Horoskopas pirmadieniui 04-11

Avinas – Geras laikas sandoriams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Nebijokite keisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai praplės jūsų galimybių ribas tiek, kad jos ims atitikti jūsų ir šeimos poreikius.

Tauras – Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomonėmis, informacija; išgirsite svarbių dalykų, gali paaiškėti įdomių faktų.

Dvyniai – Jei norite, kad pasaulis būtų jums draugiškas, patys ženkite pirmą žingsnį šia linkme – jums pasiseks. Neskubinkite dalykinių reikalų tvarkymo, gali pakakti rūpesčių ir namie.

 

Vėžys – Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Įsiklausykite į draugų patarimus.

 

Liūtas – Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų, jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu, tik bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti – nepervertinkite savo galimybių.

 

Mergelė – Jūsų nuotaika puiki ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija bei geros manieros, ir diena praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus.

 

Svarstyklės – Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis taip, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

 

Skorpionas – Sėkmingas metas: jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas sutartims su užsieniečiais tvirtinti.

 

Šaulys – Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni, nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

 

Ožiaragis – Ateis nelaukta pagalba, tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą darbe.

 

Vandenis – Prisiminkite, kiek džiaugsmo, laimės esate patyrę, tai tikrai jus įkvėps. Svarbių reikalų tvarkymą vertėtų atidėti net penktadieniui. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams ir susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

 

Žuvys – Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas reikalams tvarkyti, radikaliems sprendimams priimti. Neatidėkite rytdienai svarbių finansinių reikalų.

 

Šaltinis: vytautus.com