią.

Šaulys

Gan ilga ir nuobodi diena, ypač jei turite daug pareigų ir darbų, kuriuos būtinai reikia nuveikti šiandien. Apskritai reikalus tvarkyti seksis nekaip, o štai pailsėti įmanoma, ir visai neblogai.

Ožiaragis

Jei gyvenate ne kortų namelyje, tai šiandieniniai permainų vėjai jūsų būstui nepakenks. Įkyriems pedantams priminkite, kad tvarka – tai viso labo į tam tikrus rėmus įspraustas chaosas.

Vandenis

Šiandien verta kiek pasitraukti iš paties įvykių sūkurio ir užimti pašalinio stebėtojo poziciją. Pavyks pastebėti daug naudingų dalykų, pavyzdžiui, kas jums nuolat kaišioja pagalius į ratus.

Žuvys

Pastaruoju metu nepastebite nieko, išskyrus vieną jus jaudinančią problemą. Viskas gerai, jei ji iš tiesų yra svarbiausia. Ar tikrai nesate valdomas emocijų? Kita vertus, pernelyg nesikuklinkite – jei tikrai turite ką pasakyti, sakykite garsiai ir aiškiai.