2009 m. kovo 1 d.

60 metų diena, 09 metų savaitė.

Saulė teka 07:08, leidžiasi 17:55. Dienos ilgumas 10:47. Mėnulio fazė – jaunatis. Oro temperatūra dieną nuo -3 iki -5, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki -3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – Visi žmonės eina tais pačiais gyvenimo keliais, tik ne visi įmina vienodas pėdas. (Sofoklis)

Dienos prietaras – Negalima mesti plaukų per langą, nes tada dažnai skaudės galva.

Nepamiršk pasveikinti – Rusnės, Albino, Antaninos.

Dienos vaizdelis.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.31 3,45 3,15 1,67
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,31 1,65

 Kovo 1 d. horoskopus skaitykite „Paspaudę daugiau”.

Avinas

Gali apimti nesuvaldomas noras pakeisti viską, ką tik įmanoma. Aplinkiniams labai pasiseks, jei tokios idėjos pagautas, jūs apsiribosite tik savais namais ar darbo vieta. Avinas viršininkas šiandien – tikras vargas pavaldiniams.

Tauras

Nė nemėginkite kištis į svetimus reikalus. Jūsų pastangos padėti tikrai nebus deramai įvertintos. Ypač atidūs turėtų būti teisininkai, prekybininkai, pedagogai. Kitiems pakaks tiesiog nesidairant dirbti savo tiesioginį darbą.

Dvyniai

Dėl savo paties aplaidumo ar neapdairumo rizikuojate prarasti itin patogią poziciją ar pelningą darbą. Pasistenkite neskubėti, šįsyk ne greitis lems sėkmę.

Vėžys

Gali tekti veikti viešai ir demonstratyviai, leidžiant kiekvieną savo judesį stebėti ir komentuoti gausiai publikai. Nesinervinkite dėl to – viešumas pravers vėliau, kai jus mėgins apkaltinti neveiklumu ar slapukavimu.

Liūtas

Galimas dalykas, pernelyg skubinate įvykius. Pirma – dėl to didėja pasipriešinimas, antra – galite būti palaikytas išsišokėliu. Pasistenkite būti nuosaikesnis.

Mergelė

Kolegos ar artimieji šiandien ieškos slaptos prasmės jūsų žodžiuose ar veiksmuose, o radę – įsižeis. Pasistenkite neduoti jiems tokio preteksto.

Svarstyklės

Būsite kaip reta nekantrus. Dėl to gali kilti papildomų rūpesčių jums pačiam, o aplinkiniams – nereikalingų klausimų apie tai, kodėl jūs būtent toks ir ko siekiate.

Skorpionas

Būsite nusiteikęs gana karingai, gal net agresyviai, nors pats veikiausiai to net nepastebėsite. Atkreipkite dėmesį, kaip į jūsų žodžius ar veiksmus reaguoja aplinkiniai.

Šaulys

Visiems, siūlantiems ką nors neteisėto ar avantiūristiško, verčiau iš karto sakykite – ne. Šią dieną patartina vengti aktyvios, juo labiau agresyvios ar nelegalios veiklos.

Ožiaragis

Tai, jog kažkas nesusitvarko su savo darbais ar rūpesčiais, dar nereiškia, kad būtent jūs viską metęs turite skubėti jam į pagalbą. Neskubėkite žmogui duoti žuvies – verčiau išmokykite jį naudotis meškere.

Vandenis

Būsite linkęs dirbti daug, bet, deja, ne itin produktyviai. Dėl to tikriausiai gailėsite savęs, jausitės nuskriaustas ar nesuprastas ir neįvertintas. Stenkitės apsiriboti tik savo paties interesais – neskubėkite gelbėti viso pasaulio.

Žuvys

Jei negalite šios dienos praleisti kelionėje, bent jau pasistenkite nors trumpam pakeisti vietą. Idealu būtų nuolat judėti. Siela trokšta naujų įspūdžių, nederėtų jos įkalinti tarp keturių sienų.

 

www.vytautus.com