Akcinė bendrovė „VST“ prisijungė prie akcijos Pagirk gerą aptarnavimą

Kovas skelbiamas gero aptarnavimo mėnesiu. Prie akcijos „Pagirk gerą aptarnavimą“ prisijungia įvairios įmonės, organizacijos, gero aptarnavimo mėnuo tuo pačiu metu vyksta visose Baltijos šalyse. Akinė bendrovė „VST“ prie šios akcijos prisijungė trečius metus iš eilės. Akcija „Pagirk gerą aptarnavimą“ siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į klientų aptarnavimo kokybę, paskatinti įmones kurti, vystyti ir palaikyti gerus santykius su savo klientais, pakelti klientų aptarnavimo kokybę, motyvuoti darbuotojus skatinti klientus pasidalinti nuomone apie aptarnavimą ir taip prisidėti prie klientų aptarnavimo kokybės gerinimo visoje šalyje.

„Dalyvaudami šioje akcijoje siekiame palaikyti diskusiją su savo klientais, išgirsti jų vertinimus bei prisidėti prie klientų aptarnavimo kultūros kėlimo,“ – sako akcinės bendrovės „VST“ Elektros tiekimo tarnybos direktoriaus pavaduotojas Virginijus Jankauskas.
Pagirti už gerą aptarnavimą gali visi, geram aptarnavimui neabejingi, klientai. Kliento simpatiją ir pagyrimą galima pelnyti ne tik už nepriekaištingai atliktą darbą, bet ir už laiku ištartą malonią frazę, sąmojų, puikius komunikacijos įgūdžius, korektišką bendravimą, šypseną, profesines žinias.
„Malonu, jog įmonės ir organizacijos noriai prisijungia prie šio projekto. Tai rodo jų iniciatyvą prisidėti prie klientų aptarnavimo kokybės gerinimo. Džiugu, jog nemažai bendrovių projekte dalyvauja jau keletą metų, viena tokių – akcinė bendrovė „VST“, kuri jau trečius prisijungia prie akcijos „Pagirk gerą aptarnavimą“, – sako projekto „GerasAptarnavimas.lt“ vadovė Lietuvoje Eglė Petrusevičiūtė
Visą kovo mėnesį pagyrimai bus fiksuojami: www.gerasaptarnavimas.lt tinklapyje, skambučių trumpuoju numeriu 1808, SMS žinutėmis, anketose, surinktose iš įmonių, dalyvaujančių akcijoje, balsadėžių.
Pasibaigus šios akcijos mėnesiui bus sumuojami rezultatai. Paaiškės, kurios, akcijoje dalyvaujančios įmonės, gavo daugiausiai klientų pagyrimų. Jos bus paskelbtos tinklapyje www.gerasaptarnavimas.lt .
Nacionalinės elektros energetikos bendrovės „LEO LT“ antrinė įmonė „VST“ tiekia ir skirsto elektros energiją Vakarų Lietuvos teritorijoje. Bendrovė  aptarnauja beveik 700 tūkstančių klientų. „LEO LT“ valdo 98,2  proc. „VST“ akcijų.