Horoskopas pirmadieniui 12-12

Avinas – Šiandien sugebėsite atlikti daug darbų, ypač susijusių su namų ūkiu, remontu, nuoma. Sumaniai apsipirksite, susiderėsite. Raskite laiko ir turiningam poilsiui. Nepamirškite, kad romantiškus ryšius stiprina mielos staigmenos.

Tauras – Šiandien jums seksis ir darbuotis, ir tvarkytis, ir mylėti. Tikėtini susitikimai su gerbėjais, giminaičiais. Turbūt kažką svarbaus aptarsite, gausite protingų patarimų. Gali būti, kad ruošitės svarbiam renginiui ar jį organizuosite.

 

Dvyniai – Šiandien jums netrūks praktiškumo atliekant numatytus darbus. Kažkuo labai prisidėsite prie šeimos nario teisingo pasirinkimo, sprendimo ir ateities gairių. Arba atvirkščiai – artimas žmogus jums padarys pozityvią įtaką.

 

Vėžys – Šiandien jums seksis daryti įspūdį, atsidurti dėmesio centre, patraukliai provokuoti. Tačiau norint reikšmingo laimėjimo, reikės rimtesnių pastangų. Gali užsimegzti perspektyvus ryšys. Seksis tartis dėl ilgalaikio projekto, sandorio.

 

Liūtas – Jei neabejojate, kad sugebėsite ir suvokiate pasekmes, tuomet palanku naudotis susidariusia situacija. Tai liečia ir dalykinę sferą, ir šeiminę-buitinę. Kaip aklai vištai grūdas jums į rankas gali nukristi kažkokia nauda.

 

Mergelė – Diena palanki dalykiniams bei asmeniniams susitikimams. Atkreipkite dėmesį į savo partnerio patarimus. Gali būti, kad jis pastebi tai, ko jūs dar nespėjote suvokti. Kils paskata įsipareigoti mylimam žmogui, imtis kažką globoti.

 

Svarstyklės – Būkite atidesnis namiškių, o ypač antrosios pusės poreikiams, lūkesčiams. Bendrai aptarkite finansines galimybes, neslėpkite problemų. Tai jus suartins ir padės išvengti nesusipratimų, o gal netgi gresiančio rimto nuostolio.

 

Skorpionas – Aplinkinių rodomas dėmesys skatins norą imtis iniciatyvos, siekti pripažinimo. Tikėtinas reikšmingas pasimatymas, pobūvis ar pasirodymas. Atsiras naujų vilčių, susijusių su meile. Galite pasipiršti arba to sulaukti iš artimo žmogaus.

 

Šaulys – Ši diena jus skatins įtemptai darbuotis, kelti sau didelius uždavinius. Turbūt pajusite didesnį asmeninės bei šeimos gerovės poreikį, ryžtą imtis daugiau atsakomybės, konkuruoti dėl gardesnio kąsnio ar meilės objekto.

 

Ožiaragis – Šiandien noriai bendrausite, sportuosite, flirtuosite. Pasijusite reikalingas, svarbus. Turbūt pats nustebsite suvokęs, jog gali būti malonu kažkuo kitu rūpintis. Dėl to pagerės meilės reikalai bei santykiai su vaikais. Seksis kūrybinė veikla.

 

Vandenis – Nepatartina skubinti įvykių. Aplink save kurkite darnią, šiltą atmosferą, šalinkite įtampą, užjauskite kitus – šiandien tai labiausiai prisidės prie jūsų sėkmės. Kuklumas ir subtilus paslaptingumas labai pravers, jei norite ką nors sužavėti.

 

Žuvys – Šiandien nesunkiai pritapsite bet kokioje draugijoje, sugebėsite diskutuoti įvairiomis temomis. Aplinkui skleisite draugišką atmosferą. Svečiuokitės, bendraukite. Galite patirti nekasdieniškos romantikos, užmegzti svarbų ryšį.

 

Šaltinis: vytautus.com