Penktadienio horoskopas 02 – 25

Avinas – Palankus metas ir asmeninėms problemoms spręsti, ir svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti, ypač jei tai susiję su užsieniečiais, kelionėmis ar veiklos plėtimu.

Tauras – Kategoriškumas, ypač tvarkant reikalus, kenks. Šiandien palanku su vadovu arba partneriais aptarti veiklos perspektyvas. Būkite pasiruošę kritikai, galbūt ir neteisėtai.

Dvyniai – Sudėtingas laikas. Įtampa augs. Saugokite savo darbo vietą, sveikatą, gerą vardą. Aktualius reikalus aptarkite su draugais, kvieskitės juos į pagalbą – dabartinius sunkumus vieniems įveikti bus sunku.

Vėžys – Jums tai ramybės, paslapties metas, mokėkite laukti sau palankios akimirkos, nesikarščiuokite ir nesinervinkite be reikalo. Tyla bus veiksmingiausias argumentas. Šiandien net ir labai norėdami įvykių nepaskubinsite. Tinkamas laikas konfidencialiems susitarimams.

Liūtas – Pasistenkite šiandien kuo daugiau nuveikti, tai sėkminga diena. Tinka pasirašyti atsakingus darbo dokumentus, aptarti su vadovu veiklos reikalus.

Mergelė – Puikus metas svarbiems finansiniams susitarimams, tvirtinti sandorius. Tinka reikalauti ir skolos grąžinimo iš draugo ar giminaičio.

Svarstyklės –
Jeigu niekuo negalite žmogui padėti, nesuteikite tuščiai vilties. Todėl mažiau kalbų, daugiau darbų. Neskubėkit įsipareigoti.

Skorpionas – Stenkitės elgtis kukliau, neprovokuokite už jus viršesnių ar vyresnių asmenų agresijos, atvirkščiai, siekite įgyti jus kritikuojančių asmenų pasitikėjimą ir paramą, o tai, beje, nebus sunku padaryti. Jeigu šiandien užsimegztų panašus ryšys, jis virstų ilgalaike jūsų veiklos ir šeiminio gyvenimo atrama.

Šaulys – Nebloga proga pareikalauti, kad asmuo, kurį mylite, atsakytų už savo veiksmus. Pravartu griežčiau pasikalbėti ir su savo vaikais apie pareigas šeimai, tėvams.

Ožiaragis – Šaunus metas, bet kad diena būtų produktyvi, svarbu susitelkti ties svarbiausiais dalykais. Darbe būsite išradingi – imkitės sudėtingų užduočių. Tai puikus laikas tvarkyti reikalus, susijusius su jūsų veikla ar remontu namuose.

Vandenis – Geras metas bendrauti su jums svarbiais žmonėmis, ieškoti patikimų partnerių, tartis, derėtis, tvirtinti reikšmingus dokumentus. Gali tekti aiškintis santykius su savo pora – neperlenkite lazdos.

Žuvys –
Mažiau dėl kitų jaudinkitės, verčiau siekite deramai atlikti savo pareigas. Svarbiausia nesusitapatinti su rūpesčiais, kurie iš tiesų ne jūsų. Palanku spręsti skolų, mokesčių klausimą.

 

Šaltinis: vytautus.com