2009 m. kovo 4 d.

63 metų diena, 10 metų savaitė.

Saulė teka 07:01, leidžiasi 18:01. Dienos ilgumas 11:00. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo +1 iki +3, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki +1, debesuota su pragiedruliais, sniegas. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s.   

Dienos patarimas – Būk didis žmogus ir padaryk kitus didžiais žmonėmis. (V. Templis)

Dienos prietaras – Kokia liepa, toks bus ir sausis. Karšta liepa – šaltas sausis. O jei liepa vos šilta lietinga, tai sausis taip pat bus darganotas, be sniego ir pan.

Nepamiršk pasveikinti – Daugvydo, Dainos, Kazimiero, Vaclavos.

Dienos vaizdelis.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.25 3,47 3,05 1,62
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,23 1,65

 

Kovo 4 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Šiandien galite leisti sau tikrai daug, bet vis dėlto pasistenkite likti padorumo rėmuose. Nepažeidinėkite taisyklių vien todėl, kad jos yra. Būkite mandagus su kolegomis – panorėję jie gali gerokai apkartinti jūsų gyvenimą.

Tauras

Energijos šiandien veikiausiai pakaktų kalnus nuversti, bet štai noro galite pritrūkti. Tikslo arba neturite, arba nematote. Galbūt tai, ko trokštate, tik per ištiestą ranką nuo jūsų, bet ar ištiesite tą ranką – niekas negali žinoti.

Dvyniai

Šiandien netyčia galite išgarsėti kaip specialistas srities, apie kurią, tiesą sakant, ne ką tenutuokiate. Dalydamas patarimus galite netgi šiek tiek uždirbti. Žinoma, stenkitės bent jau nepakenkti.

Vėžys

Šiandien iš Vėžio neverta nė tikėtis dviejų dalykų – disciplinos ir paklusnumo. Impulsyvumo nuslėpti ar užgniaužti nepavyks – tiesiog pasistenkite nukreipti jį tinkama linkme.

Liūtas

Svarbiausia – suprasti pačiam, ko, tiesą sakant, jūs norite. Gali paaiškėti, kad tai ne taip lengva, kaip rodosi iš pirmo žvilgsnio. Teisingai suformuluoti užduotį – beveik menas. Jei jums tai pavyks, galėsite save pasveikinti.

Mergelė

Nesiskųskite ką nors praradęs, juo labiau nesidžiaukite garsiai radęs ar laimėjęs. Pasidalytas džiaugsmas šiandien, deja, nepadvigubės. Būdamas pernelyg nuoširdus ar atlapaširdis, galite pakliūti į nepatogią situaciją.

Svarstyklės

Svarstykles šiandien valdo ir gyvenimo keliu kreipia aistra ir geri ketinimai. Puikiai seksis suprasti ir atjausti kitą. Žmogų, kuriam simpatizuojate, tikriausiai suprasite iš pusės žodžio.

Skorpionas

Šiandien rasite tinkamą vietą ar sugebėsite praktiškai pritaikyti bet kokį daiktą. Kad tik daiktas būtų. Gera diena daug ir intensyviai bendrauti. Kiekvienam žmogui rasite tik jam skirtą žodį.

Šaulys

Pasiruošęs jūs tam ar ne, šiandien gali prasidėti naujos jūsų karjeros etapas. Turite būti maksimaliai tikras savo jėgomis ar bent jau pasistenkite toks atrodyti. Nevenkite trumpų išvykų ar šiaip vietos pakeitimo.

Ožiaragis

Neverta pilti alyvos į ugnį, nors ir labai norisi taip padaryti. Jūs veikiausiai nežinote visų pastarųjų įvykių detalių, tad jūsų įsikišimas tik komplikuotų padėtį ir pakenktų visų pirma jums pačiam.

Vandenis

Šalia jūsų šiandien gali vykti labai svarbūs ir reikšmingi dalykai, kita vertus, jūsų jie nepalies, jei pats to nenorėsite. Jei tik galite, venkite asmeninio bendravimo su kolegomis ar klientais – tam puikiai pasitarnaus telefonas ar elektroninis paštas.

Žuvys

Kritiška diena. Nenumaldomas noras pabrėžti savo pranašumą gali pabloginti santykius su aplinkiniais, kelti įtampą. Venkite sudėtingų finansinių operacijų, neskolinkite pinigų. Savo pareigas šiandien pasistenkite sumažinti iki minimumo.

 

www.vytautus.com