Horoskopas antradieniui 04-12

Avinas – Tikėtini įdomūs kontaktai, šaunūs planai. Komerciniai reikalai, prekyba neblogai seksis, jei būsite apdairus ir apsukrus. Tačiau jūsų nuotaikos stipriai priklausys nuo aplinkinių reakcijos į jus. Nusimato meilės pasimatymas, flirtas.

Tauras – Gali imtis planų, susijusių su nekilnojamojo turto pirkimu, pardavimu ar keitimu. Nuoširdžiai stengsitės, jei nujausite gerų permainų galimybę arba neblogą atlygį. Tiktų sudaryti dalykines, verslo ir kitokias sutartis.

 

Dvyniai – Tikriausiai nuspręsite pasikliauti savimi, nes kitų pagalba jums pasirodys per brangi ar pernelyg įpareigojanti. Labiau orientuokitės į namų ruošą, šeimą, nes kitose srityse šiandien nedaug tenuveiksite.

 

Vėžys – Meilės romantika, kūryba, šeimos gerovė bus itin svarbios sritys šiandien. Tačiau netikėtai gali paaiškėti, kad ilgai siektas populiarumas arba emociškai įpareigojantis ryšys nebeteikia didelio pasitenkinimo ir norisi kažko naujo.

 

Liūtas – Svarbesni taps su vaikais, pramogomis, kūryba susiję reikalai. Noriai žarstysite originalius patarimus ir sąmojus. Tai patiks priešingai lyčiai, tad galite tikėtis dviprasmiškų pasiūlymų, erotiškos intrigos. Būkite šiek tiek subtilesnis.

 

Mergelė – Šiandien energiją panaudokite praktiniams tikslams. Pravartu pasirūpinti ir sveikata, higiena bei įvaizdžiu. Mėgindamas numalšinti savo romantikos ir meilės troškulį galite įsitraukti į aistringą flirtą, išprovokuoti nuotykį.

 

Svarstyklės – Galimi įdomūs debatai su partneriais bei konkurentais. Tikriausiai įsitikinsite, kad kompromisas situaciją sušvelnintų, o gal net pakreiptų jūsų naudai. Turbūt pasisemsite neblogų emocijų, įspūdžių. Galite suregzti romantišką intrigą.

 

Skorpionas – Tiksliai apibrėžkite įsipareigojimų ribas, jei bus kalbama apie finansus, paskolas. Pravartu mėginti išsireikalauti jums priklausančius pinigus, kompensacijas, delspinigius ar pan. Tačiau ir pats neturėtumėte išsisukinėti nuo skolos grąžinimo.

 

Šaulys – Yra vilties, kad šiandien sudarytos dalykinės sutartys pasirodys naudingos, ypač jei derėsitės su užsieniečiais. Gausite svarbią žinią iš oficialaus asmens. Gana aktyvi diena intelektine prasme – domins mokslas, tarptautinė politika ir teisė.

 

Ožiaragis – Ši diena gali pareikalauti atsakingų sprendimų, drąsos, teisingumo. Tai, ką padarysite, aplinkiniams gali atrodyti labai sumanu. Panašu, kad nusipelnysite viršininko ar kito oficialaus asmens palankumo, o gal ir materialinio paskatinimo.

 

Vandenis – Būsite nusiteikęs suaktyvinti savo santykius su aplinkiniais, plėsti pažinčių ratą. Vilsitės iš to turėti malonumų bei naudos. Tikriausiai taip ir bus. Vis dėlto nepamirškite, kad anksčiau ar vėliau už viską reikia sumokėti, atsilyginti.

 

Žuvys – Aplinkybės valdys situaciją labiau nei jūs. Šiandieną naudingiau būtų stebėti ir tylėti, nei skubotai veikti ir atvirai reikšti mintis. Jei buvote įsipareigojęs kitus supažindinti su savo idėjomis, paremti, dabar pats metas išpildyti pažadus.

 

Šaltinis: vytautus.com