2009 m. kovo 30 d.

89 metų diena, 14 metų savaitė.

Saulė teka 06:56, leidžiasi 19:52. Dienos ilgumas 12:56. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo +1 iki +3, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, giedra, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – Garbė ir ramybė viename guolyje nemiega. (M. Montenis)

Dienos prietaras – Sudaužyti indą reiškia, kad gali sulaukti nemalonumų.

Sveikiname – Virmantus, Ferdinandus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.87 1,57
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,23 2.88

1,55

 

Dienos vaizdelis.

Avinas

Šiandien būsite ūmus kaip degtukas. Bent jau pirmas neieškokite priekabių. Kam gadinti nuotaiką, kai prieš akis kabo sunkus pirmadienis?

Tauras

Smalsūs kaimynai neduos ramybės, įkyriai piršis į draugiją. Imkite ir mandagiai jų atsikratykite. O jei artimas draugas panorės išsiverkti ant jūsų peties – neatsisakykite jo paguosti.

Dvyniai

Gera diena prisipažinti meilėj – lengviau rasite tinkamus žodžius. Šiandien užsimezgusi draugystė tarp vyro ir moters bus neįpareigojanti, skaidri, žaisminga..

Vėžys

Pasimokykite iš kitų daromų klaidų, nekartokite jų pats. Kam žadėti, jei iš pat pradžių aišku, kad nesugebėsite tesėti pažado?..

Liūtas

Gali apimti liūdesys. Prasiblaškykite. Aplankykite draugus, artimuosius.

Mergelė

Gali tekti pabūti taikos balandžiu ir taikyti dvi konfliktuojančias puses. Taikykite, tik per daug nepersisemkite svetimais rūpesčiais.

Svarstyklės

Netikėtas pasiūlymas pasiūlymai gali pakeisti dienos planus. Jei tikrai įdomus, verta surizikuoti. Jūsų energija ir aktyvumas patrauks aplinkinių dėmesį. Galima nauja romantiška pažintis.

Skorpionas

Ne pati geriausia diena pamokslauti sutuoktiniui – abu esate suaugę žmonės, abu turite trūkumų Visus sudėtingesnius darbus, subtilesnius reikalus atidėkite ateičiai.

Šaulys

Ir kodėl nuolat laukiate kitų pritarimo ar patarimo? Norite išvengti atsakomybės? Anksčiau ar vėliau teks suaugti.

Ožiaragis

Nesiaiškinkite santykių su artimaisiais, nekelkite skandalų – šiandien iš menkos kibirkštėlės gali įsipliekti didelis gaisras. Kai kuriuos svarbius klausimus imkite ir išspręskite patys vieni.

Vandenis

Papasakokite artimam, mylimam žmogumi apie savo svajones – bus paprasčiau jas įgyvendinti. Gal ir jūsų partneris turi slaptų troškimų – paklauskite. Šiandienos vakaras gali būti pats sėkmingiausias šią savaitę.

Žuvys

Jei nespėsite laiku pasprukti iš namų, greičiausiai sulauksite nemielų giminaičių vizito. Nesidrovėkite pasakyti, kad turite kitų planų, ir bent vakaras bus išgelbėtas.

 

www.vytautus.com